Jump to content

Sklep SUBARU Gratulacje

WJR

Recommended Posts

Posted

Osobiste Gratulacje dla dyrekcji z powodu zwiekszenia asortymentu sklepu o akcesoria do nowych modeli Legacy i outbacka.

(obiecane co prawda na PV 4 miesiące temu), ale lepiej później niż wcale.

pozdrawiam

WJR

Posted

Oooooooo!!!! Nareszcie. I jest zmieniarka nawet... Z czego wynika taka duża różnica w cenie zmieniarki w stosunku do strefy euro? Bo np w Holandii jak widzę kosztuje 501 EURO. ( http://www.subaru.nl/lineup/legacy/wagon/accessories/ )

I pytanie do wszystkich. Czy w waszych przeglądarkach po kliknięciu na zdjęcie ze sklepu otwiera się takie małe okienko, w którym nic się nie ładuje i które po chwili samo się zamyka? (próbowałem w IE i Mozilli)

Posted

Fido

pewnie masz zablokowane pop-ups. W moim blokerze (google) naciskam Ctrl i klik i mam foto.

pozdrowienia,

Bernard

Posted
I pytanie do wszystkich. Czy w waszych przeglądarkach po kliknięciu na zdjęcie ze sklepu otwiera się takie małe okienko, w którym nic się nie ładuje i które po chwili samo się zamyka? (próbowałem w IE i Mozilli)

Czy zainstalowany jest Service Pack 2? Z nim zaczyna byc wlasnie tyle problemow... :?

Posted

Czy zainstalowany jest Service Pack 2? Z nim zaczyna byc wlasnie tyle problemow... :?

Jest zainstalowany. Na winzgrozie XP.

Posted

No to wszystko tlumaczy. Nie bede tlumaczyl co trzeba zrobic, zeby go przystosowac do zycia (czy to mozliwe ?) .... napisze tylko tyle, ze ja to g*** odinstalowalem. Nie wiem czym kierowali sie ludzie z microsoft-u wypuszczajac tak bezsensowny upgrade.

Otrzymuje coraz wiecej informacji o problemach, ktorych powodem jest wlasnie zainstalowany SP2. Co gorsza nowe wersje Win XP maja juz wbudowany i wlasciwie nie da sie tego usunac.

Jedyne co mozesz zrobic to usunac (o ile nie bylo go juz z Win XP). Nie da sie ? To udostepniac kazdej stronie z osobna dostep do popup-ow, skryptow java, kontrolek active x, pobierania plikow i kto wie do ilu rzeczy jeszcze....

Posted

U mnie też okienko na chwilkę się pojawia i znika w Firefoxie, działa natomiast doskonale w Galeonie, oba bazują na Mozilli, możliwe, ze są inaczej skonfigurowane i faktycznie coś od blokowania pop-upów może przeszkadzać.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...