niwi Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 witam mam poważne problemy z regulowanym zawieszeniem raz działa podnoszenie raz nie cały układ jest nieszczelny poszukuje używanego zawieszenia ale tradycyjnego czy ktoś może mi pomóc
JotEn Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 nie orientuje się jaka może być cena takiej zabawy, ale nie lepiej sprzedać i kupić taki sam z tradycyjnym?
niwi Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 samochód oprócz zawieszenia jest super a słyszałem ze mozna jes wymienić na trdycyjne tylko trzeba znaleź jakies uzywane bo nowe jest cholernie drogie tak mi powiedzieli w serwisie
andrea Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 niwi - jakie masz konkretnie objawy? U mnie też na początku było podobnie,ale teraz jest ok.Mam takie autko jak Ty,tylko rok młodsze(kombi).Na początku opadał mi całkowicie.Lecz teraz juz jest ok.Jak sprawuje się przycisk HEIGHT? Czy pulsuje na pomarańczowo?
GTA3 Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 niwi - jakie masz konkretnie objawy? U mnie też na początku było podobnie,ale teraz jest ok.(...).Na początku opadał mi całkowicie.Lecz teraz juz jest ok.... Cóz za szczerość. Ale żeby tak od razu na forum... :wink:
andrea Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 GTA3, grunt to poczucie humoru.Najważniejsze że już nie opada
niwi Posted December 7, 2004 Author Posted December 7, 2004 andrea przycisk czy działa nie mam pojęcia raz świeci raz mróga jak możesz to napisz o co chodzi samochód jest krzywyw tzn jedno koło jest wyżej od drugiego dziś z przodu jesdno z koł wogole sie nie podniosło jak możesz napisz mi coś więcej jak to wszystko ma działać i co zrobileś jak auto ci opadło? pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.