Aga 9126 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdrawiam spotkanych i poznanych podczas mojego tour do Pologne : radekk w Poznaniu w Warszawie Harvester i Senior :wink: oraz Konsuela i Michael. Najserdeczniej pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą gościnę vergette . Link to post Share on other sites
radekk 2277 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 radekk w Poznaniuodpozdrawiam, miło było poznać :grin: Na żywo jesteś jeszcze fajniejsza niż na forum :razz: :wink: Link to post Share on other sites
Aga 9126 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Mr Czaruś , fajny ten Twój gejowóz . Było bardzo miło . Przypomniało mi się: ANTYpozdrowienia dla kierownika WRX Lanosa w kolorze srebrnym o rej. WM ....., który od Sochaczewa w stronę Wawy na remontowanym odcinku wyprzedzał na podwójnej ciągłej i zakazie wyprzedzania oraz skrzyżowaniach z pasa do skrętu . Piątek, około 20. Link to post Share on other sites
radekk 2277 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Mr Czaruś co to za nową ksywkę mi nadałaś :?: :razz: fajny ten Twój gejowóz :cool: a no :wink: :razz: Link to post Share on other sites
Fabio 1 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdrowienia dla czarnego hawk-eye spotkanego dzisiaj na warszawskiej w Lomiankach ok 12:40 kiwka byla. - pozdrowienia dla fioletowego forexa oburczonego dzisiaj na sikorskiego ok 16:00 przepraszam za przerwany cruising :cool: Link to post Share on other sites
TomS 0 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdrowienia również dla kierownika srebrnego buga STi spotkanego na Modlińskiej; machalem ale niestety nie zostalem zauwazony. Jak srebrne... i brzydkie... i na Modlińskiej... No to chyba byłem ja... :shock: Odpozdrawiam serdecznie. Ostatnio zamontowałem nowy sprzet grający wiec na razie nie mam czasu patrzeć na drogę a tym bardziej innych uczestników ruchu- cały czas coś przestawiam, ustawiam itp Link to post Share on other sites
zamer 120 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdrowienia również dla kierownika srebrnego buga STi spotkanego na Modlińskiej; machalem ale niestety nie zostalem zauwazony. Jak srebrne... i brzydkie... i na Modlińskiej... No to chyba byłem ja... :shock: Odpozdrawiam serdecznie. Ostatnio zamontowałem nowy sprzet grający wiec na razie nie mam czasu patrzeć na drogę a tym bardziej innych uczestników ruchu- cały czas coś przestawiam, ustawiam itp Moim zdaniem to byles zajety swoja pasażerka a nie sprzetem grającym Link to post Share on other sites
Mia Toretto 0 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdro dla klasyk, serbrny, Gt-ek wczoraj ok 19.30 na Limanowskiego.Nie jestem pewien, ale za kierownicą była chyba kobieta, pewnikiem niezwykłej urody, jednak mój wzrok bardziej przyciągał Gt-ek Przepraszam Kiwka była :wink: odpozdrawiam aaa i nic sie nie zmienilo, nadal zyje jako kobieta :razz: Link to post Share on other sites
vergette 0 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Najserdeczniej pozdrawiam i dziękuję za wspaniałą gościnę vergette Cała przyjemność po mojej stronie, zapraszam ponownie i następnym razem nie uciekniecie bez porządnego śniadania Link to post Share on other sites
aharke 0 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdro dla Aharke, on wie kiedy :wink: Odpozdrawiam. Widzę, ze OBK wraca do łask :wink: Link to post Share on other sites
Harvester 143 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Odpozdrawiam. Widzę, ze OBK wraca do łask :wink:Nie. Poprostu WRX nie działa OBKem też często jeżdżę, bo lubię [ Dodano: Nie Kwi 26, 2009 11:04 pm ] w Warszawie Harvester i Senior :wink:A dziękować dziękować i również pozdrawiać :wink: Link to post Share on other sites
Hogi 107 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 pozdrawiam urbanka ktory zaparkowal sobie na rogu Pileckiego/Ciszewskiego Najlepsza pizza na Ursynowie... :razz: "Rimini" :cool: Link to post Share on other sites
Harvester 143 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Najlepsza pizza na Ursynowie... :razz: "Rimini" :cool: O tak Link to post Share on other sites
Mark L.A. 1095 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ja z Bielska wyjeżdżałem ok. 16.00 i byłem w domu ok. 18.00 Ja wyjeżdżałem o 14-tej wróciłem o 18-tej W tych samych godzinach podróżowaliśmy prawie tą samą trasą . Na drugi raz dajcie znać to sobie zrobimy spota na przykład na Białym ... Link to post Share on other sites
anakinsky 120 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Najlepsza pizza na Ursynowie... :razz: "Rimini" :cool: O tak Najlepsza to "Parma" na Pasażu Ursynowskim :roll: Link to post Share on other sites
Fabio 1 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Najlepsza pizza na Ursynowie... :razz: "Rimini" :cool: O tak Nie wiem co te "karki" z Żylety tam dosypuja ale smiem twierdzic, ze to nawet najlepsza pizza w Warszawie, albo i Polszy!!! Parma tez dobra ale nie tak ja Rimini. :grin: Link to post Share on other sites
PRIMAR 177 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Pozdrowienia dla kierownika białego WRX-a obmachanego ze wzajemnością, wczoraj wieczorem na zwężeniu drogi w Myślenicach. Link to post Share on other sites
Ygrek 17 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 pozdro dla lukassa, ktory zajechal ladniutkim drop-eye pod fabryke PW :arrow: przy okazji Link to post Share on other sites
Konsuela 0 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Apal my rowniez pozdrawiamy i dziekujemy za miłe spotkanie. Harvi dzieki za transport i za...tatę.Co za gość Capricornów również pozdrawiamy ,a zwłaszcza Capricornową jako członkinię klubu drugiego biegu. MIKKI Ciebie nie lubimy bo za szybko wyszedłeś i za mało wypiłeś. A fuj! niedobry Link to post Share on other sites
Przemeq 72 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Yo! dla kierowcy niebieskiego lanosa WRX na złotym felunku i ze zmienionym wydechem. Akcja miała miejsce dziś około 13:15 na Jasnej pod Utopią, gdzie stałem i czekałem na michala, którego przy tej okazji pozdrawiam . A - kiwka też dla gr1zly'ego zespotowanego w Krk. Ładne audi, zorganizuj mi plz. ten zapaszek 8). Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Ja z Bielska wyjeżdżałem ok. 16.00 i byłem w domu ok. 18.00 Ja wyjeżdżałem o 14-tej wróciłem o 18-tej W tych samych godzinach podróżowaliśmy prawie tą samą trasą . Na drugi raz dajcie znać to sobie zrobimy spota na przykład na Białym ... Suba. Fajny pomysł :!: :wink: Pozdro Link to post Share on other sites
radekk 2277 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 pozdro dla uamzim który siedział na krawężniku pod Politechniką gdzieś koło 17:30. I niech mi nikt nie mówi że studia nie wykańczają człowieka :razz: Link to post Share on other sites
capricorn 15 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Capricornów również pozdrawiamy ,a zwłaszcza Capricornową jako członkinię klubu drugiego biegu. Od pozdrawia klub "sprzęgła na zakręcie" :wink: Pozdrawiam serdecznie kierownika srebnego Legaca kombi który w Niedziele po południu zjechał za mną na pas serwisowy na trasie siekierkowskiej :wink: Link to post Share on other sites
Bart900 0 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Pozdro dla Bunch przeciskającego się traktorem w korku w okolicach mostu świętokrzyskiego po praskiej stronie dzisiaj przed 18. Kiwki nie było bo właśnie skręcałem na most. Link to post Share on other sites
slesz 41 Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 co za świniacz ze świniaczem nie odmachał legacem czarnym w ujeździe w sobotę rano (9.30) srebrnemu legacowi ze świniaczem, którym jechałem ja :razz: numery jakoś na R się zaczynały... Link to post Share on other sites
Recommended Posts