taxus 627 Posted February 4 Share Posted February 4 Pozdrowienia dla Kierownika białego oklejonego Lanosa STi, z którym mijałem się na A2 w stronę Łodzi Link to post Share on other sites
Tichy 125 Posted February 4 Share Posted February 4 Kraków, czwartek, ok. 7:45, ul. Cegielniana - pozdrawiam Kierowniczkę (chyba kobieta - nie widziałem dokładnie) oświniaczonego Subaru, której machałem, ale na mnie nie patrzyła :-( Link to post Share on other sites
GregorWOT 112 Posted February 4 Share Posted February 4 Pozdrowienia dla kierownika albo kierownicy Subaraków napotkanych dziś w podziemnym parkingu Galerii "Kupiecka" w Otwocku Nie były oświnkowane. Były bezświnkowe. 2 Link to post Share on other sites
Mike-m 156 Posted February 5 Share Posted February 5 Pozdro z przed paru minut dla pięknie brzmiącego Forka, w al. Niepodległości. Ja to ten z korpo Focusa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Link to post Share on other sites
Lipton 48 Posted February 5 Share Posted February 5 Pozdrawiam kierującego białym Foresterem, z którym mijałem się na Armii Krajowej w Gdyni, na skrzyżowaniu z Władysława IV. Nie widziałem świnek, ale o dziwo mi odmachał, więc może to forumowicz? A może teraz siedzi w robocie i myśli skąd się możemy znać:> 1 Link to post Share on other sites
niezrównowaŻona 552 Posted February 6 Share Posted February 6 @GregorWOT, czy to Ty do nas machałeś w Świdrze przy stacji? Bo jeśli tak, to również ciepło pozdrawiam i z mojej strony było odmachane Tylko @Panzerpferd przeprasza, że zlamil i nie odmachal, bo ślepy jest (dlatego nigdy nie widzi przeszkod). 1 Link to post Share on other sites
niezrównowaŻona 552 Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Ja i @Panzerpferd pozdrawiamy Kierownictwo tej czarnej perły złapanej przy bazarku na Andriollego w Otwocku Skoro taki ma obłędny outfit, to aż boję się wyobrazić sobie, co ma pod maską Edited February 6 by niezrównowaŻona 4 1 Link to post Share on other sites
halvaekiu 5 Posted February 6 Share Posted February 6 Pozdrowienia spod Korony.  Link to post Share on other sites
KPR 855 Posted February 6 Share Posted February 6 Pozdrawiam Kierowników FORESTERów, które parkowały na parkingu przed klubem Spójnia w Warszawie, dziś koło 13-14., a były to: czarny wolnossak SJ w automacie na blachach WB, grafitowy pięknie utrzymany SG na blachach WA oraz czarny SH na blachach WD. Normalnie prawdziwy wysyp Link to post Share on other sites
GregorWOT 112 Posted February 6 Share Posted February 6 8 godzin temu, niezrównowaŻona napisał: @GregorWOT, czy to Ty do nas machałeś w Świdrze przy stacji? Bo jeśli tak, to również ciepło pozdrawiam i z mojej strony było odmachane Tylko @Panzerpferd przeprasza, że zlamil i nie odmachal, bo ślepy jest (dlatego nigdy nie widzi przeszkod). Tak to ja. Pomarańczowa maska z daleka była widoczna. G Link to post Share on other sites
skwaro 4643 Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) A ja pozdrawiam białego WRXa GD w kombi spotkanego dziś w południe koło Factory w Ursusie, machane było Edited February 6 by skwaro Link to post Share on other sites
niezrównowaŻona 552 Posted February 7 Share Posted February 7 Pozdrawiam Kierownika błękitnego XV, z którym mijaliśmy się dziś na POW w stronę Wawra tuż po 14. Bylo migane 1 Link to post Share on other sites
eddie_gt4 1621 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Upolowane dziś w lesie Edited February 7 by eddie_gt4 7 Link to post Share on other sites
KPR 855 Posted February 7 Share Posted February 7 jakie czyste auta :):):) Link to post Share on other sites
Lipton 48 Posted February 8 Share Posted February 8 Pozdrawiam właściciela zielonego Forestera I, który stał dziś za mną na światłach na Nowogrodzkiej w Gdyni na skrzyżowaniu z ul. Śląską. Szkoda, że jedyną reakcją na moje mruganie było Twoje sięgnięcie do świateł:P Miałem teorię, że warto pozdrawiać tylko kierujących starszymi modelami Subaru, bo w tych nowych to rzadko kiedy ktoś "odpozdrowi", ale widzę, że kolejna moja teoria upadła:D Link to post Share on other sites
Infra 2824 Posted February 8 Share Posted February 8 10 godzin temu, eddie_gt4 napisał: Upolowane dziś w lesie ale piękna pomarańczka 1 Link to post Share on other sites
eddie_gt4 1621 Posted February 8 Share Posted February 8 13 minut temu, Infra napisał: ale piękna pomarańczka Dupka też niezła 3 Link to post Share on other sites
GregorWOT 112 Posted February 8 Share Posted February 8 Pozdrowionka dla Kierownictwa tego Foresterka widzianego wczoraj na ul. Hożej w Otwocku. (bezświnkowy) GregorWOT 1 Link to post Share on other sites
adamski 162 Posted February 8 Share Posted February 8 Pozdrowienia dla bordowego dziadka (lub turbodziadka, sedan) ze świniakiem na lusterku, widzianego w Zakopanem! Coraz rzadszy widok, więc tym bardziej wywołał banana na twarzy Link to post Share on other sites
suberet 4142 Posted February 8 Share Posted February 8 4 godziny temu, GregorWOT napisał: Pozdrowionka dla Kierownictwa tego Foresterka widzianego wczoraj na ul. Hożej w Otwocku. Jak to wczoraj? Gdzie wyście śnieg sprzedali? 1 Link to post Share on other sites
ewemarkam 1202 Posted February 8 Share Posted February 8 7 godzin temu, Infra napisał: ale piękna pomarańczka Taki kolor to miła odmiana. Większość samochodów sprzedawanych jako nowe to białe, szare i czarne. Ludzie zapomnieli o kolorach, a na pytanie dlaczego nie wziął jakiegoś koloru. To facet odpowiada że go później będzie miał problem sprzedać.... brak niektórym jakiejś takiej radości z życia. 1 4 Link to post Share on other sites
Kosamkpl 6 Posted February 8 Share Posted February 8 42 minuty temu, ewemarkam napisał: Taki kolor to miła odmiana. Większość samochodów sprzedawanych jako nowe to białe, szare i czarne. Ludzie zapomnieli o kolorach, a na pytanie dlaczego nie wziął jakiegoś koloru. To facet odpowiada że go później będzie miał problem sprzedać.... brak niektórym jakiejś takiej radości z życia. oj tam oj tam. Ale taki kolor to bym przyjął Link to post Share on other sites
yaroz 661 Posted February 8 Share Posted February 8 13 minut temu, Kosamkpl napisał: oj tam oj tam. Ale taki kolor to bym przyjął Ten z tej naczepy?? 2 1 Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1434 Posted February 8 Share Posted February 8 10 godzin temu, Lipton napisał: Pozdrawiam właściciela zielonego Forestera I, który stał dziś za mną na światłach na Nowogrodzkiej w Gdyni na skrzyżowaniu z ul. Śląską. Myślałem że to może ja, ale dzisiaj nie mój rejon, a po drugie nie byłbym takim bucem żeby nie pozdrowić kolegi. Zawsze pozdrawiam, macham i trąbię Link to post Share on other sites
Kosamkpl 6 Posted February 8 Share Posted February 8 54 minuty temu, yaroz napisał: Ten z tej naczepy?? Nie. Ten z vana. Link to post Share on other sites
Recommended Posts