raveout 222 Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) 8 godzin temu, Runner napisał: To kolega @raveout - często mijam, bo parkuje przy mojej codziennej trasie biegowej Zgadza się. Odpozdrawiam kolegę @eddie_gt4 oraz czujnego kolegę @Runner Po tym zdjęciu przypomniałem sobie, że czas zaliczyć myjnię 8 godzin temu, wiertar napisał: Od kilkunastu dni widuję go u mnie w Szczawnicy. Zastanawiam się czy ktoś na ferie przyjechał czy może ktoś odemnie kupił. A może forumek? W każdym bądź razie ładnie wygląda ten amerykaniec Zabawne - dwa wozy, które dobrze znam wylądowały w tym dziale jeden po drugim. Ten OBK powyżej to były wóz mojego kumpla. Faktycznie sprzedał go komuś z gór Edited January 23 by raveout Link to post Share on other sites
wiertar 11 Posted January 23 Share Posted January 23 34 minuty temu, raveout napisał: Zgadza się. Odpozdrawiam kolegę @eddie_gt4 oraz czujnego kolegę @Runner Po tym zdjęciu przypomniałem sobie, że czas zaliczyć myjnię Zabawne - dwa wozy, które dobrze znam wylądowały w tym dziale jeden po drugim. Ten OBK powyżej to były wóz mojego kumpla. Faktycznie sprzedał go komuś z gór Kurde fajny skubaniec. Do twArzy mu w tych dwóch kolorach. To pewnie za kilka dni dowiem się kto kupil taka fajna furkę:) wiesz może zza ile poszła? Link to post Share on other sites
raveout 222 Posted January 23 Share Posted January 23 @wiertar wiem ale pozwól że nie będę rozpowszechniał takiego info Niemniej furka fajna, miałem okazję jeździć wielokrotnie. 1 Link to post Share on other sites
arkadio 502 Posted January 24 Share Posted January 24 Pozdrowionka dla oświnionego forka który to mijał się (chyba okolice Białobrzegów - @Panzerpferd popraw mnie jeśli zbłądziłem) ze Świniopaśną bandą na wypasie pod wezwaniem @Panzerpferd i kierownictwem @niezrównowaŻona: https://www.youtube.com/watch?v=kWrR1RWZ8RM&feature=youtu.be#t=1m47s 1 1 Link to post Share on other sites
Phacochoerus 611 Posted January 24 Share Posted January 24 Pozdrowienia, dla kierownika lub kierowniczki niebieskiego Hawka. Zaobserwowano dzisiaj w okolicy Śląsk Gliwice Las. Link to post Share on other sites
Panzerpferd 1292 Posted January 24 Share Posted January 24 Godzinę temu, arkadio napisał: Pozdrowionka dla oświnionego forka który to mijał się (chyba okolice Białobrzegów Dokładnie tak. Zamieniliśmy z nim dwa słowa. Świnię na lusterku ma, ale na forum nie bywa 1 1 Link to post Share on other sites
Aga 9495 Posted January 24 Share Posted January 24 Pozdrawiam @Ayu i dziękuję PS klaksony działają, Pani jest bardzo zadowolona Link to post Share on other sites
Ayu 1096 Posted January 24 Share Posted January 24 Teraz, Aga napisał: Pozdrawiam @Ayu i dziękuję PS klaksony działają, Pani jest bardzo zadowolona Odpozdrawiam Mówiłem przecież, że będzie Pani zadowolona 1 Link to post Share on other sites
hemi112 874 Posted January 24 Share Posted January 24 Dziś : Lubin ,na Orlen okolice Castoramy - jakaś Impreza GC ,rajdowe klimaty. Bolesławiec: Forester II ,bordowy FSW ,leciał na Zieloną Góre. Link to post Share on other sites
eddie_gt4 1600 Posted January 24 Share Posted January 24 Upolowany wczoraj, ale rarytas! 8 Link to post Share on other sites
1uq 331 Posted January 25 Share Posted January 25 Pozdrawiam kierowników subarek spod mechanika na klimeckiego w Krakowie. Conajmniej 3 oświnione naliczyłem, STi bug na LKS Srebrne combi bug RJS (jak dobrze pamietam) szare legacy (ale nie widziałem blachy) - świnia na klapie Link to post Share on other sites
marol 195 Posted January 25 Share Posted January 25 Pozdrowienia na kierowniczki/kierownika Forestera ukrytego w ciemnościach ...parkingu na Borowej w Olsztynie Link to post Share on other sites
markos007 337 Posted January 26 Share Posted January 26 Spóźnione pozdrowienia z 18 stycznia dla sąsiadaWysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
lazy_moose 27 Posted January 26 Share Posted January 26 Pozdrowienia dla Kierownika @Czarne_Koronkowe 2 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2047 Posted January 26 Share Posted January 26 Pozdrowienia dla kierownika z bielutkiej Imprezy. Przed 22 Skręcałeś z Małej Góry na biedre, a ja pod wiadukt skręcałem z Kaimskiej. Ładny wóz Link to post Share on other sites
yaroz 577 Posted January 27 Share Posted January 27 Pozdrawiam srebrnego Forester'a SG rej. SR.., z czarną świnią na lusterku, Czerwionka rondo, godz. 17. Link to post Share on other sites
Dr Zyber 353 Posted January 27 Share Posted January 27 Pozdrowienia dla: - kierownika pięknej imprezy STI spotkanego na światłach w Przegorzałach ok. 14.40 (było migane), - @LosioDriver mijanego na wysokości Srebrnej Góry ok. 15.40 - machałem Link to post Share on other sites
LosioDriver 542 Posted January 27 Share Posted January 27 38 minut temu, Dr Zyber napisał: - @LosioDriver mijanego na wysokości Srebrnej Góry ok. 15.40 - machałem Odpozdrawiam zauważyłem machanie, ale mój mózg był tak wolny... jakiś trzeci kierowca za Tobą musiał być zdziwiony 1 Link to post Share on other sites
Lipton 22 Posted January 29 Share Posted January 29 Pozdrawiam kierowcę złotego Legacy III, który wjechał dziś za mną w ul. Wolności w Gdyni. Mrugnąłem awaryjnymi, ale nie było reakcji, więc to chyba nie forumowicz... Link to post Share on other sites
ewemarkam 1056 Posted January 29 Share Posted January 29 W mojej okolicy tylko dwa razy nie zrobiłem z siebie głupka . Bo tylko dwóch kierowców odmachało 1 Link to post Share on other sites
JobForACowboy 14 Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 11 minut temu, ewemarkam napisał: W mojej okolicy tylko dwa razy nie zrobiłem z siebie głupka . Bo tylko dwóch kierowców odmachało Dlatego jak jadę WRX'em, to macham tylko WRX i STI- zawsze odmachają, a raz też mi ktoś nie odmacha w Forku, to temat olałem Edited January 29 by JobForACowboy Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1325 Posted January 29 Share Posted January 29 Godzinę temu, ewemarkam napisał: W mojej okolicy tylko dwa razy nie zrobiłem z siebie głupka . Bo tylko dwóch kierowców odmachało Ja zawsze macham albo trąbię jak od boku podjeżdżam Link to post Share on other sites
Aga 9495 Posted January 29 Share Posted January 29 4 godziny temu, kriskristoffers napisał: Ja zawsze macham albo trąbię jak od boku podjeżdżam Albo nie zauważasz Link to post Share on other sites
Aga 9495 Posted January 29 Share Posted January 29 6 godzin temu, Lipton napisał: Pozdrawiam kierowcę złotego Legacy III, który wjechał dziś za mną w ul. Wolności w Gdyni. Mrugnąłem awaryjnymi, ale nie było reakcji, więc to chyba nie forumowicz... Nie reaguje, potwierdzam Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1325 Posted January 29 Share Posted January 29 48 minut temu, Aga napisał: Albo nie zauważasz Widzieliśmy się gdzieś na trasie? Link to post Share on other sites
Recommended Posts