coocer 674 Posted January 3 Share Posted January 3 Chyba jednak nie - czytając felietony Dyrekcji - wszystkie projekty PiS omijamy z dalekaMoże jeździł żeby zasypać Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Link to post Share on other sites
Panzerpferd 1308 Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Pozdrowienia dla Dżesika i Seba 4x4 Team, których bolid uchwyciliśmy 1 stycznia na parkingu przy plaży w Józefowie. Czyżby było morsowane? Edited January 4 by Panzerpferd 1 Link to post Share on other sites
yaroz 595 Posted January 5 Share Posted January 5 Godzinę temu, wupek napisał: Pozdrawiam Ten XT'ek łóżeczko dziecięce wozi czy jak? 1 2 Link to post Share on other sites
Subary 630 Posted January 5 Share Posted January 5 Pozdrowienia dla bardzo złotego Forka z dużymi świniakami dzisiaj pod Briko w Toruniu Link to post Share on other sites
Elvisiak 433 Posted January 6 Share Posted January 6 Pozdrowienia jakoś z jesieni Oczywiście pozdrawiam mocniejszego niebieskiego brata 9 Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1336 Posted January 6 Share Posted January 6 No kurteczka dwie Imprezki i 2 x 555 na blachach w jednym miejscu szacun 2 Link to post Share on other sites
Elvisiak 433 Posted January 6 Share Posted January 6 13 minut temu, kriskristoffers napisał: No kurteczka dwie Imprezki i 2 x 555 na blachach w jednym miejscu szacun To nie mógł być przypadek... A jednak! Link to post Share on other sites
kowal 1187 Posted January 6 Share Posted January 6 Godzinę temu, Elvisiak napisał: Pozdrowienia jakoś z jesieni Oczywiście pozdrawiam mocniejszego niebieskiego brata To @soha 1 Link to post Share on other sites
suberet 3747 Posted January 6 Share Posted January 6 2 godziny temu, Elvisiak napisał: To nie mógł być przypadek... A jednak! Jakby to było z teraz, to pomyślał bym, że obaj są po szczepieniu i ktoś nimi dla jak tak sobie steruje. Link to post Share on other sites
Herostrates 1303 Posted January 6 Share Posted January 6 W sumie nie wiem czy pozdrawiam. Auto fajne i ładne ale kierownik w połowie parkujący na chodniku a w połowie na drodze u mnie na osiedlu jeszcze na gościnnych występach Nie przystaje Subarowej rodzinie Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1336 Posted January 6 Share Posted January 6 Uuu i jeszcze rejestracja z siedziby SIP Link to post Share on other sites
soha 85 Posted January 6 Share Posted January 6 4 godziny temu, Elvisiak napisał: Pozdrowienia jakoś z jesieni Oczywiście pozdrawiam mocniejszego niebieskiego brata Pozdrawiam również 6 września to jeszcze lato 3 godziny temu, kowal napisał: To @soha I to jeszcze w czasach kawalerskich 1 Link to post Share on other sites
kowal 1187 Posted January 6 Share Posted January 6 25 minut temu, soha napisał: I to jeszcze w czasach kawalerskich Masz z obstawy jakieś foto Link to post Share on other sites
subariola 40 Posted January 6 Share Posted January 6 Pozdrawiam właścicieli forkow dzisiaj na parkingu w Kudłacze. Choć z jednym chwile porozmawiałem a drugiego nie spotkałem. Miło patrzeć, pozdro 1 Link to post Share on other sites
Fala 1845 Posted January 6 Share Posted January 6 3 godziny temu, Herostrates napisał: W sumie nie wiem czy pozdrawiam. Auto fajne i ładne ale kierownik w połowie parkujący na chodniku a w połowie na drodze u mnie na osiedlu jeszcze na gościnnych występach Nie przystaje Subarowej rodzinie A jak niósł wrzątek? No chyba że zimny. Link to post Share on other sites
Aga 9560 Posted January 6 Share Posted January 6 3 godziny temu, Herostrates napisał: W sumie nie wiem czy pozdrawiam. Auto fajne i ładne ale kierownik w połowie parkujący na chodniku a w połowie na drodze u mnie na osiedlu jeszcze na gościnnych występach Nie przystaje Subarowej rodzinie To bardzo znany na The Forum egzemplarz... 1 Link to post Share on other sites
soha 85 Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) 4 godziny temu, kowal napisał: Masz z obstawy jakieś foto Niewiele.. Jeszcze raz dziękuje za obstawę Cześć gości była mocno zaskoczona, a nam było bardzo miło PS. I jak w korku staliśmy to na jednym mijanym podwórku dzieci tez miały radochę Edited January 6 by soha 7 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 2161 Posted January 6 Share Posted January 6 Pozdro dla kolegi z srebrnej imprezy. Stałeś na światłach jadąc od strony Podmokłej, a ja śmigałem na autostradę Link to post Share on other sites
Oczkoo15 744 Posted January 7 Share Posted January 7 Pozdrowienia dla kierowcy Forka, dwa dni temu w Łdz Link to post Share on other sites
hemi112 901 Posted January 7 Share Posted January 7 Pzdr z Wrocka. 6.01.21r. - ok. 14, okolice Sky Tower kremowy, taki w sumie ecru, jakby bardzo blado różowy, aczkolwiek taka perła OBK blachy DW. - ta sama pora, okolice sky Tower, na przeciw McDonalda zielona wanna GT sobie w zatoczce stała, - Hallera/Gajowska,ok. 17 bug wanna z foty, DB blachy. Link to post Share on other sites
GdaKon 168 Posted January 7 Share Posted January 7 19 godzin temu, Aga napisał: To bardzo znany na The Forum egzemplarz... teraz jeszcze bardziej Link to post Share on other sites
PRIMAR 177 Posted January 7 Share Posted January 7 2 godziny temu, hemi112 napisał: ... kremowy, taki w sumie ecru, jakby bardzo blado różowy, aczkolwiek taka perła ... Szacun, facet zna i rozróżnia takie kolory! Ja poległem na kolorze Micry mojej żony. Ja mówiłem, że taki niebieski, a ona, że turkusowy. 1 Link to post Share on other sites
diuk 88 Posted January 7 Share Posted January 7 56 minut temu, PRIMAR napisał: Szacun, facet zna i rozróżnia takie kolory! Ja poległem na kolorze Micry mojej żony. Ja mówiłem, że taki niebieski, a ona, że turkusowy. polecam female to male color converter https://fmcc.missaniav.com/ 1 Link to post Share on other sites
suberet 3747 Posted January 7 Share Posted January 7 3 godziny temu, PRIMAR napisał: Szacun, facet zna i rozróżnia takie kolory! Ja poległem na kolorze Micry mojej żony. Ja mówiłem, że taki niebieski, a ona, że turkusowy. Każdy facet (o ile nie jest daltonistą)rozróżnia kolory. Tylko nie widzi potrzeby zapamiętywania ich wszystkich nazw. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts