Aga 9111 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 15 minut temu, dominikd napisał: Pozdrowienia dla nowego kierownika ex @Aga 'owego OBK spotkanego dziś na Sobieskiego w Warszawie Och, to żyje, jak się cieszę Link to post Share on other sites
dominikd 70 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 zyje, czysty, Pan jechal przepisowo... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1285 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Godzinę temu, Aga napisał: Och, to żyje, jak się cieszę Mój Chaber też dostał drugie życie na Podlasiu 5 Link to post Share on other sites
Guliwer 714 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 7 godzin temu, _akir_ napisał: Spotkany dzis w ASO Koper Samochód Powstańca Warszawskiego 4 1 Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1285 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Nie był opisany w Plejadach? Link to post Share on other sites
Guliwer 714 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Godzinę temu, kriskristoffers napisał: Nie był opisany w Plejadach? Był Link to post Share on other sites
Oktan 2413 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 21 godzin temu, K-mil napisał: Pozdro dla kolegi z garażu. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz obok jeszcze dwa oświniaczone auta Znam właściciela, mają jeszcze złotego SG XT Link to post Share on other sites
FilipeK 1267 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 7 godzin temu, kriskristoffers napisał: Mój Chaber też dostał drugie życie na Podlasiu Pierwsze co mi przyszło do głowy, apropo drugiego zycia i Podlasia 3 7 Link to post Share on other sites
_akir_ 718 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 13 godzin temu, Guliwer napisał: Samochód Powstańca Warszawskiego wiem wiem wczesniej go widywałem jak stał na Woli Link to post Share on other sites
Kotolot 80 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Taki lanos widziany z innego lanosa, pozdrowienia dla kierownika z Wrocławia Link to post Share on other sites
yaroz 479 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 18 godzin temu, FilipeK napisał: Pierwsze co mi przyszło do głowy, apropo drugiego zycia i Podlasia Do Podkarpacia te ostatnie foto też pasuje Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 798 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Pozdrowienia dla oswiniaczonego niebieskiego STI spotkanego wczoraj wieczorem na Lotniczej we Wrocławiu. Było mruganie awaryjnym z Audi incognito Link to post Share on other sites
bvb 139 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Zegrzyńskie odpozdrowienia dla niebieskiego WRX-a (a chyba nawet STI-a) z czerwonym ryjkiem na zadzie z dzisiejszego przedpołudnia. Jechałem na prawym i trochę mi zajęło sięgnięcie do dźwigni przedniego pozdrawiacza Czerniakowskie pozdrowienia dla Outbacka, za którym się również przed południem turlaliśmy, próbując odczytać długą listwę badżów, w tym plejadowych. Niebieski chyba albo granatowy. Link to post Share on other sites
mag1 9 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 26 minut temu, bvb napisał: Zegrzyńskie odpozdrowienia dla niebieskiego WRX-a (a chyba nawet STI-a) z czerwonym ryjkiem na zadzie z dzisiejszego przedpołudnia. Jechałem na prawym i trochę mi zajęło sięgnięcie do dźwigni przedniego pozdrawiacza Czerniakowskie pozdrowienia dla Outbacka, za którym się również przed południem turlaliśmy, próbując odczytać długą listwę badżów, w tym plejadowych. Niebieski chyba albo granatowy. STI,Sti pozdrawiam Link to post Share on other sites
bvb 139 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 32 minuty temu, mag1 napisał: STI,Sti pozdrawiam Kierowniczka też przesyła najlepsze pozdrowienia Link to post Share on other sites
bvb 139 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 No takie troszkę mieszane pozdrowienia z Rzymowskiego dla oświniakowanego forka XT z właściwą liczbą piątek na piaseczyńskiej rejestracji... Ja wiem, że było szybko i dość bezpiecznie, ale jakoś tak milej jest na drodze, gdy staramy się z grubsza mieścić w dwukrotności limitu albo chociaż prędkości ogółu pojazdów*... *) nie dotyczy łuków i dróg gruntowych 1 Link to post Share on other sites
Aga 9111 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Pozdrawiam @marhofa, na parkingu niedaleko pewnej latarni Link to post Share on other sites
Tichy 121 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Kraków, piątek koło 19:00, Brożka: pozdrawiam srebrną Imprezę ze świnkami, której kierowca (stojąc na światłach) tak był zagadany przez komórkę, że nie reagował nie tylko na machanie z AUTA OBOK, ale nawet na klakson... Link to post Share on other sites
aflinta 2786 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 W dniu 7.10.2020 o 23:00, coocer napisał: i grota xv że świnkami i plejadowymi naklejkami. Jak niebieski to pewnie mój Link to post Share on other sites
coocer 663 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jak niebieski to pewnie mój Aa to ty jechałem traficarem i nie chciałem zamieszania klaksonem robić Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
rosaskc 1927 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Pozdrowienia dla załogi czarnego Forka SH na blachach WA. Cóż to za imprezę kręciliście na piętrze Winogrona w Grodzisku? Link to post Share on other sites
ewemarkam 927 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Pozdrawiam odemnie z osiedla. Link to post Share on other sites
raveout 209 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Pozdrawiam kierowniczkę srebrnego Forka SG z przyczepą za którą dziś jechalem przez kilka minut Wisłostradą Widziałem, że świnka była, choć ja sam jej nie posiadam Link to post Share on other sites
coocer 663 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Czy ktoś z naszych był w jabłonce w Bieszczadach? Widziałem zaparkowanego srebrnego forka z naklejkami. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
PRIMAR 177 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Pozdrawiam kierownika Forka XT spotkanego dzisiaj na Drodze do Olczy w Zakopanem. Wyprzedziłem Cię nie dlatego, że jestem taki szybki, tylko dlatego, żebyś zobaczył świnię na mojej tylnej klapie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts