Kiwi 4ester 1849 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Pozdrawiam kolegę znad Bagrów Link to post Share on other sites
elmot 216 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 @aplam13 żona pozdrawia Była koncentracja na zakręcie i nie odmachała 1 Link to post Share on other sites
Oczkoo15 718 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Pozdrowienia dla kierowcy białego XV, dzisiaj około 13 w Poddębicach Link to post Share on other sites
aplam13 581 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 1 godzinę temu, elmot napisał: @aplam13 żona pozdrawia Była koncentracja na zakręcie i nie odmachała A dziękuję i również pozdrawiam p.s. dojechałem pod dom, zgasiłem auto i poszedłem porobić pare rzeczy, chce odpalić a tu akumulator padł, szukam gdzie można coś sensownego wziąć Link to post Share on other sites
elmot 216 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 11 minut temu, aplam13 napisał: A dziękuję i również pozdrawiam p.s. dojechałem pod dom, zgasiłem auto i poszedłem porobić pare rzeczy, chce odpalić a tu akumulator padł, szukam gdzie można coś sensownego wziąć W sensie chcesz podładować, czy nowy aku zakupić? Link to post Share on other sites
aplam13 581 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 40 minut temu, elmot napisał: W sensie chcesz podładować, czy nowy aku zakupić? Nowy jutro muszę, najprawdopodobniej zwarcie celi, 5 lat to i tak nawet wytrzymał, gęstość praktycznie na zero w 4 celach i spadek napięcia przy rozruchu prawie do zera, nawet światłą nie odpalą Link to post Share on other sites
aplam13 581 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 40 minut temu, elmot napisał: W sensie chcesz podładować, czy nowy aku zakupić? Nowy jutro muszę, najprawdopodobniej zwarcie celi, 5 lat to i tak nawet wytrzymał, gęstość praktycznie na zero w 4 celach i spadek napięcia przy rozruchu prawie do zera, nawet światłą nie odpalą 2 Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1286 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Kogo dzisiaj złapałem w Sopocie na ul. Morskiej? Naklejka plejadowa na tylnej szybie Link to post Share on other sites
halvaekiu 3 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Pozdrowienia dla oświniaczonego STI w jedynym słusznym kolorze widzianego przed chwilą w drodze na Leśnicę. Niestety nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Link to post Share on other sites
gomis 35 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) 2 godziny temu, halvaekiu napisał: Pozdrowienia dla oświniaczonego STI w jedynym słusznym kolorze widzianego przed chwilą w drodze na Leśnicę. Niestety nie zdążyłem zrobić zdjęcia. STI to będzie jak dorośnie, na razie jeszcze jest WRX Dziękuję bardzo i odpozdrawiam! Dobrze zauważyłem, że jechałeś Levorgiem? Edited July 11, 2020 by gomis 1 Link to post Share on other sites
halvaekiu 3 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 WRX? Jechałem dwa auta za Tobą jako pasażer Astry kolegi, więc nie miałem zbyt dobrej widoczności. Cały dzień spędzony na rowerach, więc czuję się usprawiedliwiony. Nie ukrywam, że czekam, aż i mnie ktoś ustrzeli na trasie. OBK już mam oświniaczone od miesiąca jakoś. Link to post Share on other sites
Elvisiak 408 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Pozdrowienia dla @Żeton z dzisiaj z Mostu Poniatowskiego w Warszawie Byłem incognito w nie-subaru. Machałem, ale moja narzeczona wyprowadziła mnie z błędu mówiąc "Nie pozna Cię, przecież nie jedziemy Subaru" 2 1 Link to post Share on other sites
Żeton 1550 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 (edited) 43 minuty temu, Elvisiak napisał: Pozdrowienia dla @Żeton z dzisiaj z Mostu Poniatowskiego w Warszawie Byłem incognito w nie-subaru. Machałem, ale moja narzeczona wyprowadziła mnie z błędu mówiąc "Nie pozna Cię, przecież nie jedziemy Subaru" Hehe, pozdrówki dla Was i sorki za brak reakcji, ale nie widziałem skąd narzeczona miała rację ! :-P Byłem na chwilę na tym całym spocie na narodowym, lecz kacyk mnie męczył, tzn stan pokacowy :-) i w sumie dłużej jechałem w 2 strony niż na miejscu pogadałem poza tym bez spoilera to wiesz jak jest :-D ps. Jakim autem jechaliście ? Edited July 11, 2020 by Żeton Link to post Share on other sites
Elvisiak 408 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 10 godzin temu, Żeton napisał: Hehe, pozdrówki dla Was i sorki za brak reakcji, ale nie widziałem skąd narzeczona miała rację ! :-P Byłem na chwilę na tym całym spocie na narodowym, lecz kacyk mnie męczył, tzn stan pokacowy :-) i w sumie dłużej jechałem w 2 strony niż na miejscu pogadałem poza tym bez spoilera to wiesz jak jest :-D ps. Jakim autem jechaliście ? Ciemnoszary DS7 Crossback, totalnie niejapońskie auto Tak czułem, że kierowałeś się na spota i mimo to, na żywo zadziornie wygląda bez spojlera Twoja Coupeta 1 Link to post Share on other sites
Fala 1744 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Wczoraj na Żeromskiego Passat Alltrack biały ze świnką na klapie, rej. GD... . Zajeżdżał mi drogę, nie dając się wyprzedzić. Bardzo niejasne i nieładne zachowanie. Link to post Share on other sites
kriskristoffers 1286 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 16 minut temu, Fala napisał: rej. GD... . Zajeżdżał mi drogę, nie dając się wyprzedzić. Bardzo niejasne i nieładne zachowanie. Przepraszam za ziomka buraka Link to post Share on other sites
Maciek Niemy 279 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 1 godzinę temu, Fala napisał: Wczoraj na Żeromskiego Passat Alltrack biały ze świnką na klapie, rej. GD... . Zajeżdżał mi drogę, nie dając się wyprzedzić. Bardzo niejasne i nieładne zachowanie. Może po prostu za wszelką cenę chciał pokazać naklejkę i czekał na jakieś mrugnięcie albo pomachanie... Link to post Share on other sites
euyot 625 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 (edited) Passaty takie są... Edited July 12, 2020 by euyot 1 1 Link to post Share on other sites
Fala 1744 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Godzinę temu, Maciek Niemy napisał: Może po prostu za wszelką cenę chciał pokazać naklejkę i czekał na jakieś mrugnięcie albo pomachanie... Byłem tego przewietrzyć - czyli całkowite świnkowe incognito Link to post Share on other sites
rydzada 190 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pozdrawiam Kierownika ciemno niebieskiego XV ze świnką na lusterku. Sobota godz. 9:30, rondo w Kowalach koło Gdańska. Link to post Share on other sites
Hookie 89 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pozdrowionka dla kierowniczki (blondynka) srebrnej Legacy IV kombi ze świnką na lewym lusterku na blachach chyba WA (?) w... Katowicach. Skręcała z Chorzowskiej w Sokolską, jakoś ok. 18 to było - byłem na pasie obok w czarnej MX-5. Link to post Share on other sites
.Misza. 598 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Pozdrówka dla kierownika niebieskiej Imprezy w Piszu (było machane i mrugane) i czarnego Outbacka ze świnką na lusterku (mignąłem w ostatniej chwili) Link to post Share on other sites
hemi112 832 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 11.07.20r Pozdrowienia dla widocznych na foto: - lanos widziany na A4 ,kierunek Wrocław - oświniaczona Impreza. Stała Impreza Blob , srebrna ,kombi ,całkiem ładna , na parkingu w jednostce Elektro-Technicznej ,na Granicznej bodajże - ktoś sie przyznaje? 1 Link to post Share on other sites
Elvisiak 408 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Fotograficzne pozdrowienia z warszawskich ulic 5 Link to post Share on other sites
Maciek Niemy 279 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 19 godzin temu, Fala napisał: Byłem tego przewietrzyć - czyli całkowite świnkowe incognito To już wszystko wyjaśnia... 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts