longer1 Posted November 11 W dniu 8.11.2019 o 21:32, Tichy napisał: Kurczę, teraz już nie pamiętam... Ciemno było. Ale świnki były i Kierownik też machał :-) Było koło 16:00, ja jechałem w stronę cmentarza. To byłem ja Odpozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Danko Posted November 11 I pozdrawiam wszystkie swiniaczki w Karpaczu, za dużo by robić zdjęcia Share this post Link to post Share on other sites
hemi112 Posted November 11 Wczoraj ok.16 tankowałem przed zjazdem na A4 Legnica/Złotoryja i przejeżdżał czarny blob kombi (jakieś naklejki chyba miał na szybie) ,co ekipa cos patrzyła na mą świnie ,pomachałem ,ale chyba zza dystrybutorów nie widzieli Share this post Link to post Share on other sites
Dr Zybertowicz Posted November 12 Pozdrowienia dla kierownika tego Forestera, za którym jechałem dzisiaj z KRK do Piekar. Share this post Link to post Share on other sites
michcio141 Posted November 13 Pozdrawiam kierowcę, oświniaczonej, srebrnej Imprezy kombi na Lotosie, Radom, warszawska Share this post Link to post Share on other sites
czekker Posted November 14 (edited) Pozdrowienia dla czarnej Imprezy na tablicach SJ - dzisiaj rano w SO na ul. Orlej: Edited November 14 by czekker Share this post Link to post Share on other sites
niezrównowaŻona Posted November 14 3 godziny temu, czekker napisał: Pozdrowienia dla czarnej Imprezy na tablicach SJ - dzisiaj rano w SO na ul. Orlej: Zamiast świni pies 1 Share this post Link to post Share on other sites
Szurik Posted November 16 Pozdrawiam kierownika/czkę pięknego turboForka zaparkowanego u mnie pod blokiem. 4 Share this post Link to post Share on other sites
marcos199 Posted November 16 Pozdrawiam Alicję z Forka może jest na forum 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dj Brabus Posted November 17 21 godzin temu, Szurik napisał: Pozdrawiam kierownika/czkę pięknego turboForka zaparkowanego u mnie pod blokiem. Ładny potForek Share this post Link to post Share on other sites
gomis Posted November 17 Pozdrawiam kierowcę niebieskiego GTka WPI z czerwoną świnią spotkanego wczoraj w Piasecznie na Puławskiej koło 18. Nawet nie zauważyłem kiedy koło mnie przejechałeś, i nie zdążyłem pomachać Share this post Link to post Share on other sites
raveout Posted November 17 Pozdro dla właściciela zglebionego Forestera zaparkowanego przy Łazienkach 1 Share this post Link to post Share on other sites
ZdanoG6 Posted November 17 (edited) Pozdrawiam kierowników świń startujących dziś na SuperOesie w Łodzi oraz marcinwrxsti który dziś pięknie zamiatał nieoświniaczoną ośką Edited November 19 by ZdanoG6 Share this post Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic Posted November 18 Z kim to sie pozdrowiłem na obwodnicy Szczurowej w kierunku Koszyc po 17 w niedziele ? Bodajże srebrny forek III. @tedimy99 to Ty ? Share this post Link to post Share on other sites
tedimy99 Posted November 18 2 godziny temu, Pan Dziedzic napisał: Z kim to sie pozdrowiłem na obwodnicy Szczurowej w kierunku Koszyc po 17 w niedziele ? Bodajże srebrny forek III. @tedimy99 to Ty ? Nie tym razem nie ja , mój taki bardziej zielonkawy . Ale moja bliska okolica. Następnym razem zapraszam na kawkę. Tel. chyba masz. Pozdrowienia. Share this post Link to post Share on other sites
cOijN Posted November 21 Kato centrum, zaparkowałem jakieś 200m od tego miejsca i problemu z 'normalnymi' miejscami nie było. Wracałem 30min później to dalej tak stał więc również odpada "na chwilę stanę jak pipa bo sie spiesze" 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
blejzu Posted November 21 1 minutę temu, Dj Brabus napisał: Jeszcze kobieta... Takie auto-kobieta to Subarka, Subaretka czy Subarynka? Share this post Link to post Share on other sites
coocer Posted November 21 Takie auto-kobieta to Subarka, Subaretka czy Subarynka? Subarianna? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Pan Dziedzic Posted November 21 W korpo takie ałta dajo ? Share this post Link to post Share on other sites
kriskristoffers Posted November 21 Pytanie powinno być "w jakiej korpo takie ałta dajom?" 3 Share this post Link to post Share on other sites
Siemek Posted November 21 (edited) 9 godzin temu, blejzu napisał: Takie auto-kobieta to Subarka, Subaretka czy Subarynka? a może Subaba ...... nie to za ostro więc może SUBCIA ! Edited November 21 by Siemek 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
moniss Posted November 21 W dniu 9.11.2019 o 13:41, rosaskc napisał: Świeże pozdrowienia dla ciemnofioletowego(?) Hawka z A2 Były awaryjki z Seata Leona przed zjazdem na A1 Odpozdrawiam dawno mnie nie było na forum 1 Share this post Link to post Share on other sites
radek311989 Posted November 22 Pozdrawiam kierownika z dk94 między Brzeskiem A Tarnowem 2 Share this post Link to post Share on other sites