Fala 1744 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 ...to jest na forum też jakAś Fala? Wow! Witam. Była świnia na obk h6 z podpisem Fala, chyba że ja coś pokićkałem, ale i tak pozdrawiam. sebxyz Ps; chwila, chwila a to przypadkiem nie ten obk, 5 od prawej strony w podpisie. Aaaa - tak, gość który ode mnie kupił H6 nie odkleił świnki, a się nie udziela na forum i jest na mnie Link to post Share on other sites
tommyst 8 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 pozdrawiam napotkanego niebieskiego buga 2 stycznia na trasie Skarżysko-Kielce Link to post Share on other sites
sredniaq 335 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Pozdrawiam subaraki spotkane dzisiaj na Zakopiance: forek sf, sg9, pomarańczowa impreza GT, jeden outback chyba... Zdaje się że wszystkie nieforumowe bezświnkowe... Aaa, jeszcze Hawk NA, kombi, ale to już na a4 w stronę Katowic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
AdamB 5 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Pozdrawiam kierowce czerwonego forka S-Turbo na blachach LPA ktorego dzis kierowalem na placyku w Szczawnicy:)Odpozdrawiam Link to post Share on other sites
sorevell 76 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Czarna Alfa ze świnią widziana przed 17 przez szybę tramwaju na rondzie de Gaulle'a. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Zagi 6 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Mi się ostatnio zebrało pozdrowień z Łodzi, co prawda moja Impreza jeszcze nieoświnkowana, więc nikt nie macha ale też akurat takie sytuacje, że nie było jak. 1. Pozdrowienia dla kolegi który był na ostatnim spocie w Łodzi, ale nie wiem czy zagląda na forum - srebrny hawk, wolnyssak, świeżo zarejestrowany w Łodzi (końcówka XU), z małą lotką na dupie w okolicach sylwestra parkował pod blokiem na Retkini tuż obok mnie. 2. Pozdrowienia dla srebrnego bloba (jeśli dobrze pamiętam) wrx z ładnym parapecikiem, którego widzę co jakiś czas na parkingu przy Grota-Roweckiego ze sporą nalepką na klapie (końcówka rej. VV) 3. Pozdrowienia dla UWAGA Subaru Libero! za którym jechałem Kilińskiego koło południa 30 grudnia. Duuużo naklejek na klapie, ładny rarytas (nawet zrobiłem zdjęcie) ale chyba nieforumowy bo świnki zabrakło 4. Za to wczoraj koło 21 jechałem po Kopcińskiego za oświnkowanym C4, może przypadkowo? Również pozdrawiam 5. I combo z dzisiaj 17:09 Aleksandrowska w stronę Aleksa, czarny blob minimum wrx jak nie sti, z ladnym parapetem, świnką na klapie i łódzkich blachach, Pozdro! I zaraz zmiana świateł, 17:10 w lewo z Rydzowej w Aleksandrowską skręcała srebrna impreza z małą lotką, chyba NA, ale pewien nie jestem, Pozdrawiam Ufff, chyba wszyscy a pozdrowienia lecą z czarnego buga w kombi Link to post Share on other sites
HoQ 174 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Pozdrówka i dzięki melanż za wpuszczenie dziś koło Casto w BB Dopiero jak mnie wyprzedziłeś poznałem furę Link to post Share on other sites
B-52 1471 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) ...to jest na forum też jakAś Fala? Wow! Witam.Była świnia na obk h6 z podpisem Fala, chyba że ja coś pokićkałem, ale i tak pozdrawiam. sebxyz Ps; chwila, chwila a to przypadkiem nie ten obk, 5 od prawej strony w podpisie. Aaaa - tak, gość który ode mnie kupił H6 nie odkleił świnki, a się nie udziela na forum i jest na mnie Aaa, to ja go już też w Olsztynie pozdrawialem. I nic . Fajne to H6 swoją drogą . Edited January 4, 2017 by B-52 Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 pozdrawiam kierownika srebrnego Forestera bez turbo ze świnkami, zaparkowanego pod Lidlem w Miedzeszynie ok. g. 10.00 dzisiaj Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 802 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Kto leciał oswiniaczonym OBK z trumna na dachu ul. Graniczna dzisiaj około 14? Link to post Share on other sites
Suseł 15 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) Srebrne Legacy III kombi blachy SGL na podziemnym parkingu Silesia City Center około 16 Srebrny Forek blachy SH w tunelu na DTŚ w stronę Sosnowca ok 18:15 Edited January 5, 2017 by Suseł Link to post Share on other sites
hemi112 832 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Z wczoraj: - Forek II ONY od bramek do zjazdu na Nysę ok.15:00, - Biały Forek XT ok.17 na stacji na obwodnicy Opola Link to post Share on other sites
niebieskiultras 2910 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Pozdrowienia dla kierownika białego subaru xv na blachach SK oraz kierownika srebnego legacy na blachach SBE spotkanych pod biedronka w Dobieszowicach Link to post Share on other sites
markos007 334 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Pozdrowienia z wczoraj. Ul. 1 Sierpnia w stolicy Link to post Share on other sites
longer1 6 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) Pozdrowiena dla zalogi ponizszej imprezy. Dla nas niestety juz "nie bylo miejsca w gospodzie" Edited January 6, 2017 by longer1 Link to post Share on other sites
bvb 139 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Dla nas niestety juz "nie bylo miejsca w gospodzie" Musielismy jechac dalej. Trzeba było głośno zapytać, czyja jest i po zidentyfikowaniu załogi stanowczo oznajmić, że chcecie się przysiąść 1 Link to post Share on other sites
longer1 6 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Dla nas niestety juz "nie bylo miejsca w gospodzie" Musielismy jechac dalej. Trzeba było głośno zapytać, czyja jest i po zidentyfikowaniu załogi stanowczo oznajmić, że chcecie się przysiąść Obawiam się że z trójką dzieciaków w tym rozwrzeszczanym trzylatkiem, nie zdobyłbym tym sposobem nowych znajomych Link to post Share on other sites
Guest Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) Pozdrawiam wczoraj w Rumii kierownika czarnego Sti 2010-2012, przy pizzeri ryczał i próbował wpaść w poślizg Jadłem pizze i widziałem z okna , na parkingu stała honda. Dodam że mi to wychodziło znacznie lepiej oską Edited January 6, 2017 by Guest Link to post Share on other sites
GeFo555 26 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 pozdro dla Criss555. Piękny "colin" widziany między 14.15 a 15. Byliśmy na tej samej mszy Link to post Share on other sites
LUKIGC 0 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Pozdrowienia ze srebrnej oswiniaczonej Babci GC na blachach RJA dla: - czarnego oświniaczonego OBK na blachach RK stojącego dziś pod wyciagiem narciarskim w Karlikowie. - srebrnego oświniaczonego BUG-a kombi z czarną atrapa na blachach RSA także jadącego pod wyciag Link to post Share on other sites
pilot99 0 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Kto leciał oswiniaczonym OBK z trumna na dachu ul. Graniczna dzisiaj około 14? To byłem ja Pozdrawiam Link to post Share on other sites
GPablo 18 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Pozdrowienia z dzisiaj na parkingu galerii AKS w Chorzowie. Nie wiem czy forumowy, świnek nie było ale pozdrawiam zielonego Forka S-Turbo na blachach KBR. Edited January 7, 2017 by GPablo Link to post Share on other sites
Krzychu91 153 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Pozdrowienia dla Kierownika czerwonego bądź biodrowego legacy 1 na blachach FZG widzianego wczoraj koło Pasażu Grunwaldzkiego w stronę na Warszawę Ok 18 Link to post Share on other sites
sebxyz 27 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Witam. Pozdrawiam Kierownika oświniaczonego Legasia spotkanego dziś w Olsztynie około 12,20 na osiedlu Brzeziny, awaryjne chyba były. sebxyz Link to post Share on other sites
Artur Wróbel 3 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 18:30 Kozienice srebrny fotek sg fl na WN 5093G na ul lubelskiej zmierzający w kierunku Warszawy - ja na lewym pasie czarna nowa fiesta skręcałem w miasto Link to post Share on other sites
Recommended Posts