Gabin 10 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pozdrowienia dla wszystkich, którzy odwiedzili drift open w Krakowie sobota: niebieski blob STI (blachy SZO....) czerwona wolnossąca Imprezka (blachy KR...) niebieski legacy/outback(??) na złotych felgach (stojący przy wejściu) niedziela: biały hatchback w omalowaniu Subaru (blachy KR...) granatowy outback Forester (chyba srebrny, albo jakiś taki podobny...) Tylko Forek miał świnkę na lusterku Jak ktoś jeszcze był, a nie napisałam (nie widziałam auta) - również pozdrawiam Odpozdrawiam, miałem właśnie pisać, bo zdaje się że Cie widziałem jak Celiną wyjeżdżałaś w sobote po zakończeniu, moja biała stała pod PK prawdopodobnie mnie - byłam całą sobotę i całą niedzielę (przy okazji promując budowę toru) ale tego, że Celinkę ktoś tu rozpozna to bym się nie spodziewała... ale miło trzeba było zaczepić, zatrzymać bo ja niestety mam dar do nierozpoznawania ludzi... Link to post Share on other sites
Krzychu91 153 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Kto parkuje gt'ka przy kościele na ul. Borowskiej, a ul. Gliniana? Świnia na lusterku Link to post Share on other sites
luki266 29 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pozdrowienia dla Pani w srebrnej imprezie na rejestracji SZY... spotkanej dziś na ulicy Bystrzańskiej w Bielsku-Białej. Impreza z naklejkami z ostatnich Plejad. Link to post Share on other sites
tedimy99 278 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pozdrowienia dla właściciela czarnego Forestera XT KWI, który stoi przy trasie E4 w Jasieniu k. Brzeska na stacji gazu LPG Link to post Share on other sites
rghos 4 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pozdrawiam kierowce klasyka, ktory zaparkowal wczoraj ok. 18 przy boisku na ul.Koncertowej. Tez grasz w Lidze Ursynowa? Dzięki, odpozdrawiam Niestety nie gram, przyjechałem widzieć się ze znajomymi, którzy w niej pykają btw. nie widziałem innej świnki tam ? Czyżbym się nie rozglądał ? Link to post Share on other sites
KamilP 803 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Nie widziales, bo od jakiegos czasu jezdze Mazda mx5 i firmowym Focusem Pozdr! Link to post Share on other sites
slimak 1 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Pozdrawiam kierowce "szampanskiego" outback'a RJ... widzianego w Chełmie na rondzie przy ul. Rejowieckiej około godziny 10. Pozniej około 11 kierowce "dziadka", który przyjechał z Lublina prawdopodobnie naprawiać koparkę lub dźwig. Link to post Share on other sites
mati6667 1 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 prawdopodobnie mnie - byłam całą sobotę i całą niedzielę (przy okazji promując budowę toru) ale tego, że Celinkę ktoś tu rozpozna to bym się nie spodziewała... ale miło trzeba było zaczepić, zatrzymać bo ja niestety mam dar do nierozpoznawania ludzi... Byłem zupełnie incognito, żadnego forumowego dodatku Spoko, ja ludzi najczęściej po samochodach kojarzę, na ulicy jakbym spotkał to na pewno bym nie ogarnął Link to post Share on other sites
MateuszWwa 120 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Pozdrawiam użytkownika RadziejS z czarnego forka turbo. Machałem Ci jak wyjeżdżałem z błotnej w Raszynie. Ja byłem w firmowej skodzie fabii kombi. Link to post Share on other sites
Gabin 10 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 prawdopodobnie mnie - byłam całą sobotę i całą niedzielę (przy okazji promując budowę toru) ale tego, że Celinkę ktoś tu rozpozna to bym się nie spodziewała... ale miło trzeba było zaczepić, zatrzymać bo ja niestety mam dar do nierozpoznawania ludzi... Byłem zupełnie incognito, żadnego forumowego dodatku Spoko, ja ludzi najczęściej po samochodach kojarzę, na ulicy jakbym spotkał to na pewno bym nie ogarnął oj tam i tak trzeba było zaczepić No po autach ok (sama tak też mam), ale właśnie nie spodziewałabym się tego, że Celicę ktoś tu rozpozna.... Link to post Share on other sites
RadziejS 62 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Pozdrawiam użytkownika RadziejS z czarnego forka turbo. Machałem Ci jak wyjeżdżałem z błotnej w Raszynie. Ja byłem w firmowej skodzie fabii kombi. Serdecznie odpozdrawiam. Zorientowałem się, że jest machane w ostatniej chwili i podniosłem już rękę ale raczej nie zauważyłeś. Tak coś sądziłem, że to musisz być Ty (potem jeszcze awaryjki zauważyłem) Link to post Share on other sites
lookita 33 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 A ja pozdrawiam Parę w Foresterze bordowym,WN,wracajaca wczoraj od Maczugi Herk.Ja stałem na poboczu,nie pomachalem,ale chyba obaj się dostrzeglismy. Link to post Share on other sites
luki266 29 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Pozdrawiam kierowców złotych subaru, Forka i OBK mijanych przed momentem w okolicach Olomouca Link to post Share on other sites
taxus 594 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Pozdrowienia dla chyba Yagoolara w czerwonym C4 by Loeb, widzianego kilka minut temu na Solidarności przy Żelaznej Link to post Share on other sites
Makumba 0 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 (edited) Pozdrowienia dla kierownika oswiniaczonej białej turbowanny spotkanej dzisiaj w Piasecznie . P.s. często cię widuje na trasie z Konstancina do Baniochy mieszkasz gdzies w okolicy? Edited September 26, 2014 by Makumba Link to post Share on other sites
Dzixd 485 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Pozdrawiam wszystkie subary ze świnką widziane w Karpaczu i okolicach w dniach 15 - 25 września. Srebrna Impreza oklejona na niebiesko-biało-czerwono z boxem na dachu Link to post Share on other sites
Daniel_1776 3 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Pozdrowienia dla srebrnego forka I gen WY....., spotkanego na rondzie de Gaullea w środę późnym wieczorem. Było mrugane i machane Link to post Share on other sites
suberet 3461 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Katowice 18.27 Pozdrowienia dla Edyty, którą minąłem na Brynowskiej przed światłami koło OBI, ciągnącej w kier. Mikołowa. Jechałem z przeciwka ciemno zielonym Ignasiem na razie nie oznakowanym. Link to post Share on other sites
Ricardo 48 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Adam dzieki za pozdrowienia przekaze Pozdrawiam kierownika czarnego STI na nr SY wczoraj mijanego na Kosciuszki w K-cach Link to post Share on other sites
Tichy 122 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 (edited) Kraków, ul. Cegielniana, piątek, ok. 18:00: pozdrawiam obtrąbionego i obmachanego (ze wzajemnością) Forumowicza ze świnką na srebrnym lusterku Kto zagląda w moje rejony, przyznać się! Twarz wydała mi się znajoma, ale z moją (nie)pamięcią do twarzy to różne "zwidy" można mieć Wracałeś może od gazowników z m-Gas??? Edited September 27, 2014 by Tichy Link to post Share on other sites
hemi112 838 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Dzisiaj w Bolesławcu ,ok.14:30 w centrum miasta obmachane oświniaczone na lusterkach czerwona Impreza GC na blachach DJA Kierownik skupiony na jeździe ,ale pasażerka szybko odmachała-chyba ludzie w temacie Link to post Share on other sites
aflinta 2813 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Kraków, ul. Cegielniana, piątek, ok. 18:00: pozdrawiam obtrąbionego i obmachanego (ze wzajemnością) Forumowicza ze świnką na srebrnym lusterku Lusterko jest czarne, ale auto srebrne Wracałeś może od gazowników z m-Gas???Nie mam gazu, ale pracuję w pobliżu. Link to post Share on other sites
arkadio 477 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Pozdrowienia dla Bryku z okolic Dęblina. Link to post Share on other sites
Tichy 122 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Kraków, ul. Cegielniana, piątek, ok. 18:00: pozdrawiam obtrąbionego i obmachanego (ze wzajemnością) Forumowicza ze świnką na srebrnym lusterku Lusterko jest czarne, ale auto srebrne Wracałeś może od gazowników z m-Gas???Nie mam gazu, ale pracuję w pobliżu. Ooooo, sam Wielki Moderator Aflinta mi się "trafił"! Dobrze, dobrze, znajomości trzeba mieć wszędzie A istotnie, nie pamiętałem koloru lusterka, ale auto na pewno srebrne, więc ekstrapolowałem - jak widać błędnie. Skoro pracujesz w pobliżu, to będziemy się zapewne często widywać, bo ja w pobliżu mieszkam Na szczęście wyglądasz sympatyczniej niż Beavis z Twojego awatara, nie widziałem też żadnej broni automatycznej, auto też bez granatnika na dachu, więc może Aflinta nie taki straszny, jak się maluje Link to post Share on other sites
ko_cur 1 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Pozdrowienia dla Panny Kierowniczki pięknie brzmiącego grafitowego STI dziś w Poznaniu na Szydłowskej/Słowiańskiej :-) Mruganie i machanie :-) Link to post Share on other sites
Recommended Posts