Ygrek 17 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Pozdro dla czarnego Forka widzianego dzisiaj kolo 9tej w Minsku Maz. Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Pozdrowienia dla zielonego GT-ka na białym kole i rej. WE, z którym jechaliśmy w korku do Piaseczna po 18 Kiwka była :-) Link to post Share on other sites
suberet 3458 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 A ja z apelem Dzisiaj popołudniu moja żonka będzie jechała trasą Bełchatów-Wrocław. Jutro popołudniu.... .....Apeluję o machanie i mruganie Myślałem, że ostrzegasz forum, coby się nikt nie narażał na tej trasie, a tu o machanie chodzi.... :? Link to post Share on other sites
Grzehoo 0 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Nie pamietam nicka stebrny Gt wrx sti WA blachy wilanowska dzis wieczorem. + za wypatrzenie swini na sluzbowozie kiwki trabienie milo. dzieki Link to post Share on other sites
allin 34 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla zielonego GT-ka na białym kole i rej. WE, z którym jechaliśmy w korku do Piaseczna po 18 Kiwka była Odpozdrawiam! Uwielbiam te korki na Puławskiej! Mieszkasz gdzieś przy Geodetów..? mijałem Cie potem przy światłach w Mysiadle Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla zielonego GT-ka na białym kole i rej. WE, z którym jechaliśmy w korku do Piaseczna po 18 Kiwka była Odpozdrawiam! Uwielbiam te korki na Puławskiej! Mieszkasz gdzieś przy Geodetów..? mijałem Cie potem przy światłach w Mysiadle Ja też Kiedyś mieszkałem w Józefosławiu ale właśnie przez korki się z tamtąd wyprowadziłem Rodzice jednak pozostali i jechałem wczoraj w odwiedziny Link to post Share on other sites
marro 1 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 pozdrawiam kierownika wrx kombi odpowiednio ten wrx byl uswiniaczony , najpierw usłyszanego a potem widzianego w okolicach przedszkola na cegłowskiej, tam jest mega problem z parkowaniem Link to post Share on other sites
ESP 70 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla: :arrow: Czarny OBK WI w poprzedniej budzie w poniedziałek ok 16.30-17.00 z dużą świnią na klapie po lewej stronie. Jechałem za Tobą Towarową, potem skręciliśmy razem w prawo w Wolską i dalej w Karolkową. Ty skręciłeś w lewo na światłach w Grzybowską, ja pojechałem dalej prosto. Na moje parokrotne mruganie zero reakcji. :arrow: Srebrny Forek z wiatrakiem dziś rano o 9.00 wjeżdżający na parking podziemny pod Warsaw Trade Tower (Chłodna 51). Świnia czarna na lusterku i klapie. Pracujemy w tym samym budynku? To byłby już czwarty forumowicz. :arrow: Srebrny Forek w poprzedniej budzie - rejestracja RJA (chyba) z trzodą na klapie. Wczoraj minął mnie na Kasprzaka przy rondzie Wolnego Tybetu. Link to post Share on other sites
allin 34 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ja też Kiedyś mieszkałem w Józefosławiu ale właśnie przez korki się z tamtąd wyprowadziłem Rodzice jednak pozostali i jechałem wczoraj w odwiedziny a ja szukam tam swojego pierwszego mieszkania chyba dlatego z 4t blisko Link to post Share on other sites
Grzesiek :) 6 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla Roba mijanego dziś na rogu Modzelewskiego z Domaniewską było machane 8) a już się bałem że to inny zielony forek podszywający się pod CIebie (nie pozdrawiający ) Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ja też Kiedyś mieszkałem w Józefosławiu ale właśnie przez korki się z tamtąd wyprowadziłem Rodzice jednak pozostali i jechałem wczoraj w odwiedziny a ja szukam tam swojego pierwszego mieszkania chyba dlatego z 4t blisko Nie rób tego! Chyba, że nie musisz dojeżdzać na 8-9 i wracać po 17 do i z pracy Link to post Share on other sites
Przemek_Docent 1 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla Kierownika nowego białego Legasia w sedanie, na krakowskich blachach, ze świnką z tyłu, obmachanego dwukierunkowo wczoraj około 17:50(?) na wawerskim końcu Siekierek w korku :-) Miły akcent po pracowitym dniu :-) Link to post Share on other sites
Brat 3 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrawiam czarną wrx kombi z siwym/brodatym kierownikiem dziś ok. 9-tej na Puławskiej w stronę roboty ... trąbione było obustronnie. Link to post Share on other sites
zento 20 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 No więc zgodnie z tytułem wątku ... Pozdrawiam się 8) Link to post Share on other sites
zofx 23 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 a ja pozdrawiam kierowników: czarne STI blob - widywany na mokotowie ul. joliot-curie i jeszcze jakies subaru uturbione prawie codziennie przejezdza przez joliot-curie między 17-18 - niestety zawsze mi buczy jak jeszcze w pracy siedze : - / Link to post Share on other sites
JNS 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla Kierownika nowego białego Legasia w sedanie, na krakowskich blachach, ze świnką z tyłu, obmachanego dwukierunkowo wczoraj około 17:50(?) na wawerskim końcu Siekierek w korku :-) Miły akcent po pracowitym dniu :-) Odpozdrawiam, dźwięki miłe dla ucha i kilka wymachów ręką skutecznie pobudziły do dalszego przemieszczania, dzięki! Link to post Share on other sites
Pucu 14 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Tychy: Pozdrawiam kierowce srebnego oswiniaczonego (widzialem na lusterku) Golfa 4 chyba na Tyskich Blachach widzianego w okolicy Tyskiego Browaru Link to post Share on other sites
MForbi 55 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Ja też Kiedyś mieszkałem w Józefosławiu ale właśnie przez korki się z tamtąd wyprowadziłem Rodzice jednak pozostali i jechałem wczoraj w odwiedziny a ja szukam tam swojego pierwszego mieszkania chyba dlatego z 4t blisko Nie rób tego! Chyba, że nie musisz dojeżdzać na 8-9 i wracać po 17 do i z pracy Eeeeetaaam ... Przesadzasz Nie jest tak dramatycznie - na pewno nie gorzej niż w innych częściach Wa-wy z porannymi dojazdami w kierunku Centrum. Link to post Share on other sites
mrusz 60 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdowienia dla kierownika niebieskiego STI (WWL dużo piątek), którego uwagę starałem się zwrócić w moim kierunku godzinę temu gdy jechaliśmy/staliśmy razem w korku na Wisłostradzie na wysokości trasy WZ. Próby raczej daremne. Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 pozdrawiam kierownika białej Imprezy blob z różową świnką który odkiwał mi dzisiaj ok 11,15 na ul.Korkowej 8) Link to post Share on other sites
Siela 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia dla niebieskiego STI Hawka i grafitowego Legacy Kombi 2.0D Sport, które stoją na przeciwko siebie na terenie kompleksu Mokotów Nova na Wołoskiej Link to post Share on other sites
cart 10 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdro dla: - jasnoniebieskiej imprezy WB na Orlenie na Łazienkowskiej - zielonego legasia (jadącego w stronę Lotników) ze świnią na Łazienkach - stalowego legasia na złotej feldze (zjeżdżającego z Łazienek na Wał w stronę zoo) Wszystko dziś ok 13.20-13.30 8) Link to post Share on other sites
kenross 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrowienia z dzisiaj z godziny około 10:40 dla białej imprezy new new age (2011) na ulicy Sikorskiego w Warszawie. Kiwka obustronna była Pozdrowiam z białej imprezy tylko jakieś 12 lat starszej Link to post Share on other sites
mark67 0 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pozdrawiam kierownika pomarańczowego XV z czarnym prosiem na lusterku z którym mijałem się dziś na ulicy Wolność w Warszawie Pierwsze prywatne XV jakie miałem okazję spotkać na mieście Z dużym opóźnieniem (bo rzadko na forum zaglądam) odpozdrawiam Link to post Share on other sites
kowal 1150 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Wczoraj widziany granatowy wrx kombi z bajkowymi podkładkami tablic w Nieporęcie na zakręcie Link to post Share on other sites
Recommended Posts