sebi 3 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowienia dla czarnego WRX`a ze świnką na klapie, dzisiaj ok. 9:00 (Wybrzeże Helskie, W-wa). Sebastian Link to post Share on other sites
elmo 6782 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowienia dla czarnego WRX`a ze świnką na klapie, dzisiaj ok. 9:00 (Wybrzeże Helskie, W-wa).Sebastian Wprawdzie MissPiggy to nie WRX lecz N/A, lecz to mogłe być ja, jeżeli nie miałeś możliwości dostrzec braku kurnika. Odpozdrawiam Link to post Share on other sites
soplica 3 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowienia dla niebieskiego WRX widzianego wczoraj na Al.Krakowskiej/Grójeckiej na wysokości Bakalarskiej około południa pozdro było Odpozdrawiam Link to post Share on other sites
siekla 55 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdro dla naLeśnika z wczoraj na Unickiej i chyba siekli na Lipowej odpozdrawiam Link to post Share on other sites
SpeedR 6 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Serdeczne pozdrowienia dla Kierownika czarnego, oświniaczonego Bloba STi, zaparkowanego dziś (19.04) ok. godz. 13:30 na Andersa w Wawie. Ładna, zadbana subarynka - aż miło było popatrzeć Link to post Share on other sites
hemi112 828 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 strzeliłem sobie w poniedziałek traske do Dęblina,więć 16.04 świnia była na trasie Bolesławiec-Dęblin od 13:00,zaś wczoraj 18.04 wracałem i tez była na trasie Dęblin-Bolesławiec w godzinach 13:00-20:00. Pozdrawiamy: TAM: * Legacy kombiak DSW,na A4, * w długołece Forester WX... * granatowy Forester z kurnikiem ESI * bielusieńki Legacy III NO... w dęblinie: * na terenie jednostki WSOSP czarna Tribeca poliftowa WU 60... * pod bankomatem kawowy Legacy Outback Powrót: * pod dęblinem żółciuteńki Legacy III * MINIĘTY I ZACZEPIONY NA CB FORUMOWICZ ERWES W BLOB BLUE MICA * Legacy IV w sedanie WW w bełchatowie * Impreza Blob w kombiaczku srebrna EL.. * pod kępnem Srebrny Forek I poliftowy * tez pod kępnem tuż za forkiem blue mica bug wrx/sti * chwile później widziałem zielonego nowego forka na lawecie. -- Cz kwi 19, 2012 5:02 pm -- A I Z WCZORAJ Z WROCKA:na Koronie we wrocku ok 19 stał niebieski oskrzydlony ,ale tylko tył prezelotem widziałem więc nie powiem dokładnie co to,przemknął też przez centrum granatowy Legacy IV sedan,do tego czarny lanos DW i czarny forek otrąbiony na światłach-ale panna nie zczaiła i wydarła ,chyba przestraszona do przodu Link to post Share on other sites
suberet 3435 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 w dęblinie: * na terenie jednostki WSOSP czarna Tribeca poliftowa WU 60... * pod bankomatem kawowy Legacy Outback Powrót: * pod dęblinem żółciuteńki Legacy III hemi112, ty masz farta :shock: Jestem w Dęblinie kilka razy w roku (rodzinne strony) i jeszcze tam Subaraka nie ustrzeliłem. Pozdrawiam na konto ewentualnego tam spotkania. Link to post Share on other sites
golum 0 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowienia dla Żelaznego, a ty nie masz siedzieć w domu i się uczyć ? ...chyba że mała przerwa na podryw dziewcząt Link to post Share on other sites
DAF 6 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowionka z dzisiaj ok. 17.30/18.00: Zakopane dla ślicznej oświniaczonej Imprezy, kiwka w obie strony była i oświniaczonego srebrnego Forestera, ale tego widziałem już idąc z buta na Krupówki. Zakopane nie zawiodło. Cała droga bez świniaczy na trasie a Zakopane, od razu dwie sztuki. Aż miło. Link to post Share on other sites
Zelazny 209 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Golum, odpozdrawiam! 8) W ogóle to sorry, ale zauważyłem cię w ostatnim momencie i już nie zdążyłem kiwnąć! Pozdrowienia dla Żelaznego, a ty nie masz siedzieć w domu i się uczyć ? ...chyba że mała przerwa na podryw dziewcząt Ale ja przecież cały czas się uczę. Pojechałem odebrać brata. :roll: No to taka wersja oficjalna Link to post Share on other sites
hemi112 828 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 w dęblinie: * na terenie jednostki WSOSP czarna Tribeca poliftowa WU 60... * pod bankomatem kawowy Legacy Outback Powrót: * pod dęblinem żółciuteńki Legacy III hemi112, ty masz farta :shock: Jestem w Dęblinie kilka razy w roku (rodzinne strony) i jeszcze tam Subaraka nie ustrzeliłem. Pozdrawiam na konto ewentualnego tam spotkania. jest jakiś bankomat jakby na przeciw biedronki (jak znasz dęblin to wiesz gdzie toto) a tam takie cuś Link to post Share on other sites
karloszka 153 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdro dla turbodziadka:D http://fani4kolek.mocodkrywania.pl/auto ... e/id/41084 Link to post Share on other sites
suberet 3435 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 w dęblinie: * na terenie jednostki WSOSP czarna Tribeca poliftowa WU 60... * pod bankomatem kawowy Legacy Outback Powrót: * pod dęblinem żółciuteńki Legacy III hemi112, ty masz farta :shock: Jestem w Dęblinie kilka razy w roku (rodzinne strony) i jeszcze tam Subaraka nie ustrzeliłem. Pozdrawiam na konto ewentualnego tam spotkania. jest jakiś bankomat jakby na przeciw biedronki (jak znasz dęblin to wiesz gdzie toto) a tam takie cuś No masz. 8) Jak nie jak tak. Dęblin rzadko widzi takie zjawiska. Link to post Share on other sites
lukbot 3 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Pozdrowienia dla niebieskiego GT'ka rej. WF......, który mnie dzisiaj wyprzedził wieczorem na Niepodległości. Link to post Share on other sites
krzysiek555 19 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Krk. Pozdrawiam ptkrally widzianego dziś rano na por.Halszki Link to post Share on other sites
gtx 9 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 STI WU na w Alejach Niepodległości od Radia do Mokotowskich - pozdr. Miło było spotkać Zadziornie bulgocze Twój forek Pozdrawiam również: - właściciela oświniaczonego OBK (chyba) ze świniaczem na klapie - o ile dobrze pamiętam to pod świniaczem było "lukaszOK" (w ostatnim momencie spojrzałem więc mogę się mylić ). Auto stało na Krzywickiego około 12. - Pana w niebieskim "Lanosie" WRX (STI?) obmachanego na skrzyżowaniu Żelaznej i Jerozolimskich około 12:30 wysyp subaraków dziś Link to post Share on other sites
mimis 0 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Katowice (tzn. po mojej stronie drogi, bo po twojej to Siemianowice były) Pozdrowienia dla mimisa mijanego koło TV po 17-tej. Mruganko, machanko i zaskoczonko było. Odpozdrawiam moje machanie mogło być troszkę niewyraźne ale było ^^ Link to post Share on other sites
sebi 3 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Pozdrowienia dla czarnego WRX`a ze świnką na klapie, dzisiaj ok. 9:00 (Wybrzeże Helskie, W-wa).Sebastian Wprawdzie MissPiggy to nie WRX lecz N/A, lecz to mogłe być ja, jeżeli nie miałeś możliwości dostrzec braku kurnika. Odpozdrawiam Wszystko się zgadza Link to post Share on other sites
Cuba...64XS 2 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Pozdrawiam kierownika czerwonego forestera S-Turbo, parkującego na Katowickiej w Poznaniu, i od razu jego szwagra Link to post Share on other sites
suberet 3435 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Tychy 9.40 Pozdrawiam szczególnie kierowcę Forka ST...., z którym wymieniliśmy pomachy na przejeździe. A szczególnie dlatego, że jesteś pierwszym z nie oświnionego Subaraka, który odmachał. Link to post Share on other sites
luki266 29 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Sucha Beskidzka ok. godz 13:40 Pozdrowienia dla Imprezy od Tribeci Link to post Share on other sites
Pucu 14 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Tychy Pozdrawiam kierowce turbowanny w budzie Gt koloru czerwonego widzianego po 18:00 w okolicy browaru nie widzialem rejestracji, ale chyba byla swinka na klapie Link to post Share on other sites
DAF 6 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Zakopane, pozdrawiam oświniaczonego pięnego Saaba na złotym felunku widzianego dzisiaj przed 16tą. Link to post Share on other sites
alek488 3 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Pozdrowienia dla kierownika niebieskiego Legacy II WPI... widzianego na terenie Konstancina. Ciekawe czy forumowy Link to post Share on other sites
valdiiaga 48 Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Znowu , dziś 16.00 ,PKP Piastów 8) Pozdro dla drivera czarnego Legacy MY07 :!: Link to post Share on other sites
Recommended Posts