adamski 138 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Pozdrowienia dla RadziejS-a widzianego (tzn. jego Forka) w Zakopcu Jak również pozdrowionka dla Kierowni-ka(czki) Forczestera z "kagańcem" na przodzie (musi być ostry... :wink: ) na blachach SO widzianego również w Zakopcu Miłego i udanego pobytu życzę :!: Link to post Share on other sites
leon 3588 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pozdrówki dla Subarego wpadającego wczoraj do Torunia od Łysomic. Link to post Share on other sites
RadziejS 62 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 adamski, Hej, dzięki, to moje pierwsze pozdrowienia i to w dodatku niemal 500 km od domu. Odpozdrawiam serdecznie. Musiałeś widzieć mnie zaparkowanego najprawdopodobniej pod Nosalem Pozdrawiam także kierownika granatowej imprezy, który pierwszy mi zamachal - mijaliśmy się na chyba Jagiellońskiej Link to post Share on other sites
lukbot 3 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Dzisiejsze pozdrowienia dla niebieskiej imprezy, mijanka rano w Zalesiu Dolnym. A potem dla Kierownika niebieskiego forestera na skrzyżowaniu Puławska/Energetyczna. Link to post Share on other sites
adamski 138 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 adamski, Hej, dzięki, to moje pierwsze pozdrowienia i to w dodatku niemal 500 km od domu. Odpozdrawiam serdecznie. Musiałeś widzieć mnie zaparkowanego najprawdopodobniej pod Nosalem Pozdrawiam także kierownika granatowej imprezy, który pierwszy mi zamachal - mijaliśmy się na chyba Jagiellońskiej Parkowałeś również na Alejach 3-go Maja i tam Cię widziałem :wink: trochę się namachasz, bo u nas to niezastąpione samochody :!: Link to post Share on other sites
Tomasz_555 484 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pozdrowienia dla ładnej i uśmiechniętej kierowniczki (pewnie to słońce tak działa) starszego OBK w Katosach-Ligocie. Później jeszcze niebieski (fioletowy) też starszy OBK w Katosach-Piotrowicach. W obu przypadkach popylałem rowerem. Link to post Share on other sites
robert2599 0 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pozdrowienia dla srebrnej imprezy (troszke obtartej)na Jana Pawła w Lublinie ok 14 Link to post Share on other sites
mstar 3 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Pozdro dla niebieskiego forka między Konstancinem a Piasecznem, dziś koło 10 To chyba my wymieniliśmy się uprzejmościami przy rejonie energetycznym...? Duża antena cb na dachu? Pozdrawiam! -- 1 mar 2012, o 00:10 -- Dzisiejsze pozdrowienia dla niebieskiej imprezy, mijanka rano w Zalesiu Dolnym. A potem dla Kierownika niebieskiego forestera na skrzyżowaniu Puławska/Energetyczna. Słyszałem Twoje pozdrowienia ;-) Odpozdrawiam także! Link to post Share on other sites
cart 10 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 To chyba my wymieniliśmy się uprzejmościami przy rejonie energetycznym...? Duża antena cb na dachu? Pozdrawiam! Wymiana uprzejmościami jak najbardziej była, a antena nie taka duża, w dodatku "łamaniec" Link to post Share on other sites
MarioF 0 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 pzdr dla forka ACTION zaparkowanego dzis ok 730 na Postepu Link to post Share on other sites
wtw 35 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdrowienia dla srebrnego Forestera mijanego dziś na zakręcie w miejscowości Glina pod Otwockiem. Link to post Share on other sites
anakinsky 120 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 srebrny GT ze świnią zaparkowany wczoraj wieczorem przy Jaworowej? pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Subary 624 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Dzięki leon, to mój codzienny kierunek wielokrotnego wpadania i sorki za brak spostrzegawczości. Pozdrawiam autko wypatrzone przez syna na stacji w Płońsku. Link to post Share on other sites
Artur 3 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdrowienia z dzisiejszego poranka dla białego hawka STi, należącego do PJAY'a, spotkanego w Krakowie na skrzyżowaniu Nowohucka / Centralna o 8:30 :wink: Kiwki nie było, ale pozdrowienia są Link to post Share on other sites
Staropramen 8 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 pozdrowienia z wczoraj dla kierowniczki takiego oto wozidła w zielonym kolorze, na krakowskich (miejskich) blachach widziana na Czarnowskiej w Kielcach koło 10:15 Link to post Share on other sites
saracen44 1 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 srebrny GT ze świnią zaparkowany wczoraj wieczorem przy Jaworowej? pozdrawiam! odpozdrawiam :wink: minęliśmy Cię Colinem razem z Peshim i Luqiem Link to post Share on other sites
sebachon 118 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdrowienia dla srebrnej imprezy N/A kombi mijanej dzisiaj na trasie warszawskiej pod samym Białymstokiem. Chyba nie zostałem zauważony... Link to post Share on other sites
maciekkkk 4 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdro dla czarnego Forestera ze świnią na lusterku, z którym się dzisiaj minąłem na rondzie w Choszczówce Stojeckiej (czy jakoś tak). Nie zdążyłem pomachać bo przez telefon rozmawiałem i późno załapałem, że jest świniak. Link to post Share on other sites
Markus 40 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdro dla niebieskiego Hawka na dąbrowskich blachach, którego to obmigałem trzykrotnie z mojej a-klasy o 6:20 na DTŚ(Chorzów) w kierunku Zabrza. Link to post Share on other sites
suberet 3435 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdrawiam czarną Justy, która wcisnęła się w wąską lukę obok mnie na parkingu pod Leroyem w Katowicach ok.13.30 Link to post Share on other sites
mimis 0 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pozdrawiam Kierownika nowego Białego legasia kombi WW ****G z świniaczem widzianego dzisiaj w same Południe pod Dworcem Centralnym w Warszawie Link to post Share on other sites
DerickB 4 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Pozdrawiam Kierownika nowego Białego legasia kombi WW ****G z świniaczem widzianego dzisiaj w same Południe pod Dworcem Centralnym w Warszawie Kugi? Link to post Share on other sites
szubaru 657 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 pozdrawiam kierownika lśniącej czystością Imprezy blue mica nr WF..... zaparkowanej wczoraj ok 11.30 na Białostockiej pod Carrefourem 8) Link to post Share on other sites
marro 1 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 pozdrawiam kierowniczkę albo kierownika wrx w nowej budzie sedan (kurcze raczej baaardzo niewiele tego jest na ulicach) zaparkowany vis a vis wejścia do Ilmetu wczoraj ok 19; mały świniacz na lustrze i większy na klapie bagażnika Link to post Share on other sites
Marcin LU 4 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Pozdrawiam kierownika srebrnego GT we Wroclawiu wczoraj po 20 na sw.Mikolaja ponachane Link to post Share on other sites
Recommended Posts