gpruszko 28 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Szakal, hehe, pozdr! Link to post Share on other sites
Fabio 1 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Pozdrowienia chyba dla anakinsky'ego jak skrecal z Rosola w doline Sluzewiecka, jak nie to tez blingowy Forex Sport. Link to post Share on other sites
anakinsky 120 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 blingowy Forex Sport odpozdrawia Link to post Share on other sites
Kluska 0 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ale się dałem wkręcić Haha To wszystko przez ciebie [you] :cool: Link to post Share on other sites
Tom78 0 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Pozdrawiam właściciela Legacy ze świnką (z foto) widywanego często w Otwocku Link to post Share on other sites
golum 0 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Pozdro dla STACHU , którego wczoraj pernamętnie spotykałem raz pod Galerią Kazimierz , a potem pod TESCO, niestety byłem moim dyszlem więc nie do rozpoznania ;-) oraz machańsko dla Żelaznych w czarnym forku dziś popołudniu widzianego na os. Oświecenia Link to post Share on other sites
Szakal 1 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ale się dałem wkręcić Haha To wszystko przez ciebie Szakal Jasne [ Dodano: Czw Sie 06, 2009 9:17 pm ] Pozdro dla wszystkich wkrętaczy i wkręconych Link to post Share on other sites
Resorak 0 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ciekawe czy jeszcze gpruszko kiedykolwiek doczeka się odpozdrowień ode mnie z pewnością :cool: Link to post Share on other sites
Roland 1 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 pozdrowienia dla (chyba) DNLa (bordowy GL ze świniaczem na lusterku na blachach DW) z którym przez chwilę jechałem wczoraj tak po 17tej Świętokrzyską w stronę Tamki Link to post Share on other sites
pumex1 1820 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 pozdrowienia dla kierownika oswiniaczonego GT WOT ##### mijanego dzisiaj (wlasciwie to juz wczoraj ) na Al.Niepodległości ok. 17.15 Link to post Share on other sites
dżek 0 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 ano i pozdro dla turdzii`ego GT, którego tak dawno nie pozdrawiałem a siedzi gdzies tam hen dalekoo .. pytanie tylko po co .. ;/ my friend sakaaaa Link to post Share on other sites
turdziGT 1363 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 ano i pozdro dla turdzii`ego GT, którego tak dawno nie pozdrawiałem a siedzi gdzies tam hen dalekoo .. pytanie tylko po co .. ;/ my friend sakaaaa uuuu hehe chyba zes z jakiego baletu wracal ..... ale co tak wczesnie ( aaa zapomnialem pewnie nie sam :razz: :wink: ) pzdr dżekiu i widzim sie za miecha z mamym kawalkiem :grin: Link to post Share on other sites
Dehnel 117 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 pozdrowienia dla (chyba) DNLa (bordowy GL ze świniaczem na lusterku na blachach DW) z którym przez chwilę jechałem wczoraj tak po 17tej Świętokrzyską w stronę Tamki wczoraj znaczy w środę...jest taka szansa, bo o takich porach z biurka wracam do domu. odpozdrawiam, nie widziałem ciebie jednak...pewnie przez telefon gadałem znów pozdrowienia dla subaraków widzianych w Chorzowie: fioletowy Forek 03 zaparkowany za przystankiem blachy EL, Legac błękitne kombi WN, pod częstochową w nocy spotkany...i cała masa innych nie zapamiętanych z blach ani koloru Link to post Share on other sites
Roland 1 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 pozdrowienia dla (chyba) DNLa (bordowy GL ze świniaczem na lusterku na blachach DW) z którym przez chwilę jechałem wczoraj tak po 17tej Świętokrzyską w stronę Tamki wczoraj znaczy w środę...jest taka szansa, bo o takich porach z biurka wracam do domu. odpozdrawiam, nie widziałem ciebie jednak...pewnie przez telefon gadałem znów no jechałem dyszlem więc nawet nie machałem :-) też tam w miarę regularnie jeżdżę o tej porze więc się kiedyś nie zdziw jak ktoś z Mondeo do Ciebe pomacha :-) Link to post Share on other sites
marcin_k 0 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 po powrocie z Zakopanego uzbierało się tego troche: - białe GT rej. SC.... niedziela/poniedziałek, gdzieś przy wyjeździe z Cze-wy - niebieska Impreza kombi z ciemnymi szybami, ze świnką na lusterku, przy wjeździe do Zakopanego, poniedziałek (03.08) KTT..... - niebieska SI STi 05+ rej. KTT......, z naklejkami "osirodek szkolenia kierowców", "joka?", zaparkowanego przy ul.Stromej (Zakopane), tego widywałem co dziennie, mieszkałem prawie na przeciwko - czarna SI STi 05+ rej. KTT......., tego też widziałem kilka razy jak się lansował po Zakopcu i kiwka też była - szara SI WRX/STi (z niskim spojlerem) 05+ rej. KR...... czwartek (06.08), koło g.17, gdzieś na obrzeżach Krakowa, wyglądał jak T. Kuchar??, kiwka była :cool: - oraz kilka/naście Forków napotkanych po drodze do i z Zakopanego Link to post Share on other sites
ukiman 6 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 pozzdrowienia dla wszystkich subaraków spotkanych na U2 przed stadionem w Chorzowie :!: Link to post Share on other sites
STACHU 3 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Pozdro dla STACHU , którego wczoraj pernamętnie spotykałem raz pod Galerią Kazimierz , a potem pod TESCO, niestety byłem moim dyszlem więc nie do rozpoznania ;-) Wzajemnie, wzajemnie :wink: Link to post Share on other sites
raison 26 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Pozdrawiam kierowcę WRXa 03-05 EBR **** widzianego dziś ok 1430 w Łodzi na ulicy Śmigłego-Rydza. Nie zdążyłem odkiwać :wink: Link to post Share on other sites
TomS 0 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Pozdrawiam kierownka czarnej Imprezy (WZ....) z którym parę minut temu pobiliśmy chyba rekord przejazdu po Trasie Toruńskiej do dworca Zachodniego. Bardzo ładnie jeździ kolegi auto. Jeżeli to STi to szybko jedzie, a jak seryjny WRX... to mam zepsuty samochód bo cieżko było odjechać (fakt że nie posiadam 5 biegu ) Link to post Share on other sites
Krzysztov 20 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 - czarna SI STi 05+ rej. KTT......., tego też widziałem kilka razy jak się lansował po Zakopcu i kiwka też była Ja Ci dam "lansował"... To męka była, a nie lans. Mimo wszytsko odpozdrawiam serdecznie. :cool: Link to post Share on other sites
BMSTeam 0 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Zaległe pozdrówki: środa pod Leclerkiem Ursynów - stacja Neste - szara Impreza rej. LU ***** z trzoda na lustrze tego samego dnia Centrum, okolice Alkebaba, czarny Legaś IV kombi z trzodą na przednim zderzaku rej. KR ***** i z wczoraj obmachana z roweru na Przemysłowej pod Trasą Łazienkowską niebieski GT ze świnkami na obu lustrach Link to post Share on other sites
Konsuela 0 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Pozdrowienia dla białej imprezy rej. WZ....ze swinią na lusterku i naleśnikiem na zadzie która stała wczoraj pod makiem/statoilem na conrada.Zrobiłam nawet foto ale nie chce mi sie wrzucać . I dla kierownika srebrnej strzały GT z którym zamieniłam wczoraj kilka słów na światłach w okolicach ursynowskich i za którym dzielnie podązałam swoją kosiarką prawie aż do centrum onkologii mrrr jak to autko ładnie burczało XD oraz dla bordowego forka z naklejką nie-ASO i zielonego forka ze świnią pod Tesco jakoś pozno pozno w nocy, Pozdrawia nie oświniaczony jeszcze Swift koloru wredna czerwień. Link to post Share on other sites
Yacho 0 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 I dla kierownika srebrnej strzały GT z którym zamieniłam wczoraj kilka słów na światłach w okolicach ursynowskich i za którym dzielnie podązałam swoją kosiarką prawie aż do centrum onkologii mrrr jak to autko ładnie burczało XD odpozdrawiam serdecznie! nie przedstawilem sie bo myslalem ze wyczytalas spod swini :wink: mile spotkanie! przekornie szkoda ze czerwone tak krotko trwaja :razz: zdroowka! Link to post Share on other sites
Kapitan 0 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Pozdrowienia dla uroczej pani w slicznym czarnym WRX-ie na numerach SI... widzianej w srode w Krakowie na ul. Opolskiej. Link to post Share on other sites
Dyzio_d 6 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Pozdrawiam czarnego WRX STI na numerach KSU #### mijanego, machanego, mruganego wczoraj po południu w Makowie Podchalańskim. Pozdrawiam też całe mnóstwo innych subaraków mijanych na trasie Bielsko -> New Sącz -> Bielsko. Link to post Share on other sites
Recommended Posts