Jump to content

Witam się

Nietoperz

Recommended Posts

Posted

Cześć.

witam wszystkich "zarażonych" :D Subaru. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i wreszcie się zarejestrowałem, bo choroba postępuje.

Stadium jest dość zaawanasowane chociaż jeszcze nie zanabyłem drogą kupna żadnego Subaru, a tylko przejechałem się jednym GT przez 50 sekund.

Póki co szukam, a ponieważ mam czym jeździć (dużo powiedziane :D) to nie ma pośpiechu.

Ostatnio stwierdziłem, że zaczynam zarażać - na razie małżonkę - ale dobre i to. :D

Czy może ktoś z forumowiczów się stadem wybrał dziś do jednej z galerii w Wawie? Widziałem dwie SI niebieskie (jedna STI) obok siebie, a to rzadki widok.

Posted

Witam na forum chorob zakaznych :D

A czym aktualnie sie poruszasz?

Posted

Czy może ktoś z forumowiczów się stadem wybrał dziś do jednej z galerii w Wawie? Widziałem dwie SI niebieskie (jedna STI) obok siebie, a to rzadki widok.

Ja bylem, ale samotnie :(

Posted
"Kivik" 1.4

Może ktoś zna firmę, gdzie służbowe są SI :idea: ?

Np. Policja w Anglii kiedys miala :P;)

A tak powaznie to moze by sie jakas firma zainteresowala i kupila firmowe SI chociaz GX ;) ale to chyba juz profanacja :P SI to nie Panda :P

Posted

Jedna z firm kiedyś miała same Legacy, w tej chwili już nawet ślad po nich nie pozostał, inna z kolei miała również kilka kanciastych Legaców - jednego zresztą Dyrekcja do dzisiaj ujeżdża :) w tej chwili ma niekanciaste. :)

Są firmy, które kupują dla swoich pracownikow na odpowiednim poziomie zaszeregowania Subaraki.

Szukajcie, a znajdziecie. :)

Posted

slyszalem, ze w SIP-ie jezdzi sie sluzbowymi Subarakami... :lol: ale tylko na pewnym szczeblu :wink:

Pozdrowka

Pumex vel Szymon

P.S. oczywiscie pozdrawiam nowego forumowicza :)

Posted
"Kivik" 1.4

W Krakowie jest firma budowlana, teraz nazwy nie pamiętam, ale siedzibe mają na ul. Litewskiej, stoją tam dwa Forysie służbowe :)

Posted
"Kivik" 1.4

ja mam sluzbowe WRX Kombi bez kraty, przykładowo, jakby ktoś pytał.

Posted
W tym Krakowie to macie silną grupę pod wezwaniem jedynej słusznej marki :!:

A mówią, że Centusie - bez obrazy 8)

może nawet i centusie ale wiemy co najlepsze 8)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...