Nietoperz Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Cześć. witam wszystkich "zarażonych" Subaru. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i wreszcie się zarejestrowałem, bo choroba postępuje. Stadium jest dość zaawanasowane chociaż jeszcze nie zanabyłem drogą kupna żadnego Subaru, a tylko przejechałem się jednym GT przez 50 sekund. Póki co szukam, a ponieważ mam czym jeździć (dużo powiedziane ) to nie ma pośpiechu. Ostatnio stwierdziłem, że zaczynam zarażać - na razie małżonkę - ale dobre i to. Czy może ktoś z forumowiczów się stadem wybrał dziś do jednej z galerii w Wawie? Widziałem dwie SI niebieskie (jedna STI) obok siebie, a to rzadki widok.
Pemo Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Witam na forum chorob zakaznych A czym aktualnie sie poruszasz?
Nietoperz Posted December 5, 2004 Author Posted December 5, 2004 "Kivik" 1.4 Może ktoś zna firmę, gdzie służbowe są SI ?
michal Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Czy może ktoś z forumowiczów się stadem wybrał dziś do jednej z galerii w Wawie? Widziałem dwie SI niebieskie (jedna STI) obok siebie, a to rzadki widok. Ja bylem, ale samotnie
Pemo Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 "Kivik" 1.4Może ktoś zna firmę, gdzie służbowe są SI ? Np. Policja w Anglii kiedys miala A tak powaznie to moze by sie jakas firma zainteresowala i kupila firmowe SI chociaz GX ale to chyba juz profanacja SI to nie Panda
Sub-fan Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Jedna z firm kiedyś miała same Legacy, w tej chwili już nawet ślad po nich nie pozostał, inna z kolei miała również kilka kanciastych Legaców - jednego zresztą Dyrekcja do dzisiaj ujeżdża w tej chwili ma niekanciaste. Są firmy, które kupują dla swoich pracownikow na odpowiednim poziomie zaszeregowania Subaraki. Szukajcie, a znajdziecie.
Sub-fan Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Ecco? W Ecco tylko pani prezes ujeżdża Szuwarki
Azrael Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Widuję conajmniej dwa różne Legacy z naklejkami Ecco.
pumex1 Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 slyszalem, ze w SIP-ie jezdzi sie sluzbowymi Subarakami... ale tylko na pewnym szczeblu :wink: Pozdrowka Pumex vel Szymon P.S. oczywiscie pozdrawiam nowego forumowicza
Korton Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 "Kivik" 1.4Może ktoś zna firmę, gdzie służbowe są SI ? W Krakowie jest firma budowlana, teraz nazwy nie pamiętam, ale siedzibe mają na ul. Litewskiej, stoją tam dwa Forysie służbowe
Nietoperz Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 W tym Krakowie to macie silną grupę pod wezwaniem jedynej słusznej marki :!: A mówią, że Centusie - bez obrazy 8)
arno Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 "Kivik" 1.4Może ktoś zna firmę, gdzie służbowe są SI ? ja mam sluzbowe WRX Kombi bez kraty, przykładowo, jakby ktoś pytał.
charlie Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 W tym Krakowie to macie silną grupę pod wezwaniem jedynej słusznej marki :!: A mówią, że Centusie - bez obrazy 8) może nawet i centusie ale wiemy co najlepsze 8)
andrea Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 I Szczecinek wita nowego "zarażonego".Oby na dłużej. :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.