WRXraider Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Co ma wspólnego obecnie Małysz z jakimkolwiek samochodem Subaru? Ano nic! Nie te przyspieszenie, niskie loty, słabe oceny za styl, brak turbo, smętna mina i chudzina. Może by tak Adasiowi "sprawić" taką na przykład Imprezkę? Jak się chłop śmignie gablotką po osiedlu, to może przypomni najlepsze czasy 2001-2002 i znowu poczuje swój power? Wkurzają mnie już wyniki Małysza, więc co - zrzuta forumowiczów na Subarkę?
Loki Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Małysz jeździ tjuninkowanym dupowozem z jakimś taśmexem na błotniku. Taki CHŁOP nawet nie spojrzy na subaru :wink:
Kuba Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Z tego co pamietam, to wygral kiedys ladne Audi A4 a jezdzi teraz takim padalcem jakims (chyba nawet na rope). Widzialem kiedys zdjecie jego samochodu i mysle ze powinien zaprzestac tyningowania bo moze dojsc do tragedi.
Pemo Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Dostal A4 1.9 TDI i jezdzi nim jego zona ma naklejki w postaci znaku Audi na boku
wielkopolanin Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Dostal A4 1.9 TDI i jezdzi nim jego zona ma naklejki w postaci znaku Audi na boku Za TCS dostal A4 1.8T, ale poprosil o zamiane na TDI
Pemo Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Wtedy za turniej dostal w Austrii 3.0 V6 Quattro z tego co pamietam, ale wolal wziac pieniadze bo oplaty graniczne by go zjadly
wielkopolanin Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Wtedy za turniej dostal w Austrii 3.0 V6 Quattro z tego co pamietam, ale wolal wziac pieniadze bo oplaty graniczne by go zjadly To za co dostal A4? A na pewno dostal.
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Malysz podobnie jak cala jego ekipa jezdzi Chryslerami z salonu w Zabrzu..osobiscie bylam na odebraniu przez niego kluczykow...na marginesie..jak wsiadl do swojego Voyagera to...nie bylo go widzac :roll:
charlie Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ja gdzieś widziałem w jakimś programie (nie pamiętam w jakim i kiedy), że Małysz ma Jeepa Grand Cherokee
WRC fan Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 jakis czas temu(rok albo dwa) jezdził Oplem Tigra :roll: ,ale teraz na 100% jezdzi jakimś Chryslerem jak Moniqa mówi
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ja gdzieś widziałem w jakimś programie (nie pamiętam w jakim i kiedy), że Małysz ma Jeepa Grand Cherokee Mial przed Chryslerem.. dealer z Zabrza tak na prawde ma w rece i Jeepa i Chryslera..widocznie lacza ich jakies uklady...jest tez ewentualnosc ze przed sezonem dostali nowe auta bo troche km przez rok robia.. :roll:
Wełniacz Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 w Motorze chyba mial byc test BMW 330d Małysza po tuningu wiec i tym tez jezdzi :roll:
GTA3 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 "małysz - srałysz" że zacytuję Czarka z filmu Show :x Gdybym jeździł nadal Subaryną i ktoś mi wypomniał, że Małysz też jeździ Subaru to bym puścił pawia. Widziałem w jakiejś gazetce jego bawarę taśmex-style, o której wspomniał Loki. Fuuuuuuuuuj! :paw: Skoki skokami, niech mu się lata jak najdalej, ale chłopaki z krainy disco-polo niech się trzymają swoich BMW. Chyba, że komuś zależy aby wkrótce zaroiło się od fanów Adasia w Subarkach reanimowanych z niemieckich szrotów z dwoma pasami biegnącymi od zderzaka do zderzaka? :? Pemo musisz wymienić świece w 2 i 4 cylindrze.
michal Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Wtedy za turniej dostal w Austrii 3.0 V6 Quattro z tego co pamietam, ale wolal wziac pieniadze bo oplaty graniczne by go zjadly To za co dostal A4? A na pewno dostal. A nie bylo to tak, ze przez owe oplaty nie wzial 3.0 V6, a w Polsce na otercie lez dostal A4 TDI od Jana K.?
Pemo Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Dostal, za to ze nie wziął tego 3.0 Jako nagrode pocieszenia, fajnie Malysz jezdzi Chryslerem, mowil kiedys ze lubi amerykanskie auta... GTA, wiem nie ma iskry :roll: 8)
Os_ Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Czym by tam nie jeździł, to głowy do "tuningowania" to on napewno nie ma. Te nisamowite malowania ozdobniające jego nadwozie i niesamowity aerodynamiczny zderzaczek mówią wszystko...
JurekM Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Małysz już raczej takich kłopotów mieć nie będzie. Jeśli będzie chciał mieć auto to sobie będzie po prostu musiał kupić. A w Subaru Imprezie go jakiś nie widzę. To auto dla mocnych/konkretnych ludzi ,względnie takich którzy wiedzą czego oczekują od samochodu.
ymp Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Dostal jeszcze jakiegos Fiata, jako sportowiec roku
marcinJ Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 To auto dla mocnych/konkretnych ludzi ,względnie takich którzy wiedzą czego oczekują od samochodu. Dziękuje
arno Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 JurekM. Małysz chyba jest osobnikiem mocnym i konkretnym. Obywatel nie posiadajacy takich cech w życiu by takiego treningu na dłuższą metę nie wytrzymał. To że jest drobnica o niczym nie świadczy. A to, że mówi cos o amerykańskich autach oznacza, że wie czego oczekuje od samochodu. Nie koniecznie tylko nasze oczekiwania są jedynie poprawne politycznie.
bartek@klubsubaru.pl Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Małysz Małyszem, ale jego czas już się chyba skończył. niech lepiej zostanie przy swojej pasiastej trójce, niż się pcha do Subaru. pzdr
Loki Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 "małysz - srałysz" że zacytuję Czarka z filmu Show :x Gdybym jeździł nadal Subaryną i ktoś mi wypomniał, że Małysz też jeździ Subaru to bym puścił pawia. Widziałem w jakiejś gazetce jego bawarę taśmex-style, o której wspomniał Loki. Fuuuuuuuuuj! :paw: Skoki skokami, niech mu się lata jak najdalej, ale chłopaki z krainy disco-polo niech się trzymają swoich BMW. Chyba, że komuś zależy aby wkrótce zaroiło się od fanów Adasia w Subarkach reanimowanych z niemieckich szrotów z dwoma pasami biegnącymi od zderzaka do zderzaka? :? Pemo musisz wymienić świece w 2 i 4 cylindrze. Ta gazeta to Auto Świat sprzed ok miesiąca
colirzadzi Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 a4 to chyba dostal za turniej 4 skoczni, czy myle sie? a co do jego bety 330cd to ma "super" smoka na boku auta (oko smoka to kierunkowskaz). jego wasik pasuje do tego tuningu:) PS:-co Malysz ma w kuchni? - ma lyzki
Właściciel Browaru Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 na otercie lez dostal A4 TDI od Jana K.? Od tego co aranżuje sobie spotkania na Jasnej Górze?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.