Jump to content

Adam Małysz a Subaru

WRXraider

Recommended Posts

Posted

Co ma wspólnego obecnie Małysz z jakimkolwiek samochodem Subaru? Ano nic! Nie te przyspieszenie, niskie loty, słabe oceny za styl, brak turbo, smętna mina i chudzina. Może by tak Adasiowi "sprawić" taką na przykład Imprezkę? Jak się chłop śmignie gablotką po osiedlu, to może przypomni najlepsze czasy 2001-2002 i znowu poczuje swój power? Wkurzają mnie już wyniki Małysza, więc co - zrzuta forumowiczów na Subarkę?

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Posted

Małysz jeździ tjuninkowanym dupowozem z jakimś taśmexem na błotniku. Taki CHŁOP nawet nie spojrzy na subaru :wink:

Posted

Z tego co pamietam, to wygral kiedys ladne Audi A4 a jezdzi teraz takim padalcem jakims (chyba nawet na rope). Widzialem kiedys zdjecie jego samochodu i mysle ze powinien zaprzestac tyningowania bo moze dojsc do tragedi.

Posted

Dostal A4 1.9 TDI i jezdzi nim jego zona :P ma naklejki w postaci znaku Audi na boku :D

Posted
Dostal A4 1.9 TDI i jezdzi nim jego zona :P ma naklejki w postaci znaku Audi na boku :D

Za TCS dostal A4 1.8T, ale poprosil o zamiane na TDI :D

Posted

Wtedy za turniej dostal w Austrii 3.0 V6 Quattro z tego co pamietam, ale wolal wziac pieniadze bo oplaty graniczne by go zjadly :D

Posted
Wtedy za turniej dostal w Austrii 3.0 V6 Quattro z tego co pamietam, ale wolal wziac pieniadze bo oplaty graniczne by go zjadly :D

To za co dostal A4? A na pewno dostal.

Posted

Malysz podobnie jak cala jego ekipa jezdzi Chryslerami z salonu w Zabrzu..osobiscie bylam na odebraniu przez niego kluczykow...na marginesie..jak wsiadl do swojego Voyagera to...nie bylo go widzac :roll:

Posted
ja gdzieś widziałem w jakimś programie (nie pamiętam w jakim i kiedy), że Małysz ma Jeepa Grand Cherokee

Mial przed Chryslerem.. dealer z Zabrza tak na prawde ma w rece i Jeepa i Chryslera..widocznie lacza ich jakies uklady...jest tez ewentualnosc ze przed sezonem dostali nowe auta bo troche km przez rok robia.. :roll:

Posted

:evil: "małysz - srałysz" że zacytuję Czarka z filmu Show :x

Gdybym jeździł nadal Subaryną i ktoś mi wypomniał, że Małysz też jeździ Subaru to bym puścił pawia. Widziałem w jakiejś gazetce jego bawarę taśmex-style, o której wspomniał Loki. Fuuuuuuuuuj! :paw:

Skoki skokami, niech mu się lata jak najdalej, ale chłopaki z krainy disco-polo niech się trzymają swoich BMW. Chyba, że komuś zależy aby wkrótce zaroiło się od fanów Adasia w Subarkach reanimowanych z niemieckich szrotów z dwoma pasami biegnącymi od zderzaka do zderzaka? :?

Pemo musisz wymienić świece w 2 i 4 cylindrze.

:twisted:

Posted

To za co dostal A4? A na pewno dostal.

A nie bylo to tak, ze przez owe oplaty nie wzial 3.0 V6, a w Polsce na otercie lez dostal A4 TDI od Jana K.?

Posted

Dostal, za to ze nie wziął tego 3.0 :) Jako nagrode pocieszenia, fajnie :)

Malysz jezdzi Chryslerem, mowil kiedys ze lubi amerykanskie auta...

GTA, wiem nie ma iskry :roll: 8)

Posted

Czym by tam nie jeździł, to głowy do "tuningowania" to on napewno nie ma. Te nisamowite malowania ozdobniające jego nadwozie i niesamowity aerodynamiczny zderzaczek mówią wszystko...

Posted

Małysz już raczej takich kłopotów mieć nie będzie.

Jeśli będzie chciał mieć auto to sobie będzie po prostu musiał kupić.

A w Subaru Imprezie go jakiś nie widzę.

To auto dla mocnych/konkretnych ludzi ,względnie takich którzy wiedzą czego oczekują od samochodu.

Posted

To auto dla mocnych/konkretnych ludzi ,względnie takich którzy wiedzą czego oczekują od samochodu.

Dziękuje :D

Posted

JurekM. Małysz chyba jest osobnikiem mocnym i konkretnym. Obywatel nie posiadajacy takich cech w życiu by takiego treningu na dłuższą metę nie wytrzymał. To że jest drobnica o niczym nie świadczy. A to, że mówi cos o amerykańskich autach oznacza, że wie czego oczekuje od samochodu.

Nie koniecznie tylko nasze oczekiwania są jedynie poprawne politycznie.

Posted
:evil: "małysz - srałysz" że zacytuję Czarka z filmu Show :x

Gdybym jeździł nadal Subaryną i ktoś mi wypomniał, że Małysz też jeździ Subaru to bym puścił pawia. Widziałem w jakiejś gazetce jego bawarę taśmex-style, o której wspomniał Loki. Fuuuuuuuuuj! :paw:

Skoki skokami, niech mu się lata jak najdalej, ale chłopaki z krainy disco-polo niech się trzymają swoich BMW. Chyba, że komuś zależy aby wkrótce zaroiło się od fanów Adasia w Subarkach reanimowanych z niemieckich szrotów z dwoma pasami biegnącymi od zderzaka do zderzaka? :?

Pemo musisz wymienić świece w 2 i 4 cylindrze.

:twisted:

Ta gazeta to Auto Świat sprzed ok miesiąca

Posted

a4 to chyba dostal za turniej 4 skoczni, czy myle sie? a co do jego bety 330cd to ma "super" smoka na boku auta (oko smoka to kierunkowskaz). jego wasik pasuje do tego tuningu:)

PS:-co Malysz ma w kuchni?

- ma lyzki :D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...