bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 cześć tak jakby małe zmiany w inwentarzu mego garażu blachy będą w czwartek jakoś... pozdrawiam
Kuba Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Piekne auto. Planujesz swap na turbo albo jakies inne modyfikacje?
bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 plan obejmuje wymianę zderzaka na ten z okrągłymi halogenami i deskę do prasowania na tylną klapę. później ściemni się ładnie okna i może wymieni wydech. będzie pro pzdr
bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 wystarczający bajer będzie wytwarzany przez spoiler i lampy. na samym skrzydle pogubię już parę koni i nie chcę tracić więcej na masce. poza tym jestem dumny z GL'a i nie potrzebuję udawać GT. przepraszam jeśli powiało chłodem - tak miało być pozdrawiam
Kuba Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Zawsze mozesz zalozyc cos takiego, da to napewno lepszy efekt (zastraszajacy) niz lapacz na muchy :wink: http://www.extremedimensions.com/3878.html
bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 hehe fajne ale myślę, że pozostane przy mojej wizji artystycznej. pamiętajcie, że mój ojciec też będzie tym jeździł poza tym po mojemu będzie już wystarczająco piękny pzdr
pumex1 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Bartek - gratulacje ladnego nabytku oby Ci sluzyl bez problemow pozdrawiam Szymon
bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 a tak btw to dziś ze zdziwieniem zauważyłem, że mam w aucie hill-holdera! kurde nikt mi nie powiedział, że to tam jest no! do tej pory myślałem, że to jest tylko w Foresterach i Outbackach. tylko jeszcze nie wiem, co zrobić z tą dźwignią od regulacji kierownicy...
michal Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Zawsze mozesz zalozyc cos takiego, da to napewno lepszy efekt (zastraszajacy) niz lapacz na muchy :wink: http://www.extremedimensions.com/3878.html Kuba, no ja Cie prosze ....... To jakis dramat w stylu imitacji tylnych tarcz hamulcowych zakladanych na bebny
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 no to ja tez sie pochwale zmiana w garazu...nie jest to Subaru (..jeszcze.. 8) ) ale tez niebieskie i fajne... nazywa sie Hans..jak kazdy stary, dobry niemiec i jest Golfem I cabrio 1.8... postaram sie o fotki najbardziej subarzanego VW za kilka dni :wink:
bartek@klubsubaru.pl Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 no to ja tez sie pochwale zmiana w garazu...nie jest to Subaru (..jeszcze.. 8) ) ale tez niebieskie i fajne...nazywa sie Hans..jak kazdy stary, dobry niemiec i jest Golfem I cabrio 1.8... postaram sie o fotki najbardziej subarzanego VW za kilka dni :wink: hmm Moniu to może od świateł do świateł? zwycięzca bierze kurtkę. co Ty na to?
charlie Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ja się właśnie przed momentem poskarżyłem na brak obiecanych już chyba wieki temu zdjęć tego golfika Moniqo w innym temacie więc tu tylko się znów upominam nie tylko droga siostra może się czepiać
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ale my dopiero od kilku dni jestesmy razem..i jak to bywa czasem ze zwiazkami..poczatki bywaja trudne..narazie jest jeszcze w fazie roboczej ale jak tylko osiagnie pierwszy blysk to obiecuje ze sie pojawia :wink:
WRC fan Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Bartek :arrow: gratuluje Imprezki :arrow: veeery nice (mam nadzieje że sentyment do Justy w Tobie nie zginie 8) ) pozdrawiam
Bart Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Bartek, bardzo fajne autko no i witam w szalonym świecie imprezowiczów
charlie Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ...jak to bywa czasem ze zwiazkami..poczatki bywaja trudne..narazie jest jeszcze w fazie roboczej ale jak tylko osiagnie pierwszy blysk to obiecuje ze sie pojawia :wink: znaczy się robisz z niego pantofla
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 znaczy się robisz z niego pantofla do nietoperza bedzie mu daleko
Moniqa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 nieeee...co Ty..ja nie lubie "pantofli" :wink:
bartek@klubsubaru.pl Posted December 5, 2004 Author Posted December 5, 2004 dziękuję, dziekuję oczywiście sentyment do Justy nie zginie nigdy, ale garaż mały na dwa i rzeba bylo sprzedać. tak nawiasem mówiąć, to ojciec wybrał się z potencjalnym kupcem na jazdę próbną i mówi, że tamtego tak samo trzęsło za Justy jak mnie, gdy zobaczyłem Imprezę pzdr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.