Jump to content

Rundka EVO VIII (385KM, 475Nm)

michal

Recommended Posts

Posted

Mialem dzis przyjemnosc odbycia rundy Evo VIII, ktory jest w posiadaczu JerryegoT. Musze Wam powiedziec, ze te 475Nm i 385KM niezle wgniata w fotel. Moje 405Nm i 305KM mimo, az tak nie wgniata. Co gorsza JerryT planuje jeszcze wiecej poweru! Co ja teraz poczne?

Posted

miałem dziś przyjemność przejechania w sumie jednego kilomatra w moim (naszym) nowym Subaru Impreza 2.0 GL. muszę wam powiedzieć, że te 175Nm i 116KM nieźle wgniata w fotel. nasze Justy z 70Nm i 66KM aż tak nie wgniata. co gorsza planujemy jeszcze zamontować zderzak od GT i skrzydło na tylnej klapie. co ja teraz pocznę, póki nie będzie blach na aucie?

:mrgreen:

Posted

A ja bym chciał chociaż imprezą WRX się przejechać. Oczywiście po prawej, o lewej nie marzę, bo się nie spełni... :roll:

Posted

A ja popylałem dziś Hundaiem H100 z pustą paką. Przyspiech od 0 do 100 w 0.5min i świst jak z turbo (bo wydech dziurawy) - w sumie odlot!

Posted
A ja popylałem dziś Hundaiem H100 z pustą paką. Przyspiech od 0 do 100 w 0.5min i świst jak z turbo (bo wydech dziurawy) - w sumie odlot!

Wez ty nie pisz takich rzeczy bo sie nam forumowicz Michal potnie, albo powiesi, i co wtedy zrobimy :twisted: :?:

Posted

Wez ty nie pisz takich rzeczy bo sie nam forumowicz Michal potnie, albo powiesi, i co wtedy zrobimy :twisted: :?:

Ja przecież nikogo nie chciałem "osłabić", ale jak się nie ma Subaru, to się chwali czym się ma.

Posted
Ja też chce !!! Bardzo mnie podnieca Jeer'y..... :)

no wiesz Lucek...a tak niepozornie wygladales.. :roll:

Niepozornie...a cóż to mialo znaczyć ?? :roll:

Oczekuję od Monisi złożenia samokrytyki w obecnosci zgromadzonych w Kamieniu Śląskim forumowiczów :wink:

Posted

Niepozornie...a cóż to mialo znaczyć ?? :roll:

Oczekuję od Monisi złożenia samokrytyki w obecnosci zgromadzonych w Kamieniu Śląskim forumowiczów :wink:

ojjj..niepozornie tzn ze ja myslalam ze Ty tak standardowo,wiesz jak..a tu prosze..taka niespodzianka..

hmmm..co do Kamienia..moze ktos mnie ulaskawi :roll:

Posted

Ja przecież nikogo nie chciałem "osłabić", ale jak się nie ma Subaru, to się chwali czym się ma.

ja dziś popylałem SI...Seatem Ibizą 1,4 60 KM :twisted:

jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...