Jakublad Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 ...z ładną panią za kierownicą. Widziałem dziś takowe przyjemne dla oka zjawisko pod Centralnym w Warszawie. Posta poświęcę jednak autku. Chodzi mi o to czy ktoś wie o jakim samochodzie mówię - był całkiem fajny. Buda GT-ka, 3-drzwiowy, oklejony na WRX. Chętnie bym go jeszcze raz na fotce zobaczył. ;-)
Buffy22 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Z chęcią zobacze co Cie tak zachwyciło ..., Nie wiem co to za auto..... Chyba SUBARU... 8)
Intakwrx Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Mnie dziś pozdrowił KTOŚ z pięknego czerwonego EVO :!: Droga z Poznania na Wrocław ok. 13:00
PeterR Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Mnie dziś pozdrowił KTOŚ z pięknego czerwonego EVO No wlasnie, a ja ostatnio widzialem kilka Subaru w W-wie (2 Forestery, 2 STi, 1 outback) probowalem pozdrowic, czy cos, ze tak fajnie, ze Subaru i w ogole, a oni nic... Myslalem, ze Subarowcy sie pozdrawiaja na drodze...
charlie Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 istnieje jeszcze grupa (nie wnikam jak to możliwe :? ) osób, dla których ich Subaru to tylko środek transportu i oni nie kumają co to znaczy Subarkowa rodzina
Krebelka Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 To ja korzystajac z okazji pozdrowie sympatycznego pana w czarnym STi na chorzowskich (bodajze) blachach, ktore spotkalam w Warszawie na skrzyzowaniu Mickiewicza z Potocka Niestety nie moglam sie za bardzo poganiac, bo "holowalam" rodzinke z Wielkopolski do rodzicow. Pozdrawiam, Agnieszka
Os_ Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ...z ładną panią za kierownicą. Widziałem dziś takowe przyjemne dla oka zjawisko pod Centralnym w Warszawie. Posta poświęcę jednak autku. Chodzi mi o to czy ktoś wie o jakim samochodzie mówię - był całkiem fajny. Buda GT-ka, 3-drzwiowy, oklejony na WRX. Chętnie bym go jeszcze raz na fotce zobaczył. ;-) Takie coś srebrne to jest, barzo często tą laskę w niej widuje, chyba wie kobieta o co chodzi.
yufuyf Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ja srebrne to i ja widziałem (razy kilka ponieśli i wilka) z kobietką auto (i kobieta też) śliczne.
arno Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 PeterR, Ludnosc przestala sie pozdrawiac. Bierze sie to stad, moim zdaniem, ze zaczeli to kupowac inni obywatele niz dawniej. A ci nowi, to sie wola schowac, nie wchodzic w kontakt z nikim - tacy typowi dzisiejsi ludzie. Im mniej kontaktu tym mniej zagrozenie - szeroko pojetego, glownie psychologicznie. Az glupio im machac, bo sie dziwia - co ty wulu jeden chcesz ode mnie. Ja jestem JA i wara ci ode mojej przestrzeni zamknietej w aucie. Z nowych Legasiaków to nie ma szans na HI. W ,życiu. Forysie od biedy. Na ale najgorsze, że Imprezy tez juz sie nie kłaniają. Wspomnialem juz w innym poscie, że jezdzi rano ta sama trasa srebrne STI z konstancina. W nim osoba płci przeciwnej. Nadeta jak balon jakiś, o mało nie pęknie. Ale ona może nie rozumieć co ma, i co ma robić. Ale ja raz się ukłoniłem, to popatrzyła na mnie jak na śmiecia co na blachę wytanioną rwac chce ( ona ma zas STi a ja jedynie WRX). No bywa. Płakać nie budiem. nie? Jeszcze dodam, ze wczorakj 30 kilomerow zza miasta wiozla mnie zona. 70 na godzine, obroty jakie stakie niskie, a na komentarze slysze - ciesz sie ze cie wioze. NO LUDZIE RATUNKU. Musialem brac relanium! Jak biegi zmienia to jej po drodze auto zwalnia o 10 km. No ja sie pytanm, jak nie bić. NO JAK! No i teraz wystawta se panowie, ze to moja małżonka jedzie autem tym. I co, pozdrowi kogoś? Nie, bo one jeżdzą bezmyslnie. Oni też.
Loucyphre Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 To mówisz Arnuś ze relanium pomaga, bo mnie sie w takich sytuacjach wezly chlonne mocno powiekszajo. A co do tematu pozdrowien, to przedwczoraj gruby pan z holandii jadacy imprezka nawet pierwszy mnie pozdrowil i usmiechnal sie...ot kultura ... Pozdrawiam
charlie Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ja wczoraj się pani w zielonym Forysiu ukłoniłem i uśmiechnąłem, a ona spojrzała na mnie z taaaaką pogardą, że mi aż głupio się zrobiło - może to dlatego, że ja maluszkiem jechałem, a może dlatego że ją tym maluszkiem wyprzedziłem... :roll: ogólnie smutek mnie ogarnia kto zaczynaSubarkami jeździć
bartek@klubsubaru.pl Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 w sumie to ja też mam doświadczenia z nieciekawym panem z kwadratowego Legacy. oprócz niego rozmawiałem z takim jednym z Forestera XT, który tak jakby z pogardą wyrażał się o SIP podkreślając, że on miał Subaru na długo zanim "to coś" powstało. różni ludzie - różne potrzeby... pozdrawiam
Polini Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Ja niestety żadko widuję Subaryny w Wawie. Ostatnio w piątek, piękne, niebieskie STi na Placu Bankowym po 19-tej. Ochhh.... Kilka tyg. temu Niebieski STi '01 ale jakoś chamsko oklejony w 555... IMO Masakra... Forysie czasem... Gdzie tego dużo jeżdzi? Pójdę popatrzeć...
Fido__ Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ja wczoraj się pani w zielonym Forysiu ukłoniłem i uśmiechnąłem, a ona spojrzała na mnie z taaaaką pogardą, że mi aż głupio się zrobiło - może to dlatego, że ja maluszkiem jechałem, a może dlatego że ją tym maluszkiem wyprzedziłem... :roll: ogólnie smutek mnie ogarnia kto zaczynaSubarkami jeździć Ja obstawiam, że pomyślała, że ją próbujesz poderwać ;-)
Fido__ Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 ...z ładną panią za kierownicą. Widziałem dziś takowe przyjemne dla oka zjawisko pod Centralnym w Warszawie. Posta poświęcę jednak autku. Chodzi mi o to czy ktoś wie o jakim samochodzie mówię - był całkiem fajny. Buda GT-ka, 3-drzwiowy, oklejony na WRX. Chętnie bym go jeszcze raz na fotce zobaczył. ;-) Ja dziś też widziałem niezłą brykę AWD. Mimo błonistej nawierzchni kierująca pojazdem pewnie trzymała się drogi... i co najważniejsze - pozdrowiła
Loki Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No i dziwić się, że ludziska mówią, że subaru to najlepszy środek na polskie drogi
JotEn Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 smutna sprawa....ja sie z pół roku temu spotkałem z miłym pozdrowieniem, ze strony kierwonika GT - otworzył okno, wystawił twardo ręke....jak byśmy jechali Defenderami :wink: - ja na to tak samo i od razu z uśmiechem do domu.... no właśnie ale to było pół roku temu!!! tylko wracając ze CH dostałem z kilkanaście pozdrowień....a u nas na razie raz czy dwa... w pozostałych przypadkach tak jak piszecie, miałem pecha.... prędzej pogardliwe spojrzenie.....a przecież to tylko duużo starszy brat, od którego się troche nauczyli .....
charlie Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ja obstawiam, że pomyślała, że ją próbujesz poderwać ;-) taaa na furę próbowałem ją wyrwać
Skiba Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Ja tam zawsze sie uklonie,niektórzy wiedza czemu niektórzy nie... Korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.