Jump to content

Ładne autko...

Jakublad

Recommended Posts

Posted

...z ładną panią za kierownicą. Widziałem dziś takowe przyjemne dla oka zjawisko pod Centralnym w Warszawie.

Posta poświęcę jednak autku. Chodzi mi o to czy ktoś wie o jakim samochodzie mówię - był całkiem fajny. Buda GT-ka, 3-drzwiowy, oklejony na WRX. Chętnie bym go jeszcze raz na fotce zobaczył. ;-)

Posted

Mnie dziś pozdrowił KTOŚ z pięknego czerwonego EVO :!:

Droga z Poznania na Wrocław ok. 13:00

Posted
Mnie dziś pozdrowił KTOŚ z pięknego czerwonego EVO

No wlasnie, a ja ostatnio widzialem kilka Subaru w W-wie (2 Forestery, 2 STi, 1 outback) probowalem pozdrowic, czy cos, ze tak fajnie, ze Subaru i w ogole, a oni nic...:(

Myslalem, ze Subarowcy sie pozdrawiaja na drodze...

Posted

istnieje jeszcze grupa (nie wnikam jak to możliwe :? ) osób, dla których ich Subaru to tylko środek transportu i oni nie kumają co to znaczy Subarkowa rodzina :(

Posted

To ja korzystajac z okazji pozdrowie sympatycznego pana w czarnym STi na chorzowskich (bodajze) blachach,

ktore spotkalam w Warszawie na skrzyzowaniu Mickiewicza z Potocka :) Niestety nie moglam sie za bardzo poganiac,

bo "holowalam" rodzinke z Wielkopolski do rodzicow. :)

Pozdrawiam,

Agnieszka

Posted
...z ładną panią za kierownicą. Widziałem dziś takowe przyjemne dla oka zjawisko pod Centralnym w Warszawie.

Posta poświęcę jednak autku. Chodzi mi o to czy ktoś wie o jakim samochodzie mówię - był całkiem fajny. Buda GT-ka, 3-drzwiowy, oklejony na WRX. Chętnie bym go jeszcze raz na fotce zobaczył. ;-)

Takie coś srebrne to jest, barzo często tą laskę w niej widuje, chyba wie kobieta o co chodzi.

Posted

PeterR, Ludnosc przestala sie pozdrawiac. Bierze sie to stad, moim zdaniem, ze zaczeli to kupowac inni obywatele niz dawniej. A ci nowi, to sie wola schowac, nie wchodzic w kontakt z nikim - tacy typowi dzisiejsi ludzie. Im mniej kontaktu tym mniej zagrozenie - szeroko pojetego, glownie psychologicznie. Az glupio im machac, bo sie dziwia - co ty wulu jeden chcesz ode mnie. Ja jestem JA i wara ci ode mojej przestrzeni zamknietej w aucie.

Z nowych Legasiaków to nie ma szans na HI. W ,życiu. Forysie od biedy. Na ale najgorsze, że Imprezy tez juz sie nie kłaniają.

Wspomnialem juz w innym poscie, że jezdzi rano ta sama trasa srebrne STI z konstancina. W nim osoba płci przeciwnej. Nadeta jak balon jakiś, o mało nie pęknie. Ale ona może nie rozumieć co ma, i co ma robić.

Ale ja raz się ukłoniłem, to popatrzyła na mnie jak na śmiecia co na blachę wytanioną rwac chce ( ona ma zas STi a ja jedynie WRX). No bywa. Płakać nie budiem. nie?

Jeszcze dodam, ze wczorakj 30 kilomerow zza miasta wiozla mnie zona. 70 na godzine, obroty jakie stakie niskie, a na komentarze slysze - ciesz sie ze cie wioze. NO LUDZIE RATUNKU. Musialem brac relanium! Jak biegi zmienia to jej po drodze auto zwalnia o 10 km. No ja sie pytanm, jak nie bić. NO JAK! No i teraz wystawta se panowie, ze to moja małżonka jedzie autem tym. I co, pozdrowi kogoś? Nie, bo one jeżdzą bezmyslnie. Oni też.

Posted

To mówisz Arnuś ze relanium pomaga, bo mnie sie w takich sytuacjach wezly chlonne mocno powiekszajo. A co do tematu pozdrowien, to przedwczoraj gruby pan z holandii jadacy imprezka nawet pierwszy mnie pozdrowil i usmiechnal sie...ot kultura ...

Pozdrawiam

Posted

ja wczoraj się pani w zielonym Forysiu ukłoniłem i uśmiechnąłem, a ona spojrzała na mnie z taaaaką pogardą, że mi aż głupio się zrobiło - może to dlatego, że ja maluszkiem jechałem, a może dlatego że ją tym maluszkiem wyprzedziłem... :roll: ogólnie smutek mnie ogarnia kto zaczynaSubarkami jeździć :(

Posted

w sumie to ja też mam doświadczenia z nieciekawym panem z kwadratowego Legacy. oprócz niego rozmawiałem z takim jednym z Forestera XT, który tak jakby z pogardą wyrażał się o SIP podkreślając, że on miał Subaru na długo zanim "to coś" powstało.

różni ludzie - różne potrzeby... :(

pozdrawiam

Posted

Ja niestety żadko widuję Subaryny w Wawie. Ostatnio w piątek, piękne, niebieskie STi na Placu Bankowym po 19-tej. Ochhh.... Kilka tyg. temu Niebieski STi '01 ale jakoś chamsko oklejony w 555... IMO Masakra... Forysie czasem...

Gdzie tego dużo jeżdzi? :D

Pójdę popatrzeć... :twisted:

Posted
ja wczoraj się pani w zielonym Forysiu ukłoniłem i uśmiechnąłem, a ona spojrzała na mnie z taaaaką pogardą, że mi aż głupio się zrobiło - może to dlatego, że ja maluszkiem jechałem, a może dlatego że ją tym maluszkiem wyprzedziłem... :roll: ogólnie smutek mnie ogarnia kto zaczynaSubarkami jeździć :(

Ja obstawiam, że pomyślała, że ją próbujesz poderwać ;-)

Posted

Ja dziś też widziałem niezłą brykę AWD. Mimo błonistej nawierzchni kierująca pojazdem pewnie trzymała się drogi... i co najważniejsze - pozdrowiła

subaru_awd.jpg

Posted

smutna sprawa....ja sie z pół roku temu spotkałem z miłym pozdrowieniem, ze strony kierwonika GT - otworzył okno, wystawił twardo ręke....jak byśmy jechali Defenderami :wink: - ja na to tak samo i od razu z uśmiechem do domu.... no właśnie ale to było pół roku temu!!! tylko wracając ze CH dostałem z kilkanaście pozdrowień....a u nas na razie raz czy dwa...

w pozostałych przypadkach tak jak piszecie, miałem pecha.... prędzej pogardliwe spojrzenie.....a przecież to tylko duużo starszy brat, od którego się troche nauczyli .....;)

Posted

Ja tam zawsze sie uklonie,niektórzy wiedza czemu niektórzy nie... Korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...