Jump to content

Witam wszstkich!

Saval

Recommended Posts

Posted

Od ok. roku sledze poczynania na forum. Mozna powiedziec, ze jestem wiernym kibicem ... bo moja wiedza z zakresu techniki samochodowej jest na poziomie wlewu paliwa (tak chyba nazywa sie ta dziura z klapka nad tylnym kolem? :wink: ).

Od kiedy pamietam, a pamiec jeszcze nienajgorsza rozkochany jestem w Subaru Imprezie GT, WRX no i STI oczywiscie. Zona twierdzi ze modle sie do tego samochodu.............. no i co z tego? Jak zdazylem sie rozeznac w spolecznosci forumowej nikogo to szczegolnie dziwic nie bedzie.

Niestety moje modlitwy sa krociutkie bo ograniczaja sie do spotkan na drodze - slowem, SI nie posiadam (JESZCZE!). Cieniutka patyna zdrowego rozsadku nie pozwolila mi kupic SI a podszepnela zakup innego autka. Ale to minie - obiecuje.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Saval

Posted

Ja tez kupilem kiedys NieBumbaru (glownie z przyczyn finansowych) i zle sie z tym czulem, ale dzieki Bogu, ktory wysluchal moich modlitw od 2 lat jezdze SI WRX :D

Pozdrawiam

P.S. Witam na forum

Posted

Kupilem Leona 1.8T.

Loucyphre - a zdradzisz mi slowa tej modlitwy no i adres tego boga jak bys mogl.

Wnoszac po twojej ksywce to wyzszego w piekielnej chierarchii nie ma.Wiec jestem troszke zagubiony.

Posted
Niestety moje modlitwy sa krociutkie bo ograniczaja sie do spotkan na drodze - slowem, SI nie posiadam (JESZCZE!). Cieniutka patyna zdrowego rozsadku nie pozwolila mi kupic SI a podszepnela zakup innego autka. Ale to minie - obiecuje.

Tez tak mialem. Zdrowy rozsadek podpowiadal kupic cos bardziej cywilizowanego, ale gdy tylko ujrzalem SI [seat ibiza? :-)] na drodze/chodniku znowu chcialem GT i choroba powracala.

Wkoncu raz sie zyje, trzeba kupic...i tak tez zrobilem jednego pieknego dnia.

Przynajmniej bedzie co wnukom opowiadac :-)

bartek.

Posted

Ja to dzisiaj się dowiedziałem od mechanika że mam popier... (papier) na punkcie Subaraka :roll: Ciekawe o cio mu chodziło :roll:

Posted

Jakis nienormalny ten mechanik :wink:

Kurcze naczytalem sie na tym forum o kosztach utrzymania SI i mnie zgielo. Bo wyglada na to, ze kupic jest mniejszym problemem jak utrzymac to cudo. :cry:

Posted
Kupilem Leona 1.8T.

Loucyphre - a zdradzisz mi slowa tej modlitwy no i adres tego boga jak bys mogl.

Wnoszac po twojej ksywce to wyzszego w piekielnej chierarchii nie ma.Wiec jestem troszke zagubiony.

Oj niedobrze od folkswagenow to mamy na forum takiego jednego co nie widzi roznicy miedzy corrado vr6 a wrx (swiec panie nad jego rozumem).

Modlitwa: i nie bedziesz czcil innych (aut) przede mną :lol:

A co do adresu boga ...hmm to byla gospodarka i jej sluzki "trendy "...adres znasz :twisted:

Pozdrawiam

Posted
Kupilem Leona 1.8T.

Bardzo fajne autko. Kiedys mialem straszne cisnienie na Leona Cupre R 1.8T 210KM (pozniej pojawilo sie 225KM)

Posted

Tak, czytalem VR6 brzmi jak boxer... Ja nic nie twierdze. Wiem, ze leon, nawet z turbina to nie to. Po leonie bedzie Impreza, howgh!

ad. Boga, w zasadzie moglem sie domyslic, ze chodzi o Mamone. No, ale przeciez xywka zobowiazuje :wink:

Pozdrawiam,

Posted

Michal, niestety moj to nie Cupra a Top Sport.

Tu gdzie mieszkam (Holandia) SI WRX jest o ok. 7 k€ tansze od Cupry :shock: Sprawdzalem 3 razy.

Tak ze nie ma dylematu finansowego bo konfliktu uczuc nigdy nie bylo :lol:

Posted

Intakwrx - tez mieszkasz w tym plaskim kraju?

Nie moge uwierzyc to by byl nadmiar szczescia. Jezeli bylbys naprawde skory mnie przewiesc to ... slowa grzezna mi w gardle ze wzruszenia.

Mieszkam 6 km od Eindhoven.

Posted

To bylo okrutne. :cry:

Ale za tydzien bede w Polsce - Pile a 16.12. bede w Poznaniu?

Da sie z tym cos zrobic?

Posted

Napisał jak i ja pisałem !

Ale kurcze 16.12.2004 zgodnie z planem powinienem rano 9:00-11:00 byc tez w Poznaiu !!! :) wiec jest szansa :!: :!: :!:

Posted

Nie... z pod Poznania ! Ale myślę, ze nie tylko Ja z radością bym Cię przewiózł ! Tego 16.12.2004 :) Prawda WIELKOPOLANIE :!:

Posted

Późno :( ale postaram się :!: :!: :!:

Tylko punktualnie bo tam za parkowanie przeokrutnie kasują :!: :!: :!:

:wink: :wink: :wink:

Czyli własnie wtedy przylatujesz ?

Posted

Nie, przyjezdzam wczesniej ale ma sprawy do zalatwienia. Aaa, badz wyrozumialy prosze i poczekaj do 11.45 max. pls.

Za jakim kolorem mam sie rozgladac?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...