Saval Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Od ok. roku sledze poczynania na forum. Mozna powiedziec, ze jestem wiernym kibicem ... bo moja wiedza z zakresu techniki samochodowej jest na poziomie wlewu paliwa (tak chyba nazywa sie ta dziura z klapka nad tylnym kolem? :wink: ). Od kiedy pamietam, a pamiec jeszcze nienajgorsza rozkochany jestem w Subaru Imprezie GT, WRX no i STI oczywiscie. Zona twierdzi ze modle sie do tego samochodu.............. no i co z tego? Jak zdazylem sie rozeznac w spolecznosci forumowej nikogo to szczegolnie dziwic nie bedzie. Niestety moje modlitwy sa krociutkie bo ograniczaja sie do spotkan na drodze - slowem, SI nie posiadam (JESZCZE!). Cieniutka patyna zdrowego rozsadku nie pozwolila mi kupic SI a podszepnela zakup innego autka. Ale to minie - obiecuje. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Saval
Loucyphre Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Ja tez kupilem kiedys NieBumbaru (glownie z przyczyn finansowych) i zle sie z tym czulem, ale dzieki Bogu, ktory wysluchal moich modlitw od 2 lat jezdze SI WRX Pozdrawiam P.S. Witam na forum
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Kupilem Leona 1.8T. Loucyphre - a zdradzisz mi slowa tej modlitwy no i adres tego boga jak bys mogl. Wnoszac po twojej ksywce to wyzszego w piekielnej chierarchii nie ma.Wiec jestem troszke zagubiony.
b. Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Niestety moje modlitwy sa krociutkie bo ograniczaja sie do spotkan na drodze - slowem, SI nie posiadam (JESZCZE!). Cieniutka patyna zdrowego rozsadku nie pozwolila mi kupic SI a podszepnela zakup innego autka. Ale to minie - obiecuje. Tez tak mialem. Zdrowy rozsadek podpowiadal kupic cos bardziej cywilizowanego, ale gdy tylko ujrzalem SI [seat ibiza? :-)] na drodze/chodniku znowu chcialem GT i choroba powracala. Wkoncu raz sie zyje, trzeba kupic...i tak tez zrobilem jednego pieknego dnia. Przynajmniej bedzie co wnukom opowiadac :-) bartek.
Bart Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Ja to dzisiaj się dowiedziałem od mechanika że mam popier... (papier) na punkcie Subaraka :roll: Ciekawe o cio mu chodziło :roll:
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Jakis nienormalny ten mechanik :wink: Kurcze naczytalem sie na tym forum o kosztach utrzymania SI i mnie zgielo. Bo wyglada na to, ze kupic jest mniejszym problemem jak utrzymac to cudo.
Loucyphre Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Kupilem Leona 1.8T. Loucyphre - a zdradzisz mi slowa tej modlitwy no i adres tego boga jak bys mogl. Wnoszac po twojej ksywce to wyzszego w piekielnej chierarchii nie ma.Wiec jestem troszke zagubiony. Oj niedobrze od folkswagenow to mamy na forum takiego jednego co nie widzi roznicy miedzy corrado vr6 a wrx (swiec panie nad jego rozumem). Modlitwa: i nie bedziesz czcil innych (aut) przede mną A co do adresu boga ...hmm to byla gospodarka i jej sluzki "trendy "...adres znasz Pozdrawiam
michal Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Kupilem Leona 1.8T. Bardzo fajne autko. Kiedys mialem straszne cisnienie na Leona Cupre R 1.8T 210KM (pozniej pojawilo sie 225KM)
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Tak, czytalem VR6 brzmi jak boxer... Ja nic nie twierdze. Wiem, ze leon, nawet z turbina to nie to. Po leonie bedzie Impreza, howgh! ad. Boga, w zasadzie moglem sie domyslic, ze chodzi o Mamone. No, ale przeciez xywka zobowiazuje :wink: Pozdrawiam,
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Michal, niestety moj to nie Cupra a Top Sport. Tu gdzie mieszkam (Holandia) SI WRX jest o ok. 7 k€ tansze od Cupry :shock: Sprawdzalem 3 razy. Tak ze nie ma dylematu finansowego bo konfliktu uczuc nigdy nie bylo
Intakwrx Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 A skąd jesteś Jak gdzieś blisko to przewiozę i patyna zniknie
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Intakwrx - tez mieszkasz w tym plaskim kraju? Nie moge uwierzyc to by byl nadmiar szczescia. Jezeli bylbys naprawde skory mnie przewiesc to ... slowa grzezna mi w gardle ze wzruszenia. Mieszkam 6 km od Eindhoven.
Loucyphre Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 [quote="Saval" Tu gdzie mieszkam (Holandia) Przemek ...czytaj...
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 To bylo okrutne. Ale za tydzien bede w Polsce - Pile a 16.12. bede w Poznaniu? Da sie z tym cos zrobic?
Intakwrx Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Napisał jak i ja pisałem ! Ale kurcze 16.12.2004 zgodnie z planem powinienem rano 9:00-11:00 byc tez w Poznaiu !!! wiec jest szansa :!: :!: :!:
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Znaczy jestes w Guldenii!!! Moze ten weekend?
Intakwrx Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Nie... z pod Poznania ! Ale myślę, ze nie tylko Ja z radością bym Cię przewiózł ! Tego 16.12.2004 Prawda WIELKOPOLANIE :!:
Loucyphre Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 No to Przemek przewieź koleegee boookamiiii PZDR
Intakwrx Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Późno ale postaram się :!: :!: :!: Tylko punktualnie bo tam za parkowanie przeokrutnie kasują :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: Czyli własnie wtedy przylatujesz ?
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Nie, przyjezdzam wczesniej ale ma sprawy do zalatwienia. Aaa, badz wyrozumialy prosze i poczekaj do 11.45 max. pls. Za jakim kolorem mam sie rozgladac?
Saval Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 WIELKIE DZIEKI Z GORY. Nie moge sie juz doczekac. PS. moje tez bedzie niebieskie
bartek@klubsubaru.pl Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Za jedyną słuszą kobinacją WRX 2001 guzik prawda - jedyna słuszna kombinacja to GL 1997
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.