slawek Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Tak ciekaw jestem co tak naprawde forester potrafi. Oczywiscie chodzi o rzeczy powtarzalne . Jakie ekstremalne przejcia mieliscie i woz dalej jezdzi? Kiedys widzialem jak kolo przeszacowal zdolnosci terenowe tototy avensis i zostal sie stać w kaluzy z zalanym silnikiem S.
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Forester potrafi np. wyprzedzić Justy - doświadczyłem kilka razy. bezczelne typy w tych Foresterach pozdrawiam
Pemo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Forester potrafi np. wyprzedzić Justy - doświadczyłem kilka razy. bezczelne typy w tych Foresterach pozdrawiam A kierowca choc pozdrowil? W koncu swojego wyprzedzl 8)
GTA3 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Mnie na przykład forester 2.0 automat potrafi wielokrotnie doprowadzić do białej gorączki swoim programem pracy skrzyni biegów. Po zmniejszeniu prędkości kiedy chcę ponownie przyspieszyć okazuje się że pomimo włączenia trybu POWER skrzynka nie zredukowała jeszcze biegu a dopiero zastanawia się nad tym jeszcze chwilę po dołożeniu do pieca. Doprawdy irytujące! Całe szczęście że to nie mój wózek, ale i tak chętnie skopałbym dupsko autorowi software'a.
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 jak robisz 170km/h to nie masz zbytnio czasu na pozdrawianie bliźnich ale już niedługo będę takim łątwym kaskime - niedługo...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.