ComeToDaddy Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Ludzie, widzialem znaki na niebie :!: :!: NIE PISZCIE 40000 POSTU :!: Koniec swiata w roku 2000 to pikus w porownaniu z tym co nastapi po jego napisaniu, odlozcie klawiatury :!: Idzcie na spacer :!: Nie wchodzcie na forum bo bedzie tragedia :!: Hahahahaha, teraz sam dopisze pozostale posty i nagroda bedzie moja
Loucyphre Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 HEhe, niewątpliwie chytry plan CTD Pozdrawiam
Moniqa Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 CTD..za te robaczki masz przechlapane u Mamusi..będzie musiała wystawić monitor na balkon do sąsiada żeby to przeczytać 8) .. Mamusiu ..tego posta pisałam pod przymusem. :roll:
Golfstrom Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 He, he. "Na pięcie" sięga zenitu. Ja sam w tej panice zapomniałem,że wczoraj zmieniłem hasło i nie mogłem w pracy :wink: wejść na forum. Ufff! Chyba jutro wezmę urlop z tego stresu konkursowego a wieczorkiem spokojnie pojadę sobie do Łorsoła na Barbórkę pzdr
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 no, ja nawet dziś ze szkoły się zalogowałem napisać posta ten konkurs zepchnął Subaru na drugi plan
Waldemar Biela Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Czy mog by mie ktos przeczytac te robaki, chcialabym wiedzie za co mu dokopac. Jak znam zycie to pewnie jakis chytry plan w stylu Boldrika z "Czarnej Zmiji". Proponywuje zawiesic wszyskie konkursy do czasu ja wszyskie uczestniki forumu nie dorosnom. Mamusia PS Zartowalem .....bawcie sie sie dobrze
arno Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 No CTD - CTD brzmi jak napis na błotniku Vectry, lecisz dzis z dwustuczterdziestu. Narpiew topik że co za fajnie forum jest, a tera to. Czys ty sie kurna stary na melanż sześciodniowy wybrał, czy jak? Ludzie, ja mam dziś deprechie ratunklu
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 a co się stało arno? sprzedałeś/rozbiłeś Subaru?
Than_Junior Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Monopolowy za rogiem splajtowal? Sex Shop za rogiem splajtowal?
ComeToDaddy Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Arniu, naszczescie twoj nick nie zostawia zadnych watpliwosci
Than_Junior Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 CTD TERAZ DOSTANIESZ, bo Arna wkurza jak sie go porownuje to s.neggera
arno Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 CTD sliczna fotka dziekuje. Niestety sprawa wyladuje w sadzie rodzinnym w Sacramento - siedziba władz stanu Kalifornia. Albowiem nie można łaczyc dwóch rodzin ze względu na pozorne podobieństwo ników. Precedens: Malcolm Mckenna Silver Spruce Ranch case ( Ward, Colo.) William R. Ridgeway Family Relations Courthouse 3341 Power Inn Road Sacramento, CA 95826 916-875-3400 Business Hours: 8:30 a.m. to 4:30 p.m., Monday through Friday (excluding court holidays)
wielkopolanin Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 A sad z Sacramento przyleci do nas, czy poprosimy CTD, zeby sie kulturalnie pofatygowal do kraju ryczacych V8? Ale to po wprowadzeniu systemu precedensowego i calej reszty tradycji common law do Polski. Choc z tym nie powinno byc problemu - Komisja Sledcza d/s Orlen zalatwi :wink:
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 ...to może lepiej sam się aresztuj ComieToDadzie
Wełniacz Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Albo wygraj kurtke i schowaj sie gdzies na Syberii 8)
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 o której mówisz kurtce? o mojej?
bartek@klubsubaru.pl Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 NIE o MOJEJ :wink: opisz proszę, bo nie wierzę, że mówimy o mojej niebieskiej kurtce z logo Subaru
ComeToDaddy Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 zarty zartami ale to juz jest troche wiocha :/
eMBe Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Czego to ludzie nie zrobią żeby być trendy i nosić cosik niebieskiego hehe Po zażartej walce mam wrażenie, że chyba jednak nagrodą jest jakaś nowa furka (nie przełęcz) znaczy się jakieś Subaru, bo w końcu Euro tańsze, to i koszt pozyskania nagrody łatwiejszy :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.