Jump to content

Omen

ComeToDaddy

Recommended Posts

Posted

Ludzie, widzialem znaki na niebie :!: :!: NIE PISZCIE 40000 POSTU :!: Koniec swiata w roku 2000 to pikus w porownaniu z tym co nastapi po jego napisaniu, odlozcie klawiatury :!: Idzcie na spacer :!: Nie wchodzcie na forum bo bedzie tragedia :!:

Hahahahaha, teraz sam dopisze pozostale posty i nagroda bedzie moja :twisted:

Posted

CTD..za te robaczki masz przechlapane u Mamusi..będzie musiała wystawić monitor na balkon do sąsiada żeby to przeczytać 8) ..

Mamusiu ..tego posta pisałam pod przymusem. :roll:

Posted

He, he. "Na pięcie" sięga zenitu. Ja sam w tej panice zapomniałem,że wczoraj zmieniłem hasło i nie mogłem w pracy :wink: wejść na forum.

Ufff! Chyba jutro wezmę urlop z tego stresu konkursowego a wieczorkiem spokojnie pojadę sobie do Łorsoła na Barbórkę

pzdr

Posted

Czy mog by mie ktos przeczytac te robaki, chcialabym wiedzie za co mu dokopac. Jak znam zycie to pewnie jakis chytry plan w stylu Boldrika z "Czarnej Zmiji". Proponywuje zawiesic wszyskie konkursy do czasu ja wszyskie uczestniki forumu nie dorosnom.

Mamusia

PS Zartowalem .....bawcie sie sie dobrze

Posted

No CTD - CTD brzmi jak napis na błotniku Vectry, lecisz dzis z dwustuczterdziestu. Narpiew topik że co za fajnie forum jest, a tera to. Czys ty sie kurna stary na melanż sześciodniowy wybrał, czy jak?

Ludzie, ja mam dziś deprechie ratunklu

Posted

CTD sliczna fotka dziekuje. Niestety sprawa wyladuje w sadzie rodzinnym w Sacramento - siedziba władz stanu Kalifornia. Albowiem nie można łaczyc dwóch rodzin ze względu na pozorne podobieństwo ników. Precedens: Malcolm Mckenna Silver Spruce Ranch case ( Ward, Colo.)

William R. Ridgeway Family Relations Courthouse

3341 Power Inn Road

Sacramento, CA 95826

916-875-3400

Business Hours: 8:30 a.m. to 4:30 p.m., Monday through Friday (excluding court holidays)

Posted

A sad z Sacramento przyleci do nas, czy poprosimy CTD, zeby sie kulturalnie pofatygowal do kraju ryczacych V8? Ale to po wprowadzeniu systemu precedensowego i calej reszty tradycji common law do Polski. Choc z tym nie powinno byc problemu - Komisja Sledcza d/s Orlen zalatwi :wink:

Posted

Czego to ludzie nie zrobią żeby być trendy i nosić cosik niebieskiego hehe

Po zażartej walce mam wrażenie, że chyba jednak nagrodą jest jakaś nowa furka (nie przełęcz) znaczy się jakieś Subaru, bo w końcu Euro tańsze, to i koszt pozyskania nagrody łatwiejszy :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...