Skocz do zawartości

Wyszukiwarka na forum

GTA3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pragnę złożyć zażalenie na działanie wyszukiwarki forum. Chciałem sprawdzić czy temat który chcę poruszyć już się pojawił ale najwyraźniej wyszukiwarka coś oszukuje bo po słowie kluczu znalazło 490 wyników. Później w ramach testu wpisałem słowo nieparlamentarne i też 490 wyników. Może już ktoś poruszał temat wyszukiwarki ale nie wiem tego bo nie mogę wyszukać :lol:

Opublikowano
Witam. Pragnę złożyć zażalenie na działanie wyszukiwarki forum.

he he he :lol: . Sprawa jest prawie tak stara, jak to forum :lol:

Jakbys wpisal do wyszukiwarki "problemy z wyszukiwarka", to pewnie wyszloby nawet wiecej, niz 490 wynikow :wink:

Ale oczywiscie zgadzam sie, ze (przynajmniej z tego, co wiem), nie jest to wina adminow, tylko technologii...

Opublikowano

Eee pokrętnę tłumaczenia że bug w skrypcie :wink:

zapodałbym niedowiarkom adres do innego forum phpBB gdzie wszystko działa jak mawiają w Stolycy SIKALFĄ ale:

- nie wypada podawać na forum linka do innego forum

- forum jest o tematyce ( między innymi ) erotycznej :oops:

Opublikowano
- nie wypada podawać na forum linka do innego forum

- forum jest o tematyce ( między innymi ) erotycznej :oops:

- nooooo ....faktycznie ....nie wypada

- prosze natychmiast przeslac mi ten link na PW

Mamusia

Opublikowano
...O dziwo !!!!

Mamusia

no co Ty Walduś, nie mówi się "O dziwo" tylko O Piękna Damo ...

Śmiech'u - Rycerz z zakonu 6 gwiazdek

Opublikowano
Wtajemniczeni wiedza, ze jest powod ku temu aby forum nie naprawiac... tego diabelek.gif

Szczegoly niebawem...

..... powód: forum zostanie zlikwidowane, to po co naprawiać :twisted::twisted: .......

:wink:

pozdr. mk.si

Opublikowano

cos innego.... ja juz znam opinie niektorych forumowiczow dot. zrobienia z tego archiwum i odpalenia nowego .... mamy lepsze rozwiazanie 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...