GTA3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam. Pragnę złożyć zażalenie na działanie wyszukiwarki forum. Chciałem sprawdzić czy temat który chcę poruszyć już się pojawił ale najwyraźniej wyszukiwarka coś oszukuje bo po słowie kluczu znalazło 490 wyników. Później w ramach testu wpisałem słowo nieparlamentarne i też 490 wyników. Może już ktoś poruszał temat wyszukiwarki ale nie wiem tego bo nie mogę wyszukać
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 29 Listopada 2004 Opublikowano 29 Listopada 2004 spoko - prawie na żadnym phpBB nie działa wyszykiwarka - po prostu taki bug w skrypcie i tyle
Przemeq Opublikowano 29 Listopada 2004 Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam. Pragnę złożyć zażalenie na działanie wyszukiwarki forum. he he he . Sprawa jest prawie tak stara, jak to forum Jakbys wpisal do wyszukiwarki "problemy z wyszukiwarka", to pewnie wyszloby nawet wiecej, niz 490 wynikow :wink: Ale oczywiscie zgadzam sie, ze (przynajmniej z tego, co wiem), nie jest to wina adminow, tylko technologii...
GTA3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Opublikowano 29 Listopada 2004 Eee pokrętnę tłumaczenia że bug w skrypcie :wink: zapodałbym niedowiarkom adres do innego forum phpBB gdzie wszystko działa jak mawiają w Stolycy SIKALFĄ ale: - nie wypada podawać na forum linka do innego forum - forum jest o tematyce ( między innymi ) erotycznej
Waldemar Biela Opublikowano 29 Listopada 2004 Opublikowano 29 Listopada 2004 - nie wypada podawać na forum linka do innego forum- forum jest o tematyce ( między innymi ) erotycznej - nooooo ....faktycznie ....nie wypada - prosze natychmiast przeslac mi ten link na PW Mamusia
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 29 Listopada 2004 Opublikowano 29 Listopada 2004 zważ, że nasze forum nie jest już pierwszej młodości (phpBB 2.0.3) pzdr
GTA3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Opublikowano 29 Listopada 2004 przesłane, mam nadzieję że doszło
Flipper Opublikowano 30 Listopada 2004 Opublikowano 30 Listopada 2004 Wtajemniczeni wiedza, ze jest powod ku temu aby forum nie naprawiac... tego Szczegoly niebawem...
Waldemar Biela Opublikowano 30 Listopada 2004 Opublikowano 30 Listopada 2004 przesłane, mam nadzieję że doszło Dojszlo ......O dziwo !!!! Dzienki pienkne. Mamusia
smiechu Opublikowano 30 Listopada 2004 Opublikowano 30 Listopada 2004 ...O dziwo !!!! Mamusia no co Ty Walduś, nie mówi się "O dziwo" tylko O Piękna Damo ... Śmiech'u - Rycerz z zakonu 6 gwiazdek
matt Opublikowano 30 Listopada 2004 Opublikowano 30 Listopada 2004 Wtajemniczeni wiedza, ze jest powod ku temu aby forum nie naprawiac... tego Szczegoly niebawem... ..... powód: forum zostanie zlikwidowane, to po co naprawiać ....... :wink: pozdr. mk.si
WRC fan Opublikowano 30 Listopada 2004 Opublikowano 30 Listopada 2004 ..... powód: forum zostanie zlikwidowane, to po co naprawiać ....... i rozumiem ze bedzie nowe :wink:
charlie Opublikowano 3 Grudnia 2004 Opublikowano 3 Grudnia 2004 yyy :roll: znaczy się chodzi o ten wariant ze zrobieniem z obecnego forum archiwum i postawienie nowego - czy coś jeszcze innego :?:
Flipper Opublikowano 3 Grudnia 2004 Opublikowano 3 Grudnia 2004 cos innego.... ja juz znam opinie niektorych forumowiczow dot. zrobienia z tego archiwum i odpalenia nowego .... mamy lepsze rozwiazanie 8)
WRC fan Opublikowano 4 Grudnia 2004 Opublikowano 4 Grudnia 2004 mamy lepsze rozwiazanie 8) a jakie :?: 8) uchyl rąbka tajemnicy :wink:
Flipper Opublikowano 4 Grudnia 2004 Opublikowano 4 Grudnia 2004 Jak bede na prawo i lewo uchylal to sie wyleje :wink:
WRC fan Opublikowano 4 Grudnia 2004 Opublikowano 4 Grudnia 2004 to jak będziesz uchylał to powiedz to ja podstawie jakieś naczynie,co by sie nie zmarnowało
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.