Adam. Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Z profi pomiarem czasu :cool: Lista: 1. lezo STI 2. m.wrc 3. Adam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon prince Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 3. Adam. :shock: to będzie debiut na ułężu :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 3. Adam. :shock: to będzie debiut na ułężu :?: teoretycznie tak, w realu jechalem tam pare razy ale nie na czas. i debiut w aucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ile wynosi wpisowe :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 nie wiem, pytaj Wrobla. pewnie 200-300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 chetnie bym przedmuchał turbinkę, bo biedulka stoi od piątku nie ruszana tylko nie wiem co na to żona , jeszcze zobacze ale wstępnie na tak :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 chetnie bym przedmuchał turbinkę, bo biedulka stoi od piątku nie ruszana tylko nie wiem co na to żona , jeszcze zobacze ale wstępnie na tak :cool: podaj telefon do zony to przekonam, forumowiczowi Bryku juz ogarnalem raz zgode na pojezdzawke Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 chetnie bym przedmuchał turbinkę, bo biedulka stoi od piątku nie ruszana tylko nie wiem co na to żona , jeszcze zobacze ale wstępnie na tak :cool: podaj telefon do zony to przekonam, forumowiczowi Bryku juz ogarnalem raz zgode na pojezdzawke Ty świntuchu, żone chcesz mi wyrwac :?: , choć w sumie......... jak by jej chwile nie było w domu, bardzo bym nie płakał , a jak by sie moi koledzy cieszyli których wygania nad ranem po imprezie Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 i debiut w aucie. czym jedziesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 evo wow, to teraz strach się bać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 spokojnie, evo seria a ja nie umiem ps mam nadzieje ze sie uda wymienic sprzeglo przed ulezem bo w przeciwnym wypadku odpadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 ps mam nadzieje ze sie uda wymienic sprzeglo przed ulezem bo w przeciwnym wypadku odpadam Się uda, a jak się nie uda to też damy radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 O której godzinie start imprezy? O ktorej przewidziany koniec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Start koło 9, koniec pewnie koło 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 no to i ja się pojawię przedmuchać turbinkę . Strasznie dawno już konkretnie nie jeździłem, nie mogę się doczekać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Adam. postaram sie byc, raczej jako "widz" za pozwoleniem... moj syn (9 lat) bardzo chcialby pojechac ze mna (slyszal dzisiaj jak o tym rozmawialismy i nie daje mi spokoju), zona jednak obawia sie go puscis - czy "mlody" da tam rade i nie bedzie sie nudzil caly dzien no i czy bedzie bezpieczny? Sorry za banalne pytania no ale to "pierwszy raz" :-) Ps. Jesli sie finalnie zdecyduje to przyjade rano do Mysiadla. Pzdr, Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Adam. postaram sie byc, raczej jako "widz" za pozwoleniem... moj syn (9 lat) bardzo chcialby pojechac ze mna (slyszal dzisiaj jak o tym rozmawialismy i nie daje mi spokoju), zona jednak obawia sie go puscis - czy "mlody" da tam rade i nie bedzie sie nudzil caly dzien no i czy bedzie bezpieczny? Sorry za banalne pytania no ale to "pierwszy raz" Będize bezpieczny, jak się znudzi to zawsze możesz wrócić. Jak nie masz ciśnienia żeby jeździć na czas to nie widzę problemu żeby 9 latka spokojnie przewieźć też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 12, 2008 Author Share Posted July 12, 2008 bylo bardzo dobrze, czasy tez nie najgorsze jak na debiut :razz: a jak innym uczestnikom sie podobalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Było bardzo fajnie, dzięki adam za świetną rywalizację, jak się trochę wjeździsz w evo to będzie bardzo ciekawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 12, 2008 Author Share Posted July 12, 2008 ja rowniez dziekuje za rywalizacje, bylo przyjemnie co chwile podnosic poprzeczke :cool: ps nastepnym razem zjawie sie na slickach :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 ps nastepnym razem zjawie sie na slickach ale chyba już swoim? ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 no w sumie to walka toczyla sie miedzy wami dwoma a potem bylo dlugo dlugo nic Mi sie podobalo - jak zawsze gdy mozna troche pojezdzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunch Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 taaa, potwierdzam bylo cool ! :-) dziekuje organizatorom i uczestnika za przyjecie i rady... jest jeszcze sporo do nauczenia sie no ale od czegos trzeba zaczac :-) Specjalne podziekowania dla "pilota" za wiele cennych porad :-) Pzdr, Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 zdecydowanie udany dzień. Jestem zachwycony hancookami, w końcu auto ma przyczepność i nie wypluwa przodem w zakrecie. Domyślam sie że jest to klasowa opona ale w porównaniu do cywila różnica jest gigantyczna. Oczywiście ozdobą dnia był pojedynek Adama z shodanem, cieli sie na dziesiąte sekundy za każdym przejazdem poprawiając poprzednie wynik. Rewelacja. Sporo dalej (chyba 5-6 sek na ok 3 min probie) ) była z tego co pamietam para Król (evo) i m.wrc (sti), dalej Jabar, ja, Gambler (evo), nowa m3, reszty nie pamietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts