pikona Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Znalazłem przypadkowy post na ten temat na forum auto+. Podobno całkiem nowa "buda" z wiekszą ilością miejsca dla pasażera z tyłu .Czy coś wiecie na ten temat , jakies wstepne informacje ? pozdrawiam
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 28, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 28, 2004 I znowu ktoś coś kompletnie pomieszał Może zobaczył Outbacka, albo opisywany na niniejszym forum projekt dużego SUV-a dla USA :?: :wink: Pewnie to drugie, bo jakiś dziennikarz napisał coś w tym sensie (co jest naturalnie wierutną bzdurą - ten projekt nie jest następca Forestera, wiem co mówię :wink: ) Pozdrowienia
pikona Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 Właśnie znalazłem. Racja to ma być pierwszy SUV Subaru o dł. ok. 4.9m i rozstawie osi 2.7m, produkowany w USA, w Lafayette. Silnik trzylitrowy, benzynowy bokser H6. Wzmianka jest w listopadowym numerze "auto,motor i sport" str. 16. Pozdrawiam.
irma Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 O ile wiem to nowy ( lub zliftowany) Foryś ma być dopiero pod koniec 2007. Tak było na japońskiej stronce.
Jakublad Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 O ile wiem to nowy ( lub zliftowany) Foryś ma być dopiero pod koniec 2007. Tak było na japońskiej stronce. Napisanej robaczkami? ;-) Tam często można znaleźć coś fajnego (nie tylko w tematyce Subaru) pod warunkiem, że piszą bardziej po naszemu.
irma Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Są fajne translatory z japońskiego na angielski .
GTA3 Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Może zobaczył Outbacka, albo opisywany na niniejszym forum projekt dużego SUV-a dla USA :?: :wink: Pozdrowienia Czy można poprosić o jakieś namiary na zdjęcia projektu studyjnego albo inne wskazówki? Dopytuję bo wyszukiwarka nie działa
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 30, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 30, 2004 Proszę bardzo http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101017 Pozdrowienia
GTA3 Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Bardzo dziękuję. To wygląda podobnie do Nissana Murano. Jak wsiadłem po raz pierwszy do Imprezy to w środku zobaczyłem Almerę. Czy chłopaki z Nissana i z Fuji razem na gejsze chodzą do cholery? No ale cóż, Japonia jest mała
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.