Sebastian.R Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Jutro w Łodzi startuje Allegro Power. http://allegropower.pl/go.live.php/PL-H4/atrakcje.html Imprezka będzie się przemieszczac po kilku miastach w Polsce, dzisiaj miałem okazje zrobic kilka fotek autkom podczas rozładunku Ocencie czy warto sie wybrac gdy imreza dotrze do waszego miasta. Autek jest więcej, tyle udało mi sie uchwycic, niestety miałem umówione spotkanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Takie gorsze GT Polonia :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Takie gorsze GT Polonia OMFG co za spammer. 100458748 postów dziennie z czego 99,9 % bez żadnej treści. :???: Jaki to ma sens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Tylko jedna Impreza na zdjęciu, zapowiada się niezła motoryzacyjna kicha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Tym Gallardo SL Kuzi wczoraj śmigał na prologu Rajdu Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian.R Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 Tylko jedna Impreza na zdjęciu, zapowiada się niezła motoryzacyjna kicha ROTFL Moja w dodatku I zapewniam Cie ze w sobote jej nie będzie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
+RAFAŁ+ Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Tylko jedna Impreza na zdjęciu, zapowiada się niezła motoryzacyjna kicha Ja widzę dwie: jedna obok cayenne, druga "pod" bentleyem Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 jedna obok cayenne, druga "pod" bentleyem Fakt, nie przyjrzałem się, że inne numery i że jedna to STI :razz: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 no a ja się wybrałem i jedna wielka lipa z mojego punktu widzenia gdyż: impreza anonsowana od 11:00 do 21:30 więc kulturalnie po pracy zjadłem obiadek i pojechałem na 18:00, żeby zobaczyć clue a tu wszystko pozwijane, ludzie wkurzeni ci co jak ja przyszli na ostatnią część, jeszcze tylko 2 autka nie spakowane no i jak tu sie nie wkurzyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 no a ja się wybrałem i jedna wielka lipa z mojego punktu widzenia gdyż: impreza anonsowana od 11:00 do 21:30 więc kulturalnie po pracy zjadłem obiadek i pojechałem na 18:00, żeby zobaczyć clue a tu wszystko pozwijane, ludzie wkurzeni ci co jak ja przyszli na ostatnią część, jeszcze tylko 2 autka nie spakowane no i jak tu sie nie wkurzyć? Ładna lipa, właśnie miałem wskakiwać w samochód i też podjechać zobaczyć co tam się dzieje. Ale chyba sobie w takim razie odpuszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 no teraz to już nawet pakowania nie zobaczysz :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 A nie mówiłem :razz: :razz: Bez Imprezy to nie impreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 no teraz to już nawet pakowania nie zobaczysz :wink: Dziadostwo. Po co pisali, że do tej 21:30 to będzie się odbywało. Ludzie teraz się bulwersują pewnie. Ja nawet bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 no jak pytałem co się dzieje gościa przy barierce to ze steku przekleństw wyłowiłem tylko "już dawno skończyli" beznadzieja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmarcin Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Witam Ja byłem okolo 15.00, wtedy tez impreza sie zakonczyła. Podobno, z powodu wypadku z udziałem motocyklisty, jaki miał miejsce na sąsiednim pasie Piłsudskiego.....ale to info niesprawdzone, wyłowione z tłumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slesz Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 "Allegro Power" zamknięte z powodu śmierci ochroniarzaZ powodu nieszczęśliwego wypadku zakończonego śmiercią jednego z pracowników ochrony zamknięta została w Łodzi impreza "Allegro Power". - Pracownik ochrony potknął się i upadł, uderzając głową w asfalt. Kilkudziesięciominutowa reanimacja zakończyła się niepowodzeniem i śmiercią poszkodowanego. Z tego powodu zdecydowaliśmy się zamknąć imprezę - powiedział przedstawiciel centrum informacji Allegro.pl Artur Bednarz. "Allegro Power" to cykl imprez przygotowanych dla miłośników szybkich samochodów i motocykli, podczas których uczestnicy mają okazję m.in. obejrzeć popisy m.in. Leszka Kuzaja i innych kierowców z "Kuzaj Dream Cars", Mistrza Świata w Driftingu Macieja Polowego i motocyklistę Huberta Dylona. chyba się wyjaśniło już się nie wkurzam przykre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 To wyczerpuje wątek. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts