Jump to content

Fotki Imprezy RS, STi MY 2005, 2.5XT & spec.B

michal

Recommended Posts

Posted

Kilka fotek jakie popelnilem na trwajacych wlasnie targach Essen Motor Show.

Wpierw Impreza RS ze skorzana tapicerka i na 19-calowych obreczach:

_tessen2005_0367.jpg

_tessen2005_0369.jpg

_tessen2005_0371.jpg

_tessen2005_0375.jpg

_tessen2005_0377.jpg

_tessen2005_0384.jpg

_tessen2005_0387.jpg

_tessen2005_0388.jpg

Forester 2.5 XT na .....

_tessen2005_0389.jpg

spec.B z siatka i na ....

_tessen2005_0391.jpg

a na zakonczenie STI MY 2005 ze skorzana tapicerka:

_tessen2005_0393.jpg

_tessen2005_0396.jpg

_tessen2005_0398.jpg

To na tyle :)

Posted
Imprezka na takich felach?????? Nie wygląda za atrakcyjnie jak dla mnie............. WOle złote..... 8)

Dla mnie rowniez, w ogole to nie pasuje...i czy mi sie wydaje, czy te zawieszenie chociazby w RS jest takie wysokie ? Takze nie pasuje, a Forester to juz wyglada jak Monster Truck...no ale o gustach sie nie dyskutuje :)

P.S. Ladne fotki :)

Posted

Ten środek jest kurka wodna dosyc niesmaczny taki. Wiejski tjunink na to mówią czy jak?

Moja żona na taki kolorek niebieskawy mówi: farbkowy jakiś.

Dwa krótkie, żołnierskie słowa najlepiej to opisuja: k...a jego m.ć

Chodzi oczywiście o drób.

Posted

Jak dla mnie te 19 w forysiu to przesada. Może inny model felg by lepiej wyglądał, ale tu coś mi się żre i to ostro.

Posted

pyszne zdjecia...ale skora w imprezie :evil::evil::evil:

znam przypadek z niemieckiego salonu samochodowego, ze salon zamowil STi ze skora i takiego auta nikt nie chcial kupic. dopiero sporym rabatem nakrecili kogos :shock: :shock: :shock:

Posted
Kilka fotek jakie popelnilem na trwajacych wlasnie targach Essen Motor Show.

Wpierw Impreza RS ze skorzana tapicerka i na 19-calowych obreczach:

[To na tyle :)

te tarcze siakies takie male

Posted
Szkoda że nie zrobili czerwonych szwów do tego STi, fajnie by wyglądało :wink:

Zgadzam się z Panem Bartem, czerwone szycie jest obowiązkowe jak wlot na masce.

Poza tym w doświadczenia wiem,że auta generujace spore przeciążenia równoległe do kierunku jazdy nie mogą mieć siedzeń w skórze.

Bardzo nietrafiona modyfikacja jak dla mnie.

Posted

Fotki bardzo ładne Aco do tych felg to wyglądaja jak prezent od Jesiego Jamesa z monster garage albo podarunek od West Cost Customs którzy odpicowali te bryki to wyjasnia skóre w STI :P

Posted

Ehm ten tego fuj! Domyslam się że fotele zrobiono w skórze na potrzeby tergów aby auto wyglądało na bardziej bogate. Efekt wyszedł taki że plastik na kokpicie wygląda na bardziej tani.

:pan wsadzający sobie paluszek w gardło: :ble: :roll: pewnie nie ma takiego emotykonu. Jestem przekonany, że jeśli chodzi o felgi to jest to model rosyjski. Design nawiązuje do pokrętła od słynnego kurka gazowego :?

Posted
Ale fotki zrobione są naprawdę gicio jeśli chodzi o stonę reporterską :)

Wyrazy uznania!

W pełni się zgadzam, podobnie jak poprzednie fotki michalowego SE (oba zestawy sobie zrzucilem :) )

Posted
Ale fotki zrobione są naprawdę gicio jeśli chodzi o stonę reporterską :)

Wyrazy uznania!

W pełni się zgadzam, podobnie jak poprzednie fotki michalowego SE (oba zestawy sobie zrzucilem :) )

Milo slyszec, ale bez przesady. To przecietne fotki :) Postaram sie wkrotce zrobic kilka fotek SE, gdyz odebralem juz autko z serwisu. Wiec musze je tylko umyc i znalezc w miare neutralny teren do zdjec :)

Posted
Milo slyszec, ale bez przesady. To przecietne fotki :) Postaram sie wkrotce zrobic kilka fotek SE, gdyz odebralem juz autko z serwisu. Wiec musze je tylko umyc i znalezc w miare neutralny teren do zdjec :)

Dobrze, dobrze, tak trzymać :-) [NB]

Jak już jesteśmy przy Twoim SE, to mam pytanie: czy jest jakaś specjalna procedura zamówienia SE? Z tego, co wiem, było 15 sztuk, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Wiem też, że nie można wykluczyć pojawienia się kolejnych generacji SE, także temat pewnie jeszcze powróci. I stąd pytanie...

I jeszcze jedno: domyślam się, że SE występuje tylko w "jedynie słusznym" kolorze - tak jest naprawdę?

Posted

Dobrze, dobrze, tak trzymać :-) [NB]

Dokladnie. Jest juz tylna klapa ganz neue z pudelka i autko wyglada super. W przypadku nieszczesliwych wypadkow goraco polecam serwis Auto Adamski w Lomiankach.

Jak już jesteśmy przy Twoim SE, to mam pytanie: czy jest jakaś specjalna procedura zamówienia SE? Z tego, co wiem, było 15 sztuk, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Wiem też, że nie można wykluczyć pojawienia się kolejnych generacji SE, także temat pewnie jeszcze powróci. I stąd pytanie...

To pytanie najlepiej skierowac w strone Dyrekcji. Ja o istnieniu SE, zwanej wetdy jeszcze DCCD dowiedzialem sie na imprezie w Niedzicy, kiedy to zdobywalismy Outbackiem stok narciarski. A ze bylem juz zdecydowany na czarne STi z pakietem PPP, wiec zmiana na DCCD dlugo nie trwala. I tak w kwietniu zlozylem zamowienie na samochod. Mialem odebrac auto we wrzesniu, lecz walka z funduszem leasingowym (kredyt lease - nikomu nie polecam) przeciagnela odbior auta o dobry miesiac.

I jeszcze jedno: domyślam się, że SE występuje tylko w "jedynie słusznym" kolorze - tak jest naprawdę?

Tak polska wersja SE wystepuje wylacznie w "jedynie slusznym" kolorze. Na poczatku mnie to odstraszalo, bo bardzo chcialem czarne auto, lecz teraz nie zaluje wyboru. Jak czarne STi choc lekko sie przybrudzi to nie wyglda juz tak ladnie. Teraz zaczalem wyznawac teorie: jak STi to niebieski, jak WRX to srebrny :)

Posted
W przypadku nieszczesliwych wypadkow goraco polecam serwis Auto Adamski w Lomiankach.

Zapamietam, choc mam nadzieje, ze nigdy nie bede musial korzystac :)

To pytanie najlepiej skierowac w strone Dyrekcji. .

Nie, jeszcze nie bede zawracal glowy Dyrekcji - jeszcze minie troche czasu, nim bede kupowal :cry: .

Tak polski wersja SE wystepuje wylacznie w "jedynie slusznym" kolorze.

Hmmm... niedobrze. Ale z drugiej strony w pelni rozumiem - w koncu model, ktorym jezdzi P.S. jest niebieski...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...