orzi Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Jak w temacie http://www.rallycross.pl/Rzemieslnik_we ... 0701181445 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 No nieee :sad: Nie mogli poczekać do 12 lipca? Na 5 się nie wyrobię z pewnymi tematami a muszę w końcu gdzieś porządnie GTkiem pojeździć :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofcio Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Jak w temacie http://www.rallycross.pl/Rzemieslnik_we ... 0701181445 No ja się też nie wyrobię. Ale jak ktoś ma prawy fotel wolny to baaaardzo chętnie wyrównam rozkład masy w aucie :roll: ...albo z tyłu jedno wolne :razz: Serio mówię... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
beben Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 pablonas kupiłes gieteka :shock: Rewelacja pisze sie na p-rawy przy najblizszej okazji. Przybył kolejny groźny konkurent na nastepnej słomce. Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 pablonas kupiłes gieteka :shock: Rewelacja pisze sie na p-rawy przy najblizszej okazji. Przybył kolejny groźny konkurent na nastepnej słomce. Super No nie sądzę :???: Na razie katastrofa. Auto jedzie gdzie chce, a ja jedynie próbuję się jakoś wyratować Nie mogę się jeszcze odnaleźć w tym autku. Rozwija moc strasznie gwałtownie powyżej 4 tysięcy, poniżej nie dzieje się nic... tak więc albo mam bieg za wysoki i czeeeeeeekam, albo za niski i idę mega bokiem. Do tego na obecnych oponkach po szutrze autko w ogóle nie ma zamiaru skręcać co dodatkowo utrudnia naukę. Spodziewałem się dużej różnicy GL -> GT ale kurde nie aż takiej Trzeba po prostu potrenować ale na razie nie mam za bardzo gdzie. Słomka byłaby super okazją, niestety jak pisałem wyżej na ten termin raczej nie dam rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 pablonas trzeba sie dowiedziec co sie teraz dzieje na torze w mikolajkach, wiadomo, ze to nie to co slomka, ale zdecydowanie blizej jest... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 I zdecydowanie bardziej wąsko... każdy zakręt to zacisk i bandy magnetyczne po obu stronach... Tak, koniecznie trzeba się tam wybrać :wink: Ale poważnie to chętnie bym tam się udał. Podejrzewam jednak, że na razie będzie kłopot z wjazdem tam :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 w mikolajkach jest po prostu wolniej i bardziej technicznie ciekawe do kogo udac sie z pytaniem czy tor moglby byc otwarty do zabawy dla "cywilow" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 jechalem po torze w mikolajkach i wcale tam wolno nie jest, co do wjazdu na tor to raczej marne szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrados Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Na razie katastrofa. No katastrofa, katastrofa... z kim ja sie bede scigal na Cynie... chyba musze kupic sobie jakiegos turbo dziadka... albo coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkoo Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Chetnie kogos wspomoge na goracym. Mam doswiadczenie pilota i znam tricki w upalaniu szówarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Chetnie kogos wspomoge na goracym. Mam doswiadczenie pilota i znam tricki w upalaniu szówarka LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts