Skocz do zawartości

Jakie zawieszenie?

Kameleon 01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAm zamiar wymienić zawieszenie w samochodzie i mam pytanko co byście polecali + do tego pójda 18" . Ma być tylko na asfalt i

Czy ktoś słyszał cokolwiek na temat tego regulowanego zawieszenia H&Air na poduszkach powietrznych i jak myślicie czy to da rade na naszych drogach

A jak nie to to jakiego gwinta z regulowaną wysokością (tylko żeby blomby nie posypały się odrazu :wink: )

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano
A te 18'' to po co?

Fakt nie ma się co rozdrabniać trzeba naciągnąć 19" :D

A jak jest z zawieszeniem Tein jak coś sie posypie to jak szybko dostepne są czesci trzeba długo czekać ktoś się oriętuje

A z europejskich co jest najmniej awaryjne i najlepsiejsze wogóle

Opublikowano

kurna nie otwiera mi sie to ale preferował bym cos bardziej tutejszego bo to wiadomo jak to jest z częściami nie oferowanymi normalnie :wink:

chociaż moze jestem w błędzie to niech ktoś mnie wyprowadzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to w GT było napisane, że ten H&R Air, czy jak mu tam, opiewa na kwotę 15tys. zł...... :? , no ale jaki bajer, nie trzeba się brudzić przy regulacjach, wszystko za pośrednictwem guziczka...... :wink: Do tego jakieś chromowane 18' z za oceanu (blink,blink 8) ) , blacha zamiast deski do prasowania i full wypas STI American Style.

Opublikowano
Możesz zamówić u mnie / u Szczepana. Raczej wyjdzie taniej niż z Anglii.

Marcin, a mógłbyś wysłać mi oferte na maila albo na PW :?: :roll:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...