Piskoor Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Witam Ponieważ większośc dostępnych w SIP`owym sklepiku gadżetów juz posiadam..( Kiedy będą zegarki ??????, zamawiałem pół roku temu..) rozpocząłem poszukiwania w sieci. Jest tak firma w Stanach - L.L.Bean mają kilka całkiem fajnych ciuszków z odpowiednim logo i wysyłają do Europy ..Może macie jeszcze jakieś strony, gdzie można coś ciekawego wylukac ? Sporo jest na Subaru.ch ale nie wysyłają do Polski. Alfiarze mają jednak chyba lepszy wybór.... :roll:
gr1zly Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Najwiecej mi sie wydaje z roznych rzeczy subaru jest na www.swrt.com i tam w sklepie jest wszystko
Pemo Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Ja coprawda nie mam zegarka Subaru, ale mam zegarek Fuji W sumie "firma matka", z kolegami sie smiejemy ze tam pracuja takie male bokserki
wrx33 Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Przydałby się jakiś fajny kalendarz z Subaru.
marcinJ Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Przydałby się jakiś fajny kalendarz z Subaru. No i to w stylu kalendarza Pirelli najlepiej
Azrael Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Przydałby się jakiś fajny kalendarz z Subaru. No i to w stylu kalendarza Pirelli najlepiej Dobrze waść gadasz :-)
charlie Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 przymiarki do kalendarza "Subaru-Pirelli" już były - patrz sesja zdjęciowa Moniqi w siedzibie SIPu, więc trzeba tylko ponaglić prace 8)
Azrael Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 przymiarki do kalendarza "Subaru-Pirelli" już były - patrz sesja zdjęciowa Moniqi w siedzibie SIPu, więc trzeba tylko ponaglić prace 8) Kalendarz z Moniq Pirelli - style? WOW to by było coś... ;-)
Buffy22 Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 A moze by tak kalendarzyk z PLEJAD>....................... Myśle że sprzedawał by sie jak ciepłe bułeczki...... moze SIP wykozysta ten pomysł.... Tylko pamiętajcie to mój patent....... 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.