ComeToDaddy Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Poniewaz masoneria zadzialala, Azrael znaczy sie, choc wiem ze tam I powinno byc na poczatku, a to A jest dla zmyly, temat o tym tytule (ktorego nie rozumiem ) zostal zamkniety. Oswiadczam oto ze WSPANIALA muzyka do samochodu jest "21st century schizoid man" autorstwa King Crimson, Ziomal*, choc ostatnio jego imie brzmi Swietłana potwierdza. *Ziomal czyli Swietłana, a do niedawna tak naprawde Truskolas, to wielki czarny pies aka "Niger :!:" ktory lezy tutaj obok.
Waldemar Biela Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Przeczytalam szes razy i......... nic .......w zab. Chuchnij !!! Mamusia
arno Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Zamiast RADIA - tak zwana AUTOROZRYWKA Pieśni do jazdy samochodem Wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: 90 km/h - to szczęśliwy dzień 100 km/h - cóż Ci Jezu damy 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie 120 km/h - liczę na Ciebie, Ojcze 130 km/h - Panie, wybacz nam 140 km/h - zbliżam się w pokorze 150 km/h - być bliżej Ciebie chcę 160 km/h - u drzwi Twoich stoję, Panie 170 km/h - Pan Jezus już się zbliża 180 km/h - Jezus jest tu 200 km/h - Witam Cię, Ojcze
IWAN Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 "Jada , Jadą wozy kolorowe....z kooguuutaaami " :wink:
ComeToDaddy Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 http://www.blackmetalradio.com co tydzien nowy zestaw przebojow do samochodu i nie tylko* *dobre rowniez do romantycznego palenia krzyzy na cmentarzu i krwawej orgii ze zwierzetami. (sciezka 14 rzadzi strasznie )
WRC fan Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Odkopuje temat sprzed roku, ale z nie byle powodu ;-) Chciałem wszystkim polecić nowy album Davida Gilmoura - "On An Island". Dawno nie słyszałem czegoś równie dobrego, ostatni raz równie mocno podobał mi się "Back to the blues" Garego Moore'a. Album trzyma poziom przez wszystkie utwory na płycie. Polecam :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.