Jump to content

Co to za zestaw spojlerów

Korton

Recommended Posts

Posted
Nie wiem czy ktoś z Was pamięta opisywaną w Motomagazynie firmę BRT znad Jeziora Bodeńskiego - tunera Subaru. Oni swoje wynalazki ospojerowywali podobnie, a na pewno nie był to wiejski tuning :)

strona BRT: www.brt.ch

i kilka fotek:

Posted

Tylko wlasciwie po kiego :?: Ani to ladne, ani praktycznie, rozumim jeszcze bad look'a w cieniasie, i wielka pyte z tylu, przynajmniej jest smiesznie, a tu :?:

Posted
Tylko wlasciwie po kiego :?: Ani to ladne, ani praktycznie, rozumim jeszcze bad look'a w cieniasie, i wielka pyte z tylu, przynajmniej jest smiesznie, a tu :?:

Całkowicie się zgadzam, jeżeli to tylko poprawia wygląd to jest zbędne bo daje niepotrzebnie większą masę. Nie jestem przekonany, czy domorosły "tuner" jest w stanie poprawić po fabryce aerodynamikę auta nie dysponując tunelem, zaawansowaną wiedzą, no i kasiorką na eksperymenty. Kwestia gustu niby dyskusji nie podlega, ale straszyć autem ludzi też nie można :) A tak to efekt jak w "wiejsko - t(j)uningowanych" kaszlach, niby spojlery, bajery, a trakcja i przyspiesznie gorsze od złomu fabrycznego. Tu może efekt mniej widoczny bo silnik mocniejszy i koła szerzej rozstawione. :)

Posted
A tak to efekt jak w "wiejsko - t(j)uningowanych" kaszlach,

Czy bede bardzo niegrzeczny jak poprosze o fotki Twojego autka ?

Porownamy Twoje zdane z Twoim gustem.

Mamusia

Posted

Czy bede bardzo niegrzeczny jak poprosze o fotki Twojego autka ?

Porownamy Twoje zdane z Twoim gustem.

Cóż mój gust niewiele ma tutaj do gadania, bo o wyborze autka decydowała kasa a nie wygląd. Autko to zwykłe czerwone CC 0,9 dokładnie z zewnątrz tak wyglądające jak go fabryka stowrzyła. Nawet zderzaki nie są w kolorze nadwozia. Jedyna różnica to dodany szyberdach (bo klimy w tym wypierdku nie uświadczysz) oraz wewnątrz założone w drzwiach przednich kieszenie z głośnikami 165 mm i mata z kolorze szarym na drzwiach by gołej blachy widok nieco zredukować. Cyfraka nie posiadam, ale fotki moge załączyć jutro :)

Posted

Wszystko fajnie, opinie typu ładne, brzydkie, wiejski tuning...ale bez odpowiedzi -> co ta za firma produkuje taki zestaw...:)

Posted

Ja nie rozumiem po co przerabiac tak idealne auto jakim jest impreza:) wsumie mi sie tylko podoba 1 przerbione subaru przez iocoskiego

Posted
Ja nie rozumiem po co przerabiac tak idealne auto jakim jest impreza:) wsumie mi sie tylko podoba 1 przerbione subaru przez iocoskiego

Przerabiać mechanike czy wygląd? Bo jeżeli chodzi o mechanike to nie rozumiem jak kilku rzeczy można nie zmienić.

Posted

Tylny spoilerek na klapie to na moje oko z GT, jeśli chodzi o zderzak przedni to jak dla mnie jest seryjny, taki jaki był w wersji wolnossącej :roll: doklejony jedynie dolny spoilerek tzw front lip. :wink: Co do reszty to nie wiem :?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...