Korton Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Witam. Zaciekawiła mnie ta impreza wizualnie, pierwszy raz widze taki zestaw spojlerów (zderzak przód, progi, dokładka na tyl), wie ktoś jakiego producenta to jest? http://tinyurl.com/3pm2z
aflinta Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Nieeee, koszmarne nadaje się na www.wiejskituning.com
matt Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Nieeee, koszmarne nadaje się na www.wiejskituning.com ......... eee no bez przesady, nie az na wiejskituning.pl ale na średnioudane.pl by sie nadawalo 8) ........ pozdr. mk.si
Właściciel Browaru Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Nie wiem czy ktoś z Was pamięta opisywaną w Motomagazynie firmę BRT znad Jeziora Bodeńskiego - tunera Subaru. Oni swoje wynalazki ospojerowywali podobnie, a na pewno nie był to wiejski tuning
WRC fan Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Nie wiem czy ktoś z Was pamięta opisywaną w Motomagazynie firmę BRT znad Jeziora Bodeńskiego - tunera Subaru. Oni swoje wynalazki ospojerowywali podobnie, a na pewno nie był to wiejski tuning strona BRT: www.brt.ch i kilka fotek:
wielkopolanin Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Pamietamy. A ten pierwszy kombiak jest nawet calkiem sympatyczny.
ComeToDaddy Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Tylko wlasciwie po kiego :?: Ani to ladne, ani praktycznie, rozumim jeszcze bad look'a w cieniasie, i wielka pyte z tylu, przynajmniej jest smiesznie, a tu :?:
aflinta Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Tylko wlasciwie po kiego :?: Ani to ladne, ani praktycznie, rozumim jeszcze bad look'a w cieniasie, i wielka pyte z tylu, przynajmniej jest smiesznie, a tu :?: Całkowicie się zgadzam, jeżeli to tylko poprawia wygląd to jest zbędne bo daje niepotrzebnie większą masę. Nie jestem przekonany, czy domorosły "tuner" jest w stanie poprawić po fabryce aerodynamikę auta nie dysponując tunelem, zaawansowaną wiedzą, no i kasiorką na eksperymenty. Kwestia gustu niby dyskusji nie podlega, ale straszyć autem ludzi też nie można A tak to efekt jak w "wiejsko - t(j)uningowanych" kaszlach, niby spojlery, bajery, a trakcja i przyspiesznie gorsze od złomu fabrycznego. Tu może efekt mniej widoczny bo silnik mocniejszy i koła szerzej rozstawione.
Korton Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Nieeee, koszmarne nadaje się na www.wiejskituning.com Chyba troszkę przesadziłeś, może się nie podobać, ale do wiejskiego tuningu to tej subarce daleko....
Waldemar Biela Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 A tak to efekt jak w "wiejsko - t(j)uningowanych" kaszlach, Czy bede bardzo niegrzeczny jak poprosze o fotki Twojego autka ? Porownamy Twoje zdane z Twoim gustem. Mamusia
aflinta Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Czy bede bardzo niegrzeczny jak poprosze o fotki Twojego autka ? Porownamy Twoje zdane z Twoim gustem. Cóż mój gust niewiele ma tutaj do gadania, bo o wyborze autka decydowała kasa a nie wygląd. Autko to zwykłe czerwone CC 0,9 dokładnie z zewnątrz tak wyglądające jak go fabryka stowrzyła. Nawet zderzaki nie są w kolorze nadwozia. Jedyna różnica to dodany szyberdach (bo klimy w tym wypierdku nie uświadczysz) oraz wewnątrz założone w drzwiach przednich kieszenie z głośnikami 165 mm i mata z kolorze szarym na drzwiach by gołej blachy widok nieco zredukować. Cyfraka nie posiadam, ale fotki moge załączyć jutro
Korton Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Wszystko fajnie, opinie typu ładne, brzydkie, wiejski tuning...ale bez odpowiedzi -> co ta za firma produkuje taki zestaw...
Than_Junior Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 przy opisie tamtej Imprezki jest napisane ze to model specjalny "Holzer" - moze to wlasnie ta marka? :roll:
gr1zly Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja nie rozumiem po co przerabiac tak idealne auto jakim jest impreza:) wsumie mi sie tylko podoba 1 przerbione subaru przez iocoskiego
Azrael Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Ja nie rozumiem po co przerabiac tak idealne auto jakim jest impreza:) wsumie mi sie tylko podoba 1 przerbione subaru przez iocoskiego Przerabiać mechanike czy wygląd? Bo jeżeli chodzi o mechanike to nie rozumiem jak kilku rzeczy można nie zmienić.
aflinta Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Czy bede bardzo niegrzeczny jak poprosze o fotki Twojego autka ? Porownamy Twoje zdane z Twoim gustem. Mamusia Oto obiecane fotki: http://dzp.ntt.com.pl/~aflinta/cienki/ Autko ma już swoje lata i przebieg, ale o dziwo jeszcze działa Pozdrówka
Bart Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Tylny spoilerek na klapie to na moje oko z GT, jeśli chodzi o zderzak przedni to jak dla mnie jest seryjny, taki jaki był w wersji wolnossącej :roll: doklejony jedynie dolny spoilerek tzw front lip. :wink: Co do reszty to nie wiem :?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.