tysiek Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Witam! Posiadam imprezke '96 fabrycznie z centralnym zamkiem ale bez alarmu czyli brak pilota. Aby uprzyjemnic sobiie zycie zakupiłem centralke wraz z pilotami. Pytanie brzmi jak to wszysko wpiąc i gdzie szukać tych wszystki kabelków. Z góry dziekuje i pozdrawiam wszyskich posiadaczy SUBARYNEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtx Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 W drzwiach kierowcy nie ma siłownika, jest tylko czujnik... więc musisz dokupić jeszcze 1 siłownik. W każdym razie ja tak zrobiłem - alarm steruje mi 1 siłownikiem, a fabryczny centralny zamek powiela jego działania na resztę drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tysiek Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Dzieki kolego za szybką odpowiedz. akurat mam jakis luzny silownik masterowy z centralka co kupilem kiedys do lanosika ale nigdy nie zalozylem, wiec cos pomajstruje. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Witam Wie może ktoś gdzie znajduje się centralka od centralnego zamka?. A może wiecie czy da rade podłączyć sterownik(taki co działa na pilota)do tej starej centralki. Chciałbym sobie zrobić centralny na pilota bo mam tylko z kluczyka Samochód legacy 2.2 94r gx Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Wie może ktoś gdzie znajduje się centralka od centralnego zamka? Z reguły jest pod deską rozdzielczą po lewej stronie kolumny kierownicy.A może wiecie czy da rade podłączyć sterownik(taki co działa na pilota)do tej starej centralki Jasne że da radę - centralny działa na zasadzie impulsu do siłowników więc wystarczy dopiąć sterownik na pilota i będzie działał na identycznej zasadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts