Jump to content

Kuzi i Zientarski u Kuby

BaRy

Recommended Posts

Posted

Może was to zainteresuje.

Dzisiaj o 22 na Polsacie w programie Kuby Wojewódzkiego gośćmi będą:

Leszek K. znany jako KUZI i Włodzimierz Zientarski.

Ja to bardzo chętnie obejrzę.

Posted

za wiele nie straciłeś

Kuba jak to ma w zwyczaju za dużo sie zgrywał i była taka gadka o niczym

Posted

Zientarski wypadl bardzo fajnie, Wojewodzki pochwalil sie jak to z kuzajem testowali prosiaki i ze w lutym odbiera, nota bene mial zegarek chyba wlasnie porsche, a Kuzi nie wypadl ani dobrze, ani zle, bo prawie nic nie mowil.

Posted

Kuzi wypadł jak Kuzi.

Mimo wielkiej sympatii jaką darzę Leszka, nie mogę powiedzieć żeby był gwiazdą. Osobą medialną jest, i cale szczęście.

Posted

Kuzi - mistrz, nie musi wiele mówić,

Wojewódzki - jak zwykle ( na pal z nim) :evil:

Zientarski - z pasją ( o starym i nowym ) swiatku motoryzacji.

Posted

...... zientarski: wyszedl calkiem dobrze, sympatyczny czlowiek, wyraznie zafascynowany motoryzacja, co nie zmienia faktu, ze nie lubie tego jego stylu opowiadania o samochodach czyli "zientarszczyzny" jak to fachowo wojewodzki nazwal :lol: , natomiast kuzi wyszedl moim zdaniem beznadziejnie, ale wazniejsze jest jak jezdzi a nie jak rozmawia (czyt. śpi :lol: ) przed kamerami 8) ........

mk.si

Posted

Kuzi pokazał tyle na co mu Wojewódzki pozwolił, a że zadawał mu kretyńskie pytania i ze swoja (nie wiem jak to nazwać) nadgorliwościa nie pozwolił mu dojść do słowa, to rozmowa wyglądała tak jak wygladała :)

Postawcie się na miejscu Kuzaja, na kretyńskie pytania Kuby albo byśmy mu pwiedzieli co o nim/jego pytaniach sądzicie, albo siedzielibyśmy spokojnie i pełna ignorancja dla prowadzącego :)

Posted

Korton mam dokładnie takie same odczucia.

Wydawało mi się, że Kuziemu nie chciało się walczyć i przekrzykiwać z Kubą. Z resztą o same bzdury go pytał.

Ale w rozmowie z Zientarskim Kuba poruszył ważna kwestie.

Zarzucil Zientarskiemu, że w jego programach są prawie same tzw "dupowozy" oraz, że w tych programach nie ma krytyki.

Jako argument podał, że oglądalność takich programów jest nikła w porównaniu z np. Top Gear, co znaczy, że ludzie wolą oglądać programy gdzie prezentowane są auta sportowe, ekskluzywne, luxusowe, rzadko spotykane na drogach itp.

Ja się z tym zgadzam i kiedyś miałem nadzieje, że MMM (Magazyn Motoryzacyjny Młodych) będzie takim programem ale tak się nie stało.

Posted

witam wszystkich jako żem nowy....

swietny temat!

BaRy Korton - dokladnie

Kuzaj mial dwie mozliwosci - albo znizyc sie do poziomu Wojewodzkiego i zaczac np skakac po kanapie i krzyczec jak lecial 2 paki i jak Bog wie co...

- albo usiasc z boku i czekajac na jakiekolwiek sensowne pytanie patrzec jak skacze kuba. Na szczescie wybral opcje nr2 i za to go cenie :) a ... Zientarski nie wiedząc gdzie jest i co robić zaczął uprawiać zientarszczyzne.... wiec w sumie liczac na nie wiem co czekalem az sie program skonczy.. :cry:

*nigdy nie pojme dlaczego niektorzy ludzie przyjmuja zaproszenia do tego programu i dlaczego sam go czasami ogladam :?:

Posted

Najlepszy tekst jaki był w tym odcinku padł od L.Kuzaja do Zientarskiego w formie informacyjnej o Kubie i zakończony by śmeichem obydwu, śmiechem totalnym:

"Żebyś Ty widział jakie on gumy na jakie felgi założył "

:wink:

Posted

fajny tekst tez kuzaj rzucil, jak go wojewodzki pytal

czy szybko jezdzi, czy daje sie podpuszczac itd:

miasto - 50

poza miastem - 90

jechal z kraka do wawy 3h. przepisowo, nie ma co :twisted:

pzdr,

abt

Posted
fajny tekst tez kuzaj rzucil, jak go wojewodzki pytal

czy szybko jezdzi, czy daje sie podpuszczac itd:

miasto - 50

poza miastem - 90

jechal z kraka do wawy 3h. przepisowo, nie ma co :twisted:

pzdr,

abt

Może pociągiem :wink:

• 3 weeks later...
Posted

mi sę podobała wypowiedź Kuziego o brzydkim samochodzie, ładnie z tego wybrnał, ciekawe jak się czuje właściciel tego Scorpio różowo-niebieskiego a z przodu przypominającego karpia wyciągniętego z w wody, jednym słowem masakra, ja też go widziałem i szkoda, że nie ma tu takiego emotikona, który był by adekwatny do tej sytuacji. Ale i tak nic nie przebije Multipli, no może to Scorpio :lol:

A co do samego programu, to jest jaki jest, bo taki ludzie chcą oglądać i to wszystko. Zresztą teraz Kuba stał się niewolnikiem tej estetyki i zaczyna coraz bardziej przeginać bo widownia się przyzwyczaiła i może zmienić kanał a w tedy nie będzie miał kasy, bo go zdejmą i mu na Prosiaka nie wystarczy.

Posted

Wojewodzki odbiera prosiaka! Nie wyglada na kolesia, ktory daje rade za kierownica. Wiadomo jednak, ze kasa sie liczy...

Posted
ciekawe jak się czuje właściciel tego Scorpio różowo-niebieskiego a z przodu przypominającego karpia wyciągniętego z w wody, jednym słowem masakra, ja też go widziałem i szkoda, że nie ma tu takiego emotikona, który był by adekwatny do tej sytuacji. Ale i tak nic nie przebije Multipli, no może to Scorpio

Szkoda, że nie widziałem tego Scorpio, może jest gdzieś na stronie www.wiejskituning.com :lol:

Niektóre furaki są tam raozwalające, siatexy, taśmexy, malysze, wing comandery itd.

A co do Scorpiona ogólnie, to mam do niego sentymęt bo to było moje pierwsze auto i wytrzymało bardzo wiele. :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...