Than_Junior Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 http://subaru.pl/subaru_emotion.html Mozna se pojezdzic STi-em, XT, a nawet rajdowka 8)
wielkopolanin Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 albo Monte Carlo i jeszcze Ci na gadzety rajdowe zostanie :wink:
Intakwrx Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Myślę ze cena jest ok. biorąc pod uwagę atrakcje :!: 4,5 godziny zarzynania Subarynek nie swoich Ostatni SJS po sumowaniu paliwa na dojazd i spalonego na SJS plus hotel wyszedł podobnie, a katowałem swoje auto czego nie liczę Kamień Śląski to gdzieś miedzy Katowicami a Opolem ? Hmm chyba sobie zrobię prezent na gwiazdkę
wrx33 Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Hmm chyba sobie zrobię prezent na gwiazdkę To jak sobie będziesz robił ten prezent, daj znać. Może też sobie taki zrobię. W tym roku byłem wyjątkowo grzeczny, więc zasłużyłem
Azrael Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Dajcie znać ja myślę czy też sobie nie zrobić ;-) Ciekawe czy Kuzaj by się ścignał Subaryną z Fordem LOL ;-)
michal Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Hmm chyba sobie zrobię prezent na gwiazdkę Moze i ja sie szarpne. W koncu urodziny mam 12 dni przed gwiazdka. Prezent w formie skumulowanej
Azrael Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Panowie (Panie???) to może byśmy jakoś to skoordynowali żeby jeżeli jechać to jechać w jednym terminie?
wrx33 Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Jestem za. Nie wiem tylko czy samochodów dla wszystkich wystarczy. Pomysł pierwsza klasa, może Dyrekcja by jakąś zniżkę dla Forumowiczów załatwiła. Hurtem powinno być taniej.
Bart Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja też bym może się wybrał, więc dajcie znać jak coś :roll:
marcinJ Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Napisali, że jest to impreza dwudniowa odbywająca sie między 5 a 11 grudnia. To znaczy że będzie kilka terminów, czy jest błąd na stronie?
Loucyphre Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja tez chcę, ....może Paweł i Intak ..wybierzemy się jednym autkiem ??
gr1zly Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja kupuje sobie impreze gx rs wiec skoro jest zwrot kosztow to bym sie przejechal
wielkopolanin Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Kurcze udziela mi sie Wasz entuzjazm
Bart Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Napisali, że jest to impreza dwudniowa odbywająca sie między 5 a 11 grudnia. To znaczy że będzie kilka terminów, czy jest błąd na stronie?[/quote Tak
marcinJ Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Napisali, że jest to impreza dwudniowa odbywająca sie między 5 a 11 grudnia. To znaczy że będzie kilka terminów, czy jest błąd na stronie? Tak A czy możesz się sprecyzować czego dotyczyło Twoje stwierdzenie :?: :?: :?:
Bart Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Dotyczyło terminów. W formularzu zgłoszeniowym masz kilka terminów do wyboru
marcinJ Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 Dotyczyło terminów. W formularzu zgłoszeniowym masz kilka terminów do wyboru No widzisz, jak chcesz to potrafisz :wink:
Bart Opublikowano 20 Listopada 2004 Opublikowano 20 Listopada 2004 No widzisz, jak chcesz to potrafisz :wink: A dziękuje bardzo , w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej będę w wawie albo w następnym. Może byśmy się jakoś umówili :roll: O szczegółach na PW pogadamy :wink:
luki Opublikowano 21 Listopada 2004 Opublikowano 21 Listopada 2004 może faktycznie dla braci formuowej Ojciec dyrektor program jakichś zniżek wprowadzi na imprezy różnorakie - na SJS znizka była to może i teraz coś da się zrobić dla zwartej grupy.... :roll: pozdrawiam i licze na pozytywny obrót sprawy... :wink:
Wojtek Jarząbek Opublikowano 22 Listopada 2004 Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja kupuje sobie impreze gx rs wiec skoro jest zwrot kosztow to bym sie przejechal Ciekawe czy to to dotyczy tylko autek kupionych w SIPie czy z rynku wtórnego też???
Intakwrx Opublikowano 22 Listopada 2004 Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja kupuje sobie impreze gx rs wiec skoro jest zwrot kosztow to bym sie przejechal Ciekawe czy to to dotyczy tylko autek kupionych w SIPie czy z rynku wtórnego też??? :) :) :) marzenie :) :) :)
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Opublikowano 22 Listopada 2004 Ojciec Założyciel Opublikowano 22 Listopada 2004 Wojtek Jarząbek: to oczywiście był, jak się domyślam, żart 8) Całą imprezę i tak dofinasowujemy (niezależnie od udostępnienia samochodów). Czyli - refundacja przy zakupie nowego samochodu w autoryzowanej sieci w Polsce. W koncu na temat najróżniejszych rodzajów działaności chrytatywnej napisano wystarczająco dużo negatywnych rzeczy, abyśmy mogli ryzykować tak złą prasę :wink: 8) Pozdrowienia
beben Opublikowano 22 Listopada 2004 Opublikowano 22 Listopada 2004 czy jest szansa na uzgodnienie jakiegos wspolnego terminu, wybieram sie tam na 100 % (prezent od zonki ) i chetnie poznalbym forumowych fanatykow marki, proponowalbym 5-6 lub 10-11 grudnia, wpisujcie sie czy jest ktos chetny, termin jakos dogadamy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.