misha Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Kolejny miesiąc zbliża się już ku końcowi, czas więc pomyśleć ponownie o spotkaniu forum. Tym razem przygotowaliśmy dla Was coś równie emocjonującego . Spotykamy się w piątek 6 czerwca 2008 godz.: 16.00-20.00 . Pas startowy Muzeum Lotnictwa w Krakowie z wjazdem od ul. B. Komorowskiego. Całą zabawę poprowadzą znani i doświadczeni instruktorzy SJS. Zapraszam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Świetnie, teraz zweryfikujemy plejadowe czasy Czy będzie podział na Turbo, N/A i Outlaw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Postaram sie przybyć :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niuniek Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Tośta sobie termin wybrali. Akurat jest Rajd Polski ale postaram się pojawić bo wyjazd na polke chyba mi nie wypali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Nie wykluczone, że mi się uda też pojawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Nie wykluczone, że mi się uda też pojawić. Przyjedziesz ta niebieska padliną :?: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Ja przyjadę Outbackiem ...ale od czego mam "przyjaciół" z Leszczyk Team'u Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Nie wykluczone, że mi się uda też pojawić. Przyjedziesz ta niebieska padliną :?: :wink: Jak założę złote felgi to może nikt nie pozna :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewap Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Będę się starał pojawić ,ale 16 to trochę wczesna godzina... :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabudaniela Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Ja przyjadę Outbackiem ...ale od czego mam "przyjaciół" z Leszczyk Team'u ....chyba Cię "cycki pieką" ( jak to mówi Carfit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 ja pewnie wpadne jak mi sie uda kupic jakiegos gokarta do 6tego :wink: startowac raczej nie bede bo prawa reka srednio sprawna jest jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Ja przyjadę Outbackiem ...ale od czego mam "przyjaciół" z Leszczyk Team'u ....chyba Cię "cycki pieką" ( jak to mówi Carfit) o to to to :!: P.S. Quadem przyjedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 chyba Cię ....... z tym terminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 kebabudaniela napisał/a:ALEX napisał/a: Ja przyjadę Outbackiem ...ale od czego mam "przyjaciół" z Leszczyk Team'u ....chyba Cię "cycki pieką" ( jak to mówi Carfit) o to to to Czyli mam dwa STI do upalania :!: No dobra...później Wam fundnę kiełbaskę pod Halą :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 ośta sobie termin wybrali. Akurat jest Rajd Polski ale postaram się pojawić bo wyjazd na polke chyba mi nie wypali. Na Mazury z Kraka to jakies 700km :wink: jest co robic. Mi akurat wypadla impreza z klientami w Kazimierzu/Dęblinie, wiec tez odpadne. Ale kiedys z checia bym Wasze okolice nawiedzil i na popatrzyl na upalanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ale kiedys z checia bym Wasze okolice nawiedzil i na popatrzyl na upalanie Wpadaj, wpadaj!!! Zrobimy specjalnie dla Ciebie Trasę Turystyczną :!: Kiedyś Carfit z nami wystartował na takiego turystyka, że ...... :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 ALEX, wchodze... trasa turystyczna po knajpach? a jakie sa proby? Carfit-Maślana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 a jakie sa proby? Ostatnia na Rozrywki (Krakusy wiedzą o co chodzi) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Proponuję trasę przeprawowo-turystyczno-szosową... rondami po knajpach, meta na rozrywki jak najbardziej dobrym pomysłem Jeden z PKC proponuję na kiełbaskach - może jakaś próba sprawnościowa? :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 rondami po knajpach slajdem !!! PKC proponuję na kiełbaskach - może jakaś próba sprawnościowa? kto pierwszy zje 2kg kielbasek? Ostatnia na Rozrywki (Krakusy wiedzą o co chodzi) Alex - znowu mnie na minę pakujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Alex - znowu mnie na minę pakujesz? Trzeba być twardym do końca ... P.S. Tańszego hotelu w Krakowie nie znajdziesz Podobno z prysznicem i biczami wodnymi Platność odroczona do pierwszej wizyty komornika. Normalnie same plusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansker Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Będe Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Było luksusowo :cool: Podziękowania dla EFP i SJS za organizację :wink: Primar wrzucaj czasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Macie jakieś fotki ? Maciek dobrze się bawił ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Fotki dopiero w Poniedzialek zrzuce (kabel mam w pracy) ale powiem tylko tyle, że ALEX to jest psuj jakich mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts