Maciek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Witam, Tydzień temu obiecałem fotki mojego nowego Ałtbeka. W długi weekend byłem w Bieszczadach i zapraszam na http://www.szpitalna.pl/subaru do podziwiania piękna tych wyjątkowych gór. Z góry przepraszam modemowców Dziękuję za gratulacje. Pozdrawiam Maciek
Bart Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Gratuluje autka no i widoków Pikne, a tak wogóle to może jak i ja się na ałtbeka skusze to można by zrobić małą wyprawe, tak w więcej niż jedno auto chyba raźniej :roll: Naprawde super :wink:
Than_Junior Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 O ja, mamy snajpera http://www.szpitalna.pl/subaru/IMG_4508.JPG a tak wogole to niektore foty sa b udane naprawde ladne [EDIT] to jest 2.5 czy 3.0? raczej to pierwsze, cio? :wink:
bartek@klubsubaru.pl Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a rzeczywiście niektóre zdjęcia wymiatają. może SIP użyje niektórych w swoich broszurach? pzdr!
Jakublad Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Gratuluję świetnych zdjęć i jeszcze fajniejszego autka. Właściwie to i jedno i drugie na tym samym, wysokim poziomie.
Waldemar Biela Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Ludzie !!!! Czy to akurat Mamusia musi by czezwo paczonca ???!!!. Owiela auto jes jedyney sluszny marki, to nie wim czemu przechodziecie orgazmy na wido trawy i dzewa. Mam u siebie pod onem dwa i 7m2 trawnika. Raz zem nawet dotyklala. Jes brudne i tam so robaki. Zdjencia so beznadziejne. Ani jednego nowoczesnego bloku, ani jedny dyskoteki, ani jedy krzyzowki ze swiatlami, zeby sie mozna scignonc, ani pol parkingu wyscielonego kostkom ino dziury i bloto. Trawa nie skoszona prawidlowo na 2cm, niebo zaniesione jakims pierzem, zamias jednostajnie popielate. Ogrodzednia z jakis dechow, zamias z nierdzewki. Normalnie malpoludy ........... 4 miliony lat temu, takie dziadostwo belo wszendzie. Zrobili my se ladnie, to tera sie wszyskim dziadostwo podoba. Swiat jes porembany. Branoc Mamusia
colirzadzi Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 niektore foty robia wrazenie (szczegolnie 2,3,4 rzad)! autko tez ladnie sie prezentuje...jak bede mial chwilke to tez zrobie mala sesje :wink:
jarmaj Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Gratuluję samochodu i talentu fotograficznego. Chociaż Bieszczady stanowią tak malowniczą scenerię, że troszkę to ułatwiły, ale oko fotografa jest świetne... A szkoda jedynie, że przed wyjazdem nie powiedziałeś, że do Czarnej się wybierasz, bo o pozdrowienie paru znajomych bym Cię poprosił!
Uzytkownik_ Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Tylko ta flinta do całości się kiepsko komponuje :wink:
Fido__ Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Tylko ta flinta do całości się kiepsko komponuje :wink: Oni tak wszyscy och i ach, bo myślą, że kolega Maciek da im najpierw się przejechać a potem postrzelać ;-) Ale mówiąc poważnie mnie się też zdjęcia podobały. No, może przydałaby się jeszcze jakaś cycata blondyna do uzupełnienia całości pejzażu, ale nawet bez niej są bardzo ładne :-)
Uzytkownik_ Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Byle nie strzelać do cycatych blondynek 8)
inzynier_mamon Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Tylko ta flinta do całości się kiepsko komponuje :wink: To pewnie środek prewencyjny dla "wielbicieli cudzej własności" :wink:
Bart Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Jak na moje oko to 2,5 w wersji Comfort z czarną tapicerą
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 18, 2004 Ojciec Założyciel Posted November 18, 2004 Gratulacje :!: Piękne miejsca (o samochodzie - zrozumiałe - nie będę mówił :wink: ). Oczywiście 2.5 comfort - dla mniej "obeznanych" - 3.0 ma beżową tapicerkę Pozdrowienia
Maciek Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Dziękuje wszystkim i dyrekcji też. Czuję się zagłaskany za te fotki. Oczywiście to jest 2,5 Comfort i to używane (na liczniku 3400km) w dniu zakupu . A szkoda jedynie, że przed wyjazdem nie powiedziałeś, że do Czarnej się wybierasz, bo o pozdrowienie paru znajomych bym Cię poprosił!.Zawsze przekaże pozdrowienia, jestem w Czarnej bardzo często i to od 20 lat. Byle nie strzelać do cycatych blondynek Są oszczędzane. Nosi za mną mój sztucer. Pozdrawiam Maciek
matt Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ..... nie napisze nic nowego: swietne zdjecia a auta nie trzeba komentowac 8) ...... pozdr. mk.si
Loucyphre Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 A ja uważam dla odmiany, że zdjęcia są przeciętne , tylko krajobrazami i furką nadrabiają, są ciemne i w ogóle, jakby nie bieszczady + ałtbek to byłby gniot... Pozdrawiam ( bez urazy dla autora)
matt Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 tylko krajobrazami i furką nadrabiają, ....... no bo właśnie w tym tkwi ich sens, piekne auto + odpowiedni, również ładny krajobrazik ....... mk.si
Loucyphre Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 tylko krajobrazami i furką nadrabiają, ....... no bo właśnie w tym tkwi ich sens, piekne auto + odpowiedni, również ładny krajobrazik ....... mk.si Miałem na myśli stronę techniczną...
matt Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Miałem na myśli stronę techniczną... ....... czyli jestesmy w domu, bo ja mialem na mysli strone artystyczna 8) ........... mk.si
Guest Rafi Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Jak to dobrze, że właścicielem tego super autka jest mój tatuś. Cierpliwie zaczekam aż "opadnie pierwszy kurz" a następnie spokojnie sobie nim pojeżdzę. hihi semp myslicie że jestem, ale kto potrfi sobie tego odmówić niech pierwszy we mnie rzuci kamieniem. Pozdrawiam wszystkich miłosników, marzycieli, właścicieli, i innych ...plus ich dzieczyny
krs Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Te ladne koniki to tez Twoje? Moje dwa sprawiaja rownie duzo przyjemnosci co 225 mechanicznych
arno Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A ja uważam dla odmiany, że zdjęcia są przeciętne , tylko krajobrazami i furką nadrabiają, są ciemne i w ogóle, jakby nie bieszczady + ałtbek to byłby gniot... Pozdrawiam ( bez urazy dla autora) A ja sie nie zgadzam. zdjecia ukazuja wrażliwą duszę autora i mówią nam o pięknie POLSKIEGO krajobrazu, co w kontekscie chęci unicestwienia Sidneya Polaka przez wrx32, pokazuje fantastycznie narodowy charakter naszego forum, i sprawi, iż młodzież wszechpolska oddział krakoski, będzie naszym wsparciem. Jest taki drugi temat, w którym ktoś jedził Specem B po Bemowie. I tam są zdjęcia zegarów. TO JEST KICHA te zegary. FU! Ameryka normalnie, pod ich gusta. Byłem wczoraj u MrKopera na krakoskiej i wsiadłem do takiego auta. Te zegary powinny zostać zaklejone szarą taśmą zwana duct tape, żeby nic nie prześwitywało. Zero klasy. Aż mi sie zbiera teraz na regurgitacyjne odruchy, a dopiero trzecia kawe wypiłem.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.