aflinta Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Witam wszystkich serdecznie. Nie posiadam jeszcze autka ze stajni Subaru, ale szukam Może w końcu uda mi się zakupić zadabane Legacy Kombi 2.0 z okolic 1997 roku. Jako, że wyszukiwarka nie działa (albo działa tylko zgodnie ze swoimi jakimiś wewnętrznymi zasadami) chiałem prosić o wskazanie jakiegoś źródła informacji o Legacy (czywiście okolice rocznika '97). Interesują mnie wymiary autka, wyposażenie, silniki, wersje w jakich było robione. Przyznam, że dwa dni grzebania po sieci niewiele dały. O ile informacji o Toyota Carina Kombi jest na tony, to Legacy jest zdecydowanie w ukryciu, a szkoda, bo autko podobnie kosztuje, a ma przynajmniej charakter. Pozdrawiam Artur
matt Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 tu jest troche info, tyle że na rynek amerykański: :arrow: legacy 95- 97 :arrow: legacy 98- 99 pozdr. mk.si
aflinta Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 tu jest troche info, tyle że na rynek amerykański: Dzięki, to chyba pierwsza strona jaka mi w googlach wyskoczyła, ale niestety jest bezużyteczna, bo jankesi chyba nie mają pojęcia o tak mikroskopijnych silnikach jak 2.0l Zresztą oznaczenia ich modeli nijak się mają do europejskich. Ale wygrzebałem gdzieś w pytaniach do Dyrekcji takiego oto linka: http://www.subaru.de/kundenservice/pros ... legacy.htm Szkoda, ze po niemiecku, ale trudno, da się żyć Pozdrawiam, Artur[/url]
matt Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 .... czy pierwsza w googlach wyskakuje to nie wiem, gdzies z rok temu ja jakos wyszukalem, ta stronka ma naprawde kupe info o subarakach, jedynie szkoda ze tylko o amerykanskich ..... natomiast dzieki za link do tych prospektow, wreszcie bede wiedzial które pozycje musze uzupelnic ....... pozdr. mk.si
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.