Jump to content

Nowy forumowicz i informacje o Legacy

aflinta

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Nie posiadam jeszcze autka ze stajni Subaru, ale szukam :) Może w końcu uda mi się zakupić zadabane Legacy Kombi 2.0 z okolic 1997 roku. Jako, że wyszukiwarka nie działa (albo działa tylko zgodnie ze swoimi jakimiś wewnętrznymi zasadami) chiałem prosić o wskazanie jakiegoś źródła informacji o Legacy (czywiście okolice rocznika '97). Interesują mnie wymiary autka, wyposażenie, silniki, wersje w jakich było robione. Przyznam, że dwa dni grzebania po sieci niewiele dały. O ile informacji o Toyota Carina Kombi jest na tony, to Legacy jest zdecydowanie w ukryciu, a szkoda, bo autko podobnie kosztuje, a ma przynajmniej charakter.

Pozdrawiam

Artur

Posted
tu jest troche info, tyle że na rynek amerykański:

Dzięki, to chyba pierwsza strona jaka mi w googlach wyskoczyła, ale niestety jest bezużyteczna, bo jankesi chyba nie mają pojęcia o tak mikroskopijnych silnikach jak 2.0l Zresztą oznaczenia ich modeli nijak się mają do europejskich. Ale wygrzebałem gdzieś w pytaniach do Dyrekcji takiego oto linka: http://www.subaru.de/kundenservice/pros ... legacy.htm

Szkoda, ze po niemiecku, ale trudno, da się żyć :)

Pozdrawiam, Artur[/url]

Posted

.... czy pierwsza w googlach wyskakuje to nie wiem, gdzies z rok temu ja jakos wyszukalem, ta stronka ma naprawde kupe info o subarakach, jedynie szkoda ze tylko o amerykanskich ..... natomiast dzieki za link do tych prospektow, wreszcie bede wiedzial które pozycje musze uzupelnic :D .......

pozdr. mk.si

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...