Jump to content

Rewelacyjny YARIS

IWAN

Recommended Posts

Posted

Wczoraj widziałem na ul. Prostej pomiędzy Towarową a Żelaznę w WAWA najlepszego Yarisa na świecie.

Mianowicie miał naklejony napis ( nie mylić ze stickertuninkiem tylko doczytać :wink: ):

:arrow: PRAWIE JAK SUBARU

Kierowała młoda Pani, której gratuluje pomysłu.

Posted

IMHO to nie ma nic wspólnego z wiejskim tuningiem. Raczej świadczy o niezłym poczuciu humoru właścicielki yariski.

Posted

A mnie cieszy to że ludzie utożsamiają swoje autka z subaru. Jest to dla nich marzenie które w danej chwili nie mogą spełnić ale choć cząstke chcą mieć :wink:

Posted
A mnie cieszy to że ludzie utożsamiają swoje autka z subaru. Jest to dla nich marzenie które w danej chwili nie mogą spełnić ale choć cząstke chcą mieć :wink:

Cos o tym wiem :wink:

Posted

Jakbym przez pomysłke kupił pande ze stałym 4x4 to banokowo sobie nalepiłbym taki tekst :)

Posted

Kiedyś widziałem niebieskiego trabanta z felgami "popielniczkami" pomalowanymi na żółto z napisami "TRABARU IMPREZA" oczywiście odpowiednią czcionką :D

Posted
Wczoraj widziałem na ul. Prostej pomiędzy Towarową a Żelaznę w WAWA najlepszego Yarisa na świecie.

Mianowicie miał naklejony napis ( nie mylić ze stickertuninkiem tylko doczytać :wink: ):

:arrow: PRAWIE JAK SUBARU

Kierowała młoda Pani, której gratuluje pomysłu.

A kolor jaki, niebieski :D

polecam http://www.wiejskituning.com/ tam jest wiele ciegawych pomyslow odnosnie przerabiania aut:P

Toś chłopie nawiązał do tematu :roll:

Posted

A kolor jaki, niebieski :D

Kurcze srebrny był.

Ale ze srebrne to mocne co je znam więc i tak dobrze trafiła. :wink:

Posted

jak zobaczyłem napis to kurcze sie nieogarnąłem, wiesz rondo było

i musiałem hamować bo Yaris i fokule :)

Ech Kobiety :D

Nie mam wprawy :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...