Guest kempski Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 pytanie dotyczy raczej rzeczoznawcy , właśnie stałem się posiadzaczem starego subaru justy sprowadzonego z niemiec i trzeba ustalić numery silnika . faktycznie numary są ,ale część jest naklejona (6 cyfr na czerwonej plastikowej plakietce) a część nabita na bloku 4 kombinacje pob aparatem zapłonowym ,a teraz zasadnicze pytanie kto mi uzna ten ciąg znaków za numer silnika bo to chyba nie są fabryczne znaki.
Golfstrom Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Podobno od 1 października nie "wbija się" numerów silnika do dowodu. A jak na stacji diagn. nie mogą ustalić to piszą "nie ustalono" lub "brak" pzdr
Daro WRX Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 od 1.10 juz nie ma numerow silnika w dowodzie ,naszczescie bo starsze auta mialy z tym problemy ,korozja.
Loucyphre Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 od 1.10 juz nie ma numerow silnika w dowodzie ,naszczescie bo starsze auta mialy z tym problemy ,korozja. Korozja czego?? bloku silnika :shock:
luki Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 od 1.10 juz nie ma numerow silnika w dowodzie ,naszczescie bo starsze auta mialy z tym problemy ,korozja. Korozja czego?? bloku silnika :shock: taa widziałem taką korozje nazywa się kwas.... :wink: pozdrawiam
Guest kempski Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 prawdą jest ze nie ma w dowodzie numerów silnika , lecz na stacji diagnostycznej wymagaja numeru silnika . taki numer w razie jego braku nadaje rzeczoznawca kosztyje to 100.00zł 9z dojazdem na miejsce ogledzin ja na szczescie mam to juz za soba i juz niedługo wyjade na tor przeszkód jakim sa ,,polskie drogi" pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.