filester Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Witam, poszukuje tabel wartości mierzonych z jakimiś normami danych w Ecu Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Witam, poszukuje tabel wartości mierzonych z jakimiś normami danych w Ecu Explorer. Obawiam sie ze nikt nie jest w stanie zrozumiec o co Ci chodzi, ja probowalem dwa razy i nadal bez sukcesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 No to muszę wytłumaczyć :roll: Sczytując dane ECU Explorerem w czasie rzeczywistym otrzymujemy szereg danych. Nie bardzo jeszcze się orientuje w co niektórych parametrach i chodzi mi o to, czy mogę znaleźć gdzieś informacje jakie parametry są w normie, a jakie ewentualnie nie :razz: PS. wiem, że niektóre różnią się np. w S-Turbo i GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Rozumie o co Ci chodzi , takowych tabel/zestawien nigdy nie znalazłem i wątpie żeby takie coś istniało, trzeba mieć poprostu know -how Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Dlatego strojenie ECU to spora sztuka i wciąż mało jest osób, które to robią dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 O strojeniu to nawet nie myślę. Na razie mam ambicje na kontrolę parametrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 filester zapytaj Jako - moze cos bedzie wiedzial Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 Poczekam, może zauważy temat jak wejdzie na forum :roll: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts