Jakublad Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Ciekawe jak to wpłynie na sztywność nadwozia? ;-)
Krzysiek_WAWA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 tak patrząc na ten samochód, stwierdzam że jeśli subaru by się postarało z jakimś dachem metalowym składanym, to byłby całkiem ładny cabriolet z tego autka.Wprawdzie bagażnika by nie miał, ale był by super, o niecodziennym charakterze i wyglądzie.
Jakublad Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Co do kabrioletu, to nie jestem specjalnym zwolennikiem, bo takie dachy ważą i to sporo. Jednak coś na wzór Supry - jakaś targa 3-drzwiowa byłaby super. Auto idealne. ;-)
Krzysiek_WAWA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Jakoś targa mi nie pasuje do tego autka, ale nawet z czarnym dachem rozkłądanym wyglądał by nieźle, i ważył by też tyle co orginał, trzeba by dołożyć wprawdzie wzmcnienia i pałąki przeciwkapotażowe.
michal Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 ... i takie sa tego efekty: wow! czadowy! Jest wiecej fotek tego czegos?
Waldemar Biela Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Co do kabrioletu, to nie jestem specjalnym zwolennikiem, bo takie dachy ważą i to sporo.) .............. i w zimie spiki w nosie zamarzajom. Mamusia
piechur Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Zwroccie uwage na turbo w tym cabrio. Solidne...
Kuba Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 Znalazlem to na stronie http://www.autosalon.org
WRC fan Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Zwroccie uwage na turbo w tym cabrio. Solidne... to było pierwsze co mi sie rzuciło w oczy :shock: ...pomijając brak dachu :wink:
piechur Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 to było pierwsze co mi sie rzuciło w oczy :shock: ...pomijając brak dachu :wink: Mnie tez
Loucyphre Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Mnie sie rzucił brak filtra pow. na dolocie....jednorazowe turbo ??
wielkopolanin Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wyglada jak mustang cabrio z przodem od imprezy...
Pemo Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Bardzo dobrze to autko wyglada! Wprowadzili by na rynek Impreze STI Cabrio , jazda kabrioletem to naprawdze przyjemnosc, do tego zeby to byl kabriolet Subaru :
Than_Junior Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 moim zdaniem spaskudzili. szczegolnie razace sa: fele; oswietlane tarcze hamulcowe; maska; komora silnikowa, ktora wyglada jak oklejona zapachowymi kondomami; ta butla dla pletwonurka na klapie bagaznika; wnetrze ktore wyglada tak samo jak komora silnika; jedno siedzenie po srodku (jesli dobrze widze); kolor; wlewy paliwa po dwoch stronach? :shock:; glosniki niskotonowe wielkosci patelni WOK; ogolny charakter samochodu czyli "patrz na moja bryke, cruise'uje po ulicach Miami, mam mnostwo koni pod maska, a wlasciwie po cholere?" Nie rozumiem, jak mozna zrobic z Imprezy murzynskie auto ... uech :?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.