Jump to content

Gdzies na swiecie zbliza sie lato ...

Kuba

Recommended Posts

Posted

tak patrząc na ten samochód, stwierdzam że jeśli subaru by się postarało z jakimś dachem metalowym składanym, to byłby całkiem ładny cabriolet z tego autka.Wprawdzie bagażnika by nie miał, ale był by super, o niecodziennym charakterze i wyglądzie.

Posted

Co do kabrioletu, to nie jestem specjalnym zwolennikiem, bo takie dachy ważą i to sporo. Jednak coś na wzór Supry - jakaś targa 3-drzwiowa byłaby super. Auto idealne. ;-)

Posted

Jakoś targa mi nie pasuje do tego autka, ale nawet z czarnym dachem rozkłądanym wyglądał by nieźle, i ważył by też tyle co orginał, trzeba by dołożyć wprawdzie wzmcnienia i pałąki przeciwkapotażowe.

Posted
Co do kabrioletu, to nie jestem specjalnym zwolennikiem, bo takie dachy ważą i to sporo.)

.............. i w zimie spiki w nosie zamarzajom.

Mamusia

Posted

Bardzo dobrze to autko wyglada! Wprowadzili by na rynek Impreze STI Cabrio :twisted: , jazda kabrioletem to naprawdze przyjemnosc, do tego zeby to byl kabriolet Subaru : :twisted:

Posted

moim zdaniem spaskudzili. szczegolnie razace sa:

fele;

oswietlane tarcze hamulcowe;

maska;

komora silnikowa, ktora wyglada jak oklejona zapachowymi kondomami;

ta butla dla pletwonurka na klapie bagaznika;

wnetrze ktore wyglada tak samo jak komora silnika;

jedno siedzenie po srodku (jesli dobrze widze);

kolor;

wlewy paliwa po dwoch stronach? :shock:;

glosniki niskotonowe wielkosci patelni WOK;

ogolny charakter samochodu czyli "patrz na moja bryke, cruise'uje po ulicach Miami, mam mnostwo koni pod maska, a wlasciwie po cholere?"

Nie rozumiem, jak mozna zrobic z Imprezy murzynskie auto ... uech :?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...