Jump to content

"Testy" na Torze Poznań 27.11.04 - ODWOŁANE

OZ

Recommended Posts

Posted

OOOooo... Bardzo będe się starać żeby być ! Zamawiam SNIEG na 27.11.2004 Wiec oponki zimowe szukajcie ! :twisted:

Posted

ze śniegiem byłoby super ale bez niego też jest nieźle :twisted: będzie co będzie to już niezależna opcja :lol:

Posted
ze śniegiem byłoby super ale bez niego też jest nieźle :twisted: będzie co będzie to już niezależna opcja :lol:

Tyle że ze śniegiem to obstawiam że lokalna hurtownia cześci blacharskich już może powiększać stany magazynowe ;-)

Posted
:D sam wiesz, że tam trzeba się mocno postarać żeby w coś przydzwonić bo jest bardzo dużo "wybiegu" prawie na każdym zakręcie, ale jak to na torze - wszystko się może zdażyć (nawet było chyba o tym w jakiejś kulawej piosence :lol: )
Posted
Opcja ze śniegiem była by zajefajna :-)

Tylko chyba nie dla kosłotra?

Sam w poprzednią zimę mówiłeś na ekogreenie, że nie zrobisz nawet rundala pokazowego, nawet jednego boku bo masz torowe zawieszenie

i na śniegu nie da rady.

Chyba że zmieniłeś zawias ... to daj znać gdzie i kiedy na śniegu będziesz ,a chętnie popatrze.

Posted
Opcja ze śniegiem była by zajefajna :-)

Tylko chyba nie dla kosłotra?

Sam w poprzednią zimę mówiłeś na ekogreenie, że nie zrobisz nawet rundala pokazowego, nawet jednego boku bo masz torowe zawieszenie

i na śniegu nie da rady.

Chyba że zmieniłeś zawias ... to daj znać gdzie i kiedy na śniegu będziesz ,a chętnie popatrze.

Iwan ty odrózniasz wściekłe dziury na Ecogreenie od toru przysypanego śniegiem? Poza tym powinienem miec w tym roku juz płytę, wiec zawsze ciut bezpiecznej :-) Zdecydowanie moje auto nie nadaje się do jeżdżenia po dziurach, nie mam kasy żeby kupować wszytskie zderzaki i progi co chwila. Jak moje auto będzie jeździło to ja bardzo chętnie zawsze na śnieg. Na pewno będę coś w Kielcach jeździł ylko nie wiem keidy śnieg będzie i kiedy ja będę miał auto.

Posted

IWAN bez przesady, to nie wyścig o złote jajo :wink: , ja na ten przykład chcę zwyczajnie wyczuć autko i sprawdzić ręczno-elektroniczną :wink: regulację centralnego dyfra.

PS. W Kielcach wszystkie weekendy w 2004 są zajęte od dawna niestety.

Posted
IWAN bez przesady, to nie wyścig o złote jajo :wink: , ja na ten przykład chcę zwyczajnie wyczuć autko i sprawdzić ręczno-elektroniczną :wink: regulację centralnego dyfra.

OZ... bez przesady :wink: , napisałem to co sam Kuba głosił rok temu w formie zaciekawienia czy zmienił zawias od tamtej pory, że teraz taki chętny.

Przytoczyłem sytuacje aby wskazać dokładny czas o jakim mówie aby odnieść go do teraz.

Kurdzia chyba ciśnienie ego mu skacze za bardzo że taki wrażmliwy i mi tu tłumaczy,ze dziury itp. :)

Nic o wyścigach nie poruszałem. Ale regulacje na gravel wiem gdzie możesz zrobić. :D

PS

Chodziło wtedy o małego rundala, jeden przejazd kultowego samochodu a nie "wyścigi" na ekogreenie (tez tam sie nei ścigam ), a do takiego lightowego pokazu na ekogreenie jest miejsce.

Osobiście w zimę trenuje gdzie indziej , na równym terenie ale chcialem zobaczyć kosłotra w akcji. Czy to złe ze teraz sie ciekawie?

Tylko że teraz to jakoś widzę nerwowy jest własciciel to już sobie odpuszcze.

Posted

Dwudziestego siódmego bedę w Poznaniu :):)

Na pewno zajadę do Przeźmierowa :D:D:D:D

pzdr

Posted
Dwudziestego siódmego bedę w Poznaniu :):)

Na pewno zajadę do Przeźmierowa :D:D:D:D

pzdr

O.k. Trybuna honorowa ma być w jakim kolorze :?:

Czy dywan czerwony będzie pasować do Twych butów :!: :?:

Posted

O.k. Trybuna honorowa ma być w jakim kolorze :?:

Czy dywan czerwony będzie pasować do Twych butów :!: :?:

Jak dobrze pamiętam, to trybuna honorowa jest w kolorze "zardzewiało-szarym". Jeśli chodzi o mnie, to nie chciałbym narażać na dodatkowe koszty-może zostać ten kolor.

Dywan - tak, czerwony będzie dobry. Może komuś podpasuje do skarpetek :wink:

pzdr

Posted

Jak skończe prace w miare wcześnie to postaram się dotrzeć na Tor przed 14 popatrzeć, bo auto jeszcze nie gotowe.

A może ktoś mnie przewiezie??

Posted

ze względu na zbyt małą ilość uczestników (część ludzi która była chętna zrezygnowała) a tym samym zbyt wysokie koszty impreza nie odbędzie się w tym terminie. :(

Posted
PS. IMPREZA ODWOŁANA W TYM TERMINIE ZE WZGLĘDU NA ZBYT MAŁĄ ILOŚĆ CHĘTNYCH

No tak SNIEGU brak :!: :!: :!:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...