xxx Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Witam Jestem tu nowy i prosze o pomoc. Chciałbym nabyć drogą kupna SI do 60000 pln i oto pokazało się takie ogłoszenie http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=101016 na tym forum. Czas na pytanie: -spory przebieg -co z silnikiem, turbo, etc. - czy są już konieczne jakieś wymiany, jak to wygląda w Imprezie? Pozdrawiam
Azrael Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Przegląd po 200k nie jest tani na pewno. Ale wszytsko zalezy od stanu auta ze zdjęć to można sobie wróżyć. Niemniej jeżeli to nie było robione to spodziewałbym się przy dwustukilkudziesięciu km przebiegu remontu silnika i skrzyni. Może to być oczywiście 250k+
Aries Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Kazdy wiekowy samochod i z duzym przebiegiem bedzie wymagal opieki wiekszej niz mlodszy. Zaczna piszec i stukac rozne elementy (o co na polskich drogach nie trudno). Sam jezdze samochodem z przebiegiem 170kkm i nie zamierzam go sprzedawac, bo po pierwsze cena niska, a po drugie nic sie nie psuje. Moze poza silentblokami. Jesli ktos dba o samochod to mozna duzo nim przejechac (widzialem Corolle z 600kkm na liczniku). Znam goscia, ktory zajechal Avensisa, bo zapomnial o kontroli (i dolewaniu) oleju.
Jakublad Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wszystko zależy od faktycznego stanu auta. Tak swoją drogą to jest chyba GT kombi, a nie WRX? ;-) W moim GT jest około 110000 i po przeglądzie spokój. Oby tak było dalej. Jedno co wydaje mi się bardzo związane z Imprezą z konkretnym przebiegiem, to trzeszczenie w środku, ale to wina naszych dróg. U mnie jest cicho, ale już od czasu do czasu coś się odezwie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.