Kuzi fan Opublikowano 12 Listopada 2004 Opublikowano 12 Listopada 2004 witam wszystkich szukam adresu skrzynki Leszka..kiedys jak jeszcze byla stara stronka to byl "kontakt" ale na tej nowej to niestety brak... prosze o pomoc i pozdrawiam PRT...
Przemeq Opublikowano 12 Listopada 2004 Opublikowano 12 Listopada 2004 Sprobuj napisac na: stt@sttracing.com
Kuzi fan Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Opublikowano 12 Listopada 2004 Sprobuj napisac na: stt@sttracing.com ok dzieki...pamietam ze kiedys to byl adres w stylu leszek.kuzaj@interia.pl ale nie jestem
Przemeq Opublikowano 12 Listopada 2004 Opublikowano 12 Listopada 2004 Sprobuj napisac na: stt@sttracing.com ok dzieki...pamietam ze kiedys to byl adres w stylu leszek.kuzaj@interia.pl ale nie jestem moze i byl. Ale jest szansa, ze spod tego maila przeczyta Twoja wiadomosc, bo podaje go na stronie www.closeratio.com przy swoich ogloszeniach dotyczacych sprzedazy samochodow rajdowych :-) I numer komorki nawet tam jest
Kuzi fan Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Opublikowano 12 Listopada 2004 Sprobuj napisac na: stt@sttracing.com ok dzieki...pamietam ze kiedys to byl adres w stylu leszek.kuzaj@interia.pl ale nie jestem moze i byl. Ale jest szansa, ze spod tego maila przeczyta Twoja wiadomosc, bo podaje go na stronie www.closeratio.com przy swoich ogloszeniach dotyczacych sprzedazy samochodow rajdowych :-) I numer komorki nawet tam jest ok juz mam ..wielkie dzieki,,pozdrawiam
orzech Opublikowano 13 Listopada 2004 Opublikowano 13 Listopada 2004 Jaki jest sens cytowania poprzednich wszystkich postów? W ten sposób niepotrzebnie sie zaśmieca fora.
WRC fan Opublikowano 13 Listopada 2004 Opublikowano 13 Listopada 2004 a jaki jes sens czepiania sie o to :wink: peace
Przemeq Opublikowano 13 Listopada 2004 Opublikowano 13 Listopada 2004 a jaki jes sens czepiania sie o to :wink: peace "A no wlasnie " - powiem, cytujac przy okazji WRC fana Sadze, ze nawet jesli tych dodatkowych znakow jest 1000, to jest to jakby nie bylo 1000 bajtow (plus pare groszy na formatowanie) czyli marny kilobajt - dwa. Przy dzisiejszych rozmiarach i cenach dyskow to wedlug moich wyliczen wartosc niecalego grosza :?
charlie Opublikowano 13 Listopada 2004 Opublikowano 13 Listopada 2004 grosz do grosza i będzie ... ja osobiście zawsze wycinam poprzedne fragmenty i zostawiam tylko ten właściwy któryego dotyczy odpowiedź ale na forum każdy ma swoje zwyczaje, swoją drogą to temat cytowania jest jak upierdliwy bumerang ciągle wraca i wraca i odlecieć na zawsze jakoś nie chce... :roll:
Loucyphre Opublikowano 13 Listopada 2004 Opublikowano 13 Listopada 2004 grosz do grosza i będzie ... ja osobiście zawsze wycinam poprzedne fragmenty i zostawiam tylko ten właściwy któryego dotyczy odpowiedź ale na forum każdy ma swoje zwyczaje, swoją drogą to temat cytowania jest jak upierdliwy bumerang ciągle wraca i wraca i odlecieć na zawsze jakoś nie chce... :roll: Widzę kolega ...czepliwy jest...
charlie Opublikowano 14 Listopada 2004 Opublikowano 14 Listopada 2004 eee tam od razu czepliwy po prostu stwierdziłem, że wcisnę swoje trzy grosze w wątek
Subaryta Opublikowano 14 Listopada 2004 Opublikowano 14 Listopada 2004 eee tam od razu czepliwy po prostu stwierdziłem, że wcisnę swoje trzy grosze w wątek Znaczy konkurs Dyrekcji, kusi co? :wink:
charlie Opublikowano 14 Listopada 2004 Opublikowano 14 Listopada 2004 psssst cisza to może ludzie zapomną, że konkurs jest
Przemeq Opublikowano 14 Listopada 2004 Opublikowano 14 Listopada 2004 psssst cisza to może ludzie zapomną, że konkurs jest NIE ZAPOMNĄ
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.