Skocz do zawartości

Leszek Kuzaj...

Kuzi fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

szukam adresu skrzynki Leszka..kiedys jak jeszcze byla stara stronka to byl "kontakt" ale na tej nowej to niestety brak...

prosze o pomoc i pozdrawiam

PRT...

Opublikowano
Sprobuj napisac na:

stt@sttracing.com

ok dzieki...pamietam ze kiedys to byl adres w stylu leszek.kuzaj@interia.pl

ale nie jestem :(

moze i byl. Ale jest szansa, ze spod tego maila przeczyta Twoja wiadomosc, bo podaje go na stronie www.closeratio.com przy swoich ogloszeniach dotyczacych sprzedazy samochodow rajdowych :-)

I numer komorki nawet tam jest :D

Opublikowano
Sprobuj napisac na:

stt@sttracing.com

ok dzieki...pamietam ze kiedys to byl adres w stylu leszek.kuzaj@interia.pl

ale nie jestem :(

moze i byl. Ale jest szansa, ze spod tego maila przeczyta Twoja wiadomosc, bo podaje go na stronie www.closeratio.com przy swoich ogloszeniach dotyczacych sprzedazy samochodow rajdowych :-)

I numer komorki nawet tam jest :D

ok juz mam ..wielkie dzieki,,pozdrawiam

Opublikowano
a jaki jes sens czepiania sie o to :wink:

peace

"A no wlasnie :evil: " - powiem, cytujac przy okazji WRC fana :)

Sadze, ze nawet jesli tych dodatkowych znakow jest 1000, to jest to jakby nie bylo 1000 bajtow (plus pare groszy na formatowanie) czyli marny kilobajt - dwa. Przy dzisiejszych rozmiarach i cenach dyskow to wedlug moich wyliczen wartosc niecalego grosza :?

Opublikowano

grosz do grosza i będzie ... :P

ja osobiście zawsze wycinam poprzedne fragmenty i zostawiam tylko ten właściwy któryego dotyczy odpowiedź ale na forum każdy ma swoje zwyczaje, swoją drogą to temat cytowania jest jak upierdliwy bumerang ciągle wraca i wraca i odlecieć na zawsze jakoś nie chce... :roll:

Opublikowano
grosz do grosza i będzie ... :P

ja osobiście zawsze wycinam poprzedne fragmenty i zostawiam tylko ten właściwy któryego dotyczy odpowiedź ale na forum każdy ma swoje zwyczaje, swoją drogą to temat cytowania jest jak upierdliwy bumerang ciągle wraca i wraca i odlecieć na zawsze jakoś nie chce... :roll:

Widzę kolega ...czepliwy jest... :twisted:

Opublikowano
eee tam od razu czepliwy :P po prostu stwierdziłem, że wcisnę swoje trzy grosze w wątek :twisted:

Znaczy konkurs Dyrekcji, kusi co? :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...