charlie Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 trwa właśnie DAY 1 ostatniego rajdu w sezonie ale z info na stronie wrc.com wynika że Solbi jest już w tej chwili wicemistrzem ponieważ obaj z Martinem już nie jadą więc nic już się nie zmieni w pierwszej trójce na koniec sezonu Gratulacje dla Solbiego :!: 8)
WRC fan Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 szkoda ze Solbi juz nie jedzie wogole rajd nie zapowiada sie zbyt ciekawie bo w stawce zostało własciwie 6 samochodów WRC,Loeb ma już tytuł...atrakcją może być pojedynek A.McRae z Antosiem Warmboldem pzdr
subaru_rallyfan_roman Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Trochę nudą wieje w tej Australii. ...i Gronholm też już nie jedzie. Ale za to Hirvonen na 4!
Piotrek.M Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 No Hirvonen 4 al dlatego że odpadają wszyscy ważniejsze jest to że Solberg wygrał dziś już 5 OSów Hirvonen jest za słaby i marnuje miejsce w Subarce. Wiem że jest młody i wogóle ale to nie auto dla niego.
555 Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Hmmm jakby nie patrzec to jeden z najnudniejszych rajdow w ostatnim czasie. Przed impreza wycofal sie juz Sainz, a walka o wicemistrzostwo zakonczyla sie po kilku odcinkach. Teraz jada...4 fabryki, a Warmbold chyba osiagnie zyciowy sukces - obecnie zajmuje piata pozycje. Jedynie w PCWRC jest jakas walka, ale brak Kuchara i to jeszcze nie wiadomo z jakich przyczyn, tez w jakis sposob "zmulilo" przynajmniej dla polskich kibicow obserwowanie rywalizacji. Na pocieszenie moze byc to, ze w pierwszej 10 jest az 5 zalog w SI
charlie Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 właśnie zobaczyłem wyniki z drugiego dnia i ... jestem :shock: co się z tym rajdem stało, a Solbi potwierdza że SuperRally powinno być pod niego idealne, bo jak wyleci albo coś to później zawsze wymiata jak szalony
Azrael Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 właśnie zobaczyłem wyniki z drugiego dnia i ... jestem :shock: co się z tym rajdem stało, a Solbi potwierdza że SuperRally powinno być pod niego idealne, bo jak wyleci albo coś to później zawsze wymiata jak szalony Bo jedzie o pietruszkę... Ale to syf starszny to super rally, niedługo będą po każdym odcinku zmieniać auta albo coś zamiast zmieniać koła.. porażka :-(
subaru_rallyfan_roman Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 I po rajdzie. W czołówce nie było zmian - zwyciężył Loeb przed Rovanperą, na 4 pozycji dojechał Hirvonen. W PCWRC natomiast kłopoty nie ominęły Alistera Mcrae, skutkierm czego mistrzostwo powędrowało do Nialla Mcshea. Mcshea oczywiście podróżował SUBARU 8) Azrael....a Ty dalej sceptycznie o SupeRally
WRC fan Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Azrael....a Ty dalej sceptycznie o SupeRally nie tylko Azrael :roll:
charlie Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 ja nie mówię że mi się podoba SuperRally tylko, że w tym sezonie to byłoby dla Solbiego idealne bo najlepiej śmiga jak już się w generalce nie liczy, więc może w następnym mu pomoże...
Azrael Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Azrael....a Ty dalej sceptycznie o SupeRally Bo to wyścigi nie rajdy. :-(((( Porażka za porażką :-(... Uciszam się bo m nie zaraz IWAN zwymyśla...
jrex Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Rajd Australii byl wspanialym testem dla teamow prywatnych. Chris Atkinson w prywatnej Imprezie zdobyl 5 miejsce. W 2005 bedzie on atakowac WRC grupy N. Jego tato ma tyle forsy, ze glowa boli. Jedna runda bedzie go kosztowac $160 AUD. Chlopak ma 23 lata i to jest jego drugi sezon w rajdach! Warto zapamietac te nazwisko.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.