Jump to content

Telstra Rally Australia

charlie

Recommended Posts

Posted

trwa właśnie DAY 1 ostatniego rajdu w sezonie ale z info na stronie wrc.com wynika że Solbi jest już w tej chwili wicemistrzem ponieważ obaj z Martinem już nie jadą więc nic już się nie zmieni w pierwszej trójce na koniec sezonu

Gratulacje dla Solbiego :!: 8)

Posted

szkoda ze Solbi juz nie jedzie :( wogole rajd nie zapowiada sie zbyt ciekawie bo w stawce zostało własciwie 6 samochodów WRC,Loeb ma już tytuł...atrakcją może być pojedynek A.McRae z Antosiem Warmboldem :P

pzdr

Posted

No Hirvonen 4 al dlatego że odpadają wszyscy ważniejsze jest to że Solberg wygrał dziś już 5 OSów Hirvonen jest za słaby i marnuje miejsce w Subarce. Wiem że jest młody i wogóle ale to nie auto dla niego.

Posted

Hmmm jakby nie patrzec to jeden z najnudniejszych rajdow w ostatnim czasie. Przed impreza wycofal sie juz Sainz, a walka o wicemistrzostwo zakonczyla sie po kilku odcinkach. Teraz jada...4 fabryki, a Warmbold chyba osiagnie zyciowy sukces - obecnie zajmuje piata pozycje. Jedynie w PCWRC jest jakas walka, ale brak Kuchara i to jeszcze nie wiadomo z jakich przyczyn, tez w jakis sposob "zmulilo" przynajmniej dla polskich kibicow obserwowanie rywalizacji. Na pocieszenie moze byc to, ze w pierwszej 10 jest az 5 zalog w SI :)

656918.jpg

656963.jpg

656933.jpg

656903.jpg

Posted

właśnie zobaczyłem wyniki z drugiego dnia i ... jestem :shock: co się z tym rajdem stało, a Solbi potwierdza że SuperRally powinno być pod niego idealne, bo jak wyleci albo coś to później zawsze wymiata jak szalony :D

Posted
właśnie zobaczyłem wyniki z drugiego dnia i ... jestem :shock: co się z tym rajdem stało, a Solbi potwierdza że SuperRally powinno być pod niego idealne, bo jak wyleci albo coś to później zawsze wymiata jak szalony :D

Bo jedzie o pietruszkę...

Ale to syf starszny to super rally, niedługo będą po każdym odcinku zmieniać auta albo coś zamiast zmieniać koła.. porażka :-(

Posted

I po rajdzie. W czołówce nie było zmian - zwyciężył Loeb przed Rovanperą, na 4 pozycji dojechał Hirvonen.

W PCWRC natomiast kłopoty nie ominęły Alistera Mcrae, skutkierm czego mistrzostwo powędrowało do Nialla Mcshea. Mcshea oczywiście podróżował SUBARU 8)

Azrael....a Ty dalej sceptycznie o SupeRally ;)

Posted

ja nie mówię że mi się podoba SuperRally tylko, że w tym sezonie to byłoby dla Solbiego idealne bo najlepiej śmiga jak już się w generalce nie liczy, więc może w następnym mu pomoże...

Posted

Azrael....a Ty dalej sceptycznie o SupeRally ;)

Bo to wyścigi nie rajdy. :-(((( Porażka za porażką :-(... Uciszam się bo m nie zaraz IWAN zwymyśla...

Posted

Rajd Australii byl wspanialym testem dla teamow prywatnych.

Chris Atkinson w prywatnej Imprezie zdobyl 5 miejsce.

W 2005 bedzie on atakowac WRC grupy N. Jego tato ma tyle

forsy, ze glowa boli. Jedna runda bedzie go kosztowac $160 AUD.

Chlopak ma 23 lata i to jest jego drugi sezon w rajdach!

Warto zapamietac te nazwisko.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...