Jump to content

Colin znowu w Subaru !!!

WRC fan

Recommended Posts

Posted

za autoklub.pl:

Colin McRae po raz pierwszy od 1998 roku wystąpi w barwach fabrycznego zespołu Subaru. Słynny Szkot wystartuje w Bettega Memorial Rallysprint ; imprezie organizowanej podczas Bolonia Motor Show i upamiętniającej byłego kierowcę fabrycznego Lancii ,Attilio Bettegę. W tych prestiżowych zawodach kierowcy startują parami na specjalnie przygotowanym torze o mieszanej nawierzchni podobnie jak na superoesach czy na innej imprezie tego typu Wyścigu Mistrzów...

cały artykuł:

http://www.autoklub.pl/news/shownews.php?id=6573

oby to był zwiastun jakoby McCrash miał wrócic do SWRT :twisted:

Posted

Oby. FHI powinno mieć wielki szacunek do Colina, jakby nie patrzeć to:

- jest czowiek który pokazał światu Potęgę SUBARU,

- jest ojcem tragedii innych teamów fabrycznych często bardzo słynnych i z bogatą przeszłością cyklu WRC,

- spowodował, że salony SUBARU zaczęły sprzedawać te dziwne samochody, które wcześniej tak dzielnie omijali klienci.

Posted

Ja też bym się cieszył, gdyby tak było i zgadzam sie, ze Colin byl waznym motorem napedzajacym sprzedaz marki Subaru, albo raczej sprawca tego, ze ludzie w ogole zaczeli te marke zauwazac.

Gdyby nie Colin i jego mistrzostwo (w 1995?), to pewnie dziś na słowo "Subaru" nie reagowałbym przyspieszonym oddechem. A jest inaczej :).

Posted

Zgadzam się, ale motorem w Polsce był Hołowczyc i Kuzaj. Jak by nie było, dzięki nim poczęści, możemy się cieszyć tą marką :twisted:

Posted

A wczesniej jeszcze Andrzej Koper. Nie wiele brakowalo, a na poczatku lat 90 moglibysmy ogladac A gr. Subaru Legacy, jednak plan nie wypalil i Koper pozniej jezdzil Subaru Impreza w klasie N4 w barwach Playboya :) .

Posted
motorem w Polsce był Hołowczyc i Kuzaj. Jak by nie było, dzięki nim poczęści, możemy się cieszyć tą marką :twisted:

święta prawda, ja się w Imprezce zakochałem jak zobaczyłem tą czerwono-niebieską Kuziego :D

Posted
Ze światłami Morette :twisted: Śliczna była ta czerwona :D

i nie zapomne jak ślicznie przywaliła bokiem w krawężnik na prologu polskiego na Błoniach w 1999 :twisted:

Posted
i nie zapomne jak ślicznie przywaliła bokiem w krawężnik na prologu polskiego na Błoniach w 1999 :twisted:

nooo :roll: mam na dysku filmik z relacji tv właśnie z tą akcją...

Posted

Gratulacje z okazji okrągłej.....okazji, znaczy się :wink:

Posted

Bylem na bloniach wtedy co Kuzi przywalil, z tego co pamietam to, wyjeżdżając z szykan ze stadionu wisły. Także uważam, że subaru Kuzaja jedno z najpiękniejszych...malowanie, światla...ehhh

Szkoda, że nie ma już od jakiegoś czasu rajdu Krakowskiego koło błoni...

Proszę także o filmik tomasz.zak@comarch.pl

Posted

prezydentem jest teraz Majchrowski, a on w kampanii wyborczej obiecywal, ze bedzie sie staral o to, zeby przywrocic do zycia prolog wokol Blon (chyba ze to nie on?). to pewnie byly obiecanki cacanki, no ale pozyjemy, zobaczymy... :roll:

Posted
Także uważam, że subaru Kuzaja jedno z najpiękniejszych...malowanie, światla...ehhh

a moim nieskromnym zdaniem, najpiekniej to pomalowana byla impreza hola na ostatniej barborce ktora jechal subim...

Posted

filmik zajmuje troche ponad 9mb więc powinien spokojnie przejść a i nowe wymiary większości skrzynek nie powinny spowodować zapchania więc wysyłam...

Posted

więc chyba Jakublad nie dostał bo mi wróciło, wysyłam jeszcze raz a jak nie dojdzie to mk.si albo Korton prześlijcie bo nie wiem kiedu znów tu zawitam...

EDIT: już wiem co było nie tak - "Skrzynka pocztowa przepelniona" więc jak Jakublad zrobi miejsce to mu prześlijcie :)

Posted
prezydentem jest teraz Majchrowski, a on w kampanii wyborczej obiecywal, ze bedzie sie staral o to, zeby przywrocic do zycia prolog wokol Blon (chyba ze to nie on?). to pewnie byly obiecanki cacanki, no ale pozyjemy, zobaczymy... :roll:

Napierw krakowski musi trafic do kalendarza RSMP. Wtedy przyjada ci znamieci, dla ktorych tlumy beda walily na Blonia.

Na razie nie widze przychylnej atmosfery dla rajdow w Polsce.

Od czasu do czasu ogladam czeska TV i tam pokzuja nawet glupawe zawody w ktorych biora znani kierowcy. Nie mowiac o rajdach czy wyscigach.

;(

Posted
a moim nieskromnym zdaniem, najpiekniej to pomalowana byla impreza hola na ostatniej barborce ktora jechal subim...

A może jakieś fotosiki? Co-by oko cieszyć wieczorem :-)

Posted

A może jakieś fotosiki? Co-by oko cieszyć wieczorem :-)

8.jpg

holo.JPG

holoerror.JPG

8)

Posted
To w ogóle był najładniejszy model Imprezy tak IMO.

eee tam. ladniejesze sa te imprezki

ps. sorki za jakosc, ale do skanowania "imprezowa" cyfrowka sie zbytnio nie nadaje...:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...