WRC fan Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 za autoklub.pl: Colin McRae po raz pierwszy od 1998 roku wystąpi w barwach fabrycznego zespołu Subaru. Słynny Szkot wystartuje w Bettega Memorial Rallysprint ; imprezie organizowanej podczas Bolonia Motor Show i upamiętniającej byłego kierowcę fabrycznego Lancii ,Attilio Bettegę. W tych prestiżowych zawodach kierowcy startują parami na specjalnie przygotowanym torze o mieszanej nawierzchni podobnie jak na superoesach czy na innej imprezie tego typu Wyścigu Mistrzów... cały artykuł: http://www.autoklub.pl/news/shownews.php?id=6573 oby to był zwiastun jakoby McCrash miał wrócic do SWRT
IWAN Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Oby. FHI powinno mieć wielki szacunek do Colina, jakby nie patrzeć to: - jest czowiek który pokazał światu Potęgę SUBARU, - jest ojcem tragedii innych teamów fabrycznych często bardzo słynnych i z bogatą przeszłością cyklu WRC, - spowodował, że salony SUBARU zaczęły sprzedawać te dziwne samochody, które wcześniej tak dzielnie omijali klienci.
Przemeq Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Ja też bym się cieszył, gdyby tak było i zgadzam sie, ze Colin byl waznym motorem napedzajacym sprzedaz marki Subaru, albo raczej sprawca tego, ze ludzie w ogole zaczeli te marke zauwazac. Gdyby nie Colin i jego mistrzostwo (w 1995?), to pewnie dziś na słowo "Subaru" nie reagowałbym przyspieszonym oddechem. A jest inaczej .
colirzadzi Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 i wiemy, ze subaru to bezpieczne auto :shock: pozdrawiam HOLO GO!!!
Bart Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Zgadzam się, ale motorem w Polsce był Hołowczyc i Kuzaj. Jak by nie było, dzięki nim poczęści, możemy się cieszyć tą marką
555 Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 A wczesniej jeszcze Andrzej Koper. Nie wiele brakowalo, a na poczatku lat 90 moglibysmy ogladac A gr. Subaru Legacy, jednak plan nie wypalil i Koper pozniej jezdzil Subaru Impreza w klasie N4 w barwach Playboya .
charlie Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 motorem w Polsce był Hołowczyc i Kuzaj. Jak by nie było, dzięki nim poczęści, możemy się cieszyć tą marką święta prawda, ja się w Imprezce zakochałem jak zobaczyłem tą czerwono-niebieską Kuziego
WRC fan Posted November 12, 2004 Author Posted November 12, 2004 Ze światłami Morette Śliczna była ta czerwona i nie zapomne jak ślicznie przywaliła bokiem w krawężnik na prologu polskiego na Błoniach w 1999
charlie Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 i nie zapomne jak ślicznie przywaliła bokiem w krawężnik na prologu polskiego na Błoniach w 1999 nooo :roll: mam na dysku filmik z relacji tv właśnie z tą akcją...
matt Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 nooo :roll: mam na dysku filmik z relacji tv właśnie z tą akcją... ....... to jak bys mogl to podeslij mi go na maila: mateusz@prv.subaru.pl ........ 1000 post 8)
Subaryta Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Gratulacje z okazji okrągłej.....okazji, znaczy się :wink:
Jakublad Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Jeśli ten filmik nie jest duży, to też na maila poproszę: jakublad@poczta.onet.pl. Pozdrawiam.
Korton Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Bylem na bloniach wtedy co Kuzi przywalil, z tego co pamietam to, wyjeżdżając z szykan ze stadionu wisły. Także uważam, że subaru Kuzaja jedno z najpiękniejszych...malowanie, światla...ehhh Szkoda, że nie ma już od jakiegoś czasu rajdu Krakowskiego koło błoni... Proszę także o filmik tomasz.zak@comarch.pl
Than_Junior Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 prezydentem jest teraz Majchrowski, a on w kampanii wyborczej obiecywal, ze bedzie sie staral o to, zeby przywrocic do zycia prolog wokol Blon (chyba ze to nie on?). to pewnie byly obiecanki cacanki, no ale pozyjemy, zobaczymy... :roll:
gruby Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Także uważam, że subaru Kuzaja jedno z najpiękniejszych...malowanie, światla...ehhh a moim nieskromnym zdaniem, najpiekniej to pomalowana byla impreza hola na ostatniej barborce ktora jechal subim...
charlie Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 filmik zajmuje troche ponad 9mb więc powinien spokojnie przejść a i nowe wymiary większości skrzynek nie powinny spowodować zapchania więc wysyłam...
charlie Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 więc chyba Jakublad nie dostał bo mi wróciło, wysyłam jeszcze raz a jak nie dojdzie to mk.si albo Korton prześlijcie bo nie wiem kiedu znów tu zawitam... EDIT: już wiem co było nie tak - "Skrzynka pocztowa przepelniona" więc jak Jakublad zrobi miejsce to mu prześlijcie
Aries Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 prezydentem jest teraz Majchrowski, a on w kampanii wyborczej obiecywal, ze bedzie sie staral o to, zeby przywrocic do zycia prolog wokol Blon (chyba ze to nie on?). to pewnie byly obiecanki cacanki, no ale pozyjemy, zobaczymy... :roll: Napierw krakowski musi trafic do kalendarza RSMP. Wtedy przyjada ci znamieci, dla ktorych tlumy beda walily na Blonia. Na razie nie widze przychylnej atmosfery dla rajdow w Polsce. Od czasu do czasu ogladam czeska TV i tam pokzuja nawet glupawe zawody w ktorych biora znani kierowcy. Nie mowiac o rajdach czy wyscigach. ;(
yufuyf Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a moim nieskromnym zdaniem, najpiekniej to pomalowana byla impreza hola na ostatniej barborce ktora jechal subim... A może jakieś fotosiki? Co-by oko cieszyć wieczorem :-)
WRC fan Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 a moim nieskromnym zdaniem, najpiekniej to pomalowana byla impreza hola na ostatniej barborce ktora jechal subim... A może jakieś fotosiki? Co-by oko cieszyć wieczorem :-) 8)
Azrael Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 To w ogóle był najładniejszy model Imprezy tak IMO.
wrx33 Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 To w ogóle był najładniejszy model Imprezy tak IMO. I czasy były piękne.
gruby Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 To w ogóle był najładniejszy model Imprezy tak IMO. eee tam. ladniejesze sa te imprezki ps. sorki za jakosc, ale do skanowania "imprezowa" cyfrowka sie zbytnio nie nadaje...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.