Jump to content

Firmowa naklejka na Legacy '90-94?

tco_tm

Recommended Posts

Posted

Witam,

Na wstepie pozdrawiam wszystkich, szczegolnie znajoma Dyrekcje. :)

Mam pytanie, czy Legacy (Wagon) '90-94 jezdzilo po naszych drogach z firmowymi naklejkami na tylnej szybie, na ktorej byl wyszczegolniony rok w okolicach 1991? Czy mialem tylko piekne sny na ten temat?

Jesli jednak nie mieszam rzeczywistosci z fantazja, to co bylo napisane na tych naklejkach? Wydaje mi sie, ze bylo to cos w jezyku niemieckim...

[?]

Pozdrawiam.

Posted

I tu jestes w bledzie. nie kazdy pociag musi miec lokomotywe (pewnie o to Ci chodzilo). sa tzw. wagony samojezdne (motorcar), czyli mieszanka lokomotywa-wagon z wiekszym naciskiem na WAGON. W zalaczniku zdjecie :)

a co do napisu to pewnie bylo to cos stylu "Weltgrößter Allrad-PKW Hersteller" :)

Posted
a co do napisu to pewnie bylo to cos stylu "Weltgrößter Allrad-PKW Hersteller" :)

Hm. Wydawalo mi sie, ze byl tam podany konkretny rocznik, sam napis tez jakos inaczej pamietam?

Pozdrawiam,

P.S. Co do pociagu, to chyba jestem zbyt tepy, bo nie moge dojsc w ktorym momencie mam zaczac sie smiac...

Posted

........ faktycznie cos bylo z tym 1991, tylko co dokladnie to nie wiem, trza by na fotkach starszych legacy poszukac :roll: .....

P.S. albo Abt bedzie wiedzial 8) ......

pozdr. mk.si

• 7 months later...
Posted

Spoznilem sie z odpowiedzia :|

Omal nie kupilem modelu z wyzej wymieniona naklejka, ale byl to egzemplarz sprowadzony z Niemiec a nie salonowy polski.

Pozdr,

Slawo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...