tco_tm Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Witam, Na wstepie pozdrawiam wszystkich, szczegolnie znajoma Dyrekcje. Mam pytanie, czy Legacy (Wagon) '90-94 jezdzilo po naszych drogach z firmowymi naklejkami na tylnej szybie, na ktorej byl wyszczegolniony rok w okolicach 1991? Czy mialem tylko piekne sny na ten temat? Jesli jednak nie mieszam rzeczywistosci z fantazja, to co bylo napisane na tych naklejkach? Wydaje mi sie, ze bylo to cos w jezyku niemieckim... [?] Pozdrawiam.
bartek@klubsubaru.pl Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 czy Legacy (Wagon) '90-94 jezdzilo po naszych drogach... pomyłka - to był Legacy (Pociąg), bo kto to widział samonapędzające się wagony?!? pozdrawiam!
Than_Junior Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 I tu jestes w bledzie. nie kazdy pociag musi miec lokomotywe (pewnie o to Ci chodzilo). sa tzw. wagony samojezdne (motorcar), czyli mieszanka lokomotywa-wagon z wiekszym naciskiem na WAGON. W zalaczniku zdjecie a co do napisu to pewnie bylo to cos stylu "Weltgrößter Allrad-PKW Hersteller"
tco_tm Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 a co do napisu to pewnie bylo to cos stylu "Weltgrößter Allrad-PKW Hersteller" Hm. Wydawalo mi sie, ze byl tam podany konkretny rocznik, sam napis tez jakos inaczej pamietam? Pozdrawiam, P.S. Co do pociagu, to chyba jestem zbyt tepy, bo nie moge dojsc w ktorym momencie mam zaczac sie smiac...
tco_tm Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 Than_Junior: pociąg i tyle Przestance, bo pekne ze smiechu...
bartek@klubsubaru.pl Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Przestance, bo pekne ze smiechu... tak? i jak wtedy poznasz odpowiedź na swoje pytanie? :wink: pozdrawiam!
matt Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 ........ faktycznie cos bylo z tym 1991, tylko co dokladnie to nie wiem, trza by na fotkach starszych legacy poszukac :roll: ..... P.S. albo Abt bedzie wiedzial 8) ...... pozdr. mk.si
Slawo Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Spoznilem sie z odpowiedzia :| Omal nie kupilem modelu z wyzej wymieniona naklejka, ale byl to egzemplarz sprowadzony z Niemiec a nie salonowy polski. Pozdr, Slawo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.