Jump to content

Nowa siedziba SIP

charlie

Recommended Posts

Posted

na stronie Subaru jest wzmianka:

"Subaru Import Polska reprezentowana przez Prezesa Witolda Rogalskiego podpisała umowę z firmą IMB Asymetria reprezentowaną przez pana Andrzeja Lipskiego, dotyczącą projektu budowy nowej siedziby Subaru. Ukończenie prac planowane jest na koniec roku 2005."

i mam takie pytanka:

-ukończenie prac nad siedzibą czy nad projektem siedziby :?: :?

-jesli wiadomo już jakieś szczegóły to czy możemy je już poznać :?: (położenie, wygląd itp.) :)

Posted

Od bardzo dawna i z tego co sie mamusia orientuje, nie jest to tajemnicom. Kraków ul. Conrada. Cós tak vis a via IKEI. Makieta byBa caBkiem fajna, tyko zem ......................na niej usiadla. Derekcji modyfikacja przypadla do gustu i tera bedzie salon z plaskim dachem.

Mamusia

Posted
... tyko zem ......................na niej usiadla. Derekcji modyfikacja przypadla do gustu i tera bedzie salon z plaskim dachem.

Dobrze ze nie z wkleslym.

Posted

Dobrze ze nie z wkleslym.

Po moi modyfikacji, wklensle wyszly szyby, filaty ....ze nie wspomne o owalnym gabinecie.

Mamusia

Posted

ul. Conrada - i tego się właśnie obawiałem że mi zabiorą salon na drugi koniec Krakowa :cry: już nie będzie tak łatwo powiedzieć: przejeżdżałem obok i skręciłem zobaczyć co ciekawego stoi przed i w :roll:

• Ojciec Założyciel
Posted

Nie ma obaw :)

Bedzie znacznie wiecej miejsca. Kawa bedzie dalej znakomita, a i o dobra herbate zadbamy. (sorry - na tej maszynie brak mi polskich czcionek)

Do tego wlasny warsztat i - jak dobrze pojdzie - malutki tor testowy 8) .

Na koniec 2005 planujemy zakonczenie budowy - jezeli wszystko pojdzie dobrze z zezwoleniami na budowe itd.

Pozdrowienia

Posted

Do tego wlasny warsztat i - jak dobrze pojdzie - malutki tor testowy 8) .

Brzmi bardzo ambitnie ale i byłoby świetnie. Myślę że wielu forumowiczów jak ja trzyma kciuki :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...